Komentari

novogodisnjeludilo.blog.hr

Dodaj komentar (4)

Marketing


  • o kosjenki i regoču

    ovo o ovisnosti o blogu, čak sam pomišljala je li to slučaj kod mene, ali mislim kako nije. barem ne još uvijek. ali, priznajem, neizmjerno me raduje ovo otkriće jer život u malom mjestu trpi utoliko što nemaš izbora u smislu sugovorništva. ovdje si biram one koji mi odgovaraju i na neku način to je nadomjestak za ono što ne mogu u opipljivom obliku imati kad poželim. pa evo prilike za zahvaliti svima koji me čitaju, komentiraju: na taj način izmjenimo mišljenja, pa ti to dođe kao nekakav razgovorčić uz kavu :)

    avatar

    22.01.2007. (13:47)    -   -   -   -  

  • MENTINA

    vidim da nas je puno uplovilo u blogerske vode iz znatizelje, zelje za necim novim. I vecina koje citam i koji mene citaju se uglavnom bavi svakodnevicom, svim onim malim stvarima koje cine zivot. I isto tako citas one koji su ti slicni po shvacanjima i stavovima. Neki su presli i na slijedeci nivo a to je osobno upoznavanje blogera i to mi je bas krasno. Ja sam za sada upoznala osobno samo jednu blogericu Slatkogrko i bila odusevljena njome te se nadam da cemo odrzati a i produbiti nase poznanstvo.

    avatar

    22.01.2007. (16:45)    -   -   -   -  

  • rU

    i mene su na blog doveli slični motivi. komunikacija na jednoj novoj razini. neopterećena. opuštenija. na blogu sam počela prvo pisati o svojem vrtu. no vremenom sve više i o svijetu oko njega. o sebi u tomu svijetu. o svojim mislima, snovima, maštanjima. o pročitanom, viđenom i doživljenom.
    tu si mogu dozvoliti slobodu i lakoću, za razliku od znanstvenih i stručnih tekstova koje pišem u sklopu svoje profesije.
    na blogu sam "dala krila" i svojem pripovjedačkom porivu. pa povremeno pripovijedam. i pišem svoj roman o blogerici Rose, mješavinu horora, snova i stvarnosti. objavila sam već 125 stranica Roseine priče, koja ima svoje stalne čitatelje.
    privlači me vizualna strana bloga, jer moj svijet je - svijet u slikama.
    nisam još uživo srela nikoga od prijatelja blogera. no, s nekima se dopisujem. razmjenili smo adrese i fotografije. možda se sretnemo i uživo.

    avatar

    22.01.2007. (21:20)    -   -   -   -  

  • hotmama

    hey fanny, i ja citam manje vise one s kojima mislim da bi se slagala, a nove blogove trazim medju fresh listom ili preko onih koje redovito citam. pozdrav draga blogerska prijateljice!

    avatar

    23.01.2007. (16:37)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...