Komentari

sovinist.blog.hr

Dodaj komentar (3)

Marketing


  • HARD WORKING LARVA

    tvoji postovi vode dokazu da te stvarno zlostavljala mama. nekako si previše opsjednut s dokazivanjem toga da i muškarci mogu biti zlostavljani. zašto se toliko trudiš oko toga...i više nego je očito da zlostavljanje muškaraca od strane žena postoji...ti si pravi primjer za to. previše tražiš dokaz za "muškost" pa je vjerojatno tražiš u ogledalu a vidiš jednog niskog debelog muškića sa malim crvuljkom među nogama? No zajebanciju na stranu;
    zlostavljanje postoji u oba spola. kod muškaraca je razlika to da su fizički nadmoćniji pa to vrlo često rabe protiv žena, zato nam bude duboko negodovanje kad u novinama vidimo pretučenu ženu od strane muža (slabo da ćeš vidjeti da je to mužu napravila žena) dok žena u braku najčešće ide psihičkim napadom, emocionalnim zlostavljanjem itd.
    Naravno da netko tko ima imalo inteligencije (ne znam za tebe) zaključuje da su obadvije strane podjednako đubrad, nema razlike. Ako tražiš razliku to bez sumnje upućuje na tvoje traume i nesigurnu prošlost, neki ružan doživljaj u odnosu sa ženama.
    E sada, to što je tebe mama zlostavljala psihički ili sexualno moraš zaboraviti/preboljeti tako što ćeš razmišljati pozitivnije o tom spolu, steći dobre uspomene. A može biti da više voliš muški rod - tu te ja podržavam - homosexualci prema statistikama imaju ponekad bolje veze od heterosexualnih veza.
    A to što si ružan, nizak, ćelav i debel ne mora te brinuti, jer "muškost" se ne nalazi u onom malom bobi-flipsu među tvojim nogama, nego u socijalnoj teoriji glupog naslova "ŠTO ČINI MUŠKARCA ILI ŽENU". Uostalom, mudri ljudi prvenstveno gledaju OSOBU u ljudima, a ne kurac ili pičku.
    razgovor sa psihologom puno može pomoći. pokušaj.

    avatar

    26.01.2007. (12:05)    -   -   -   -  

  • mrtva priroda

    Sve priče o zlostavljanju su iste: dobar čovjek naleti na sadističko smeće.

    avatar

    05.02.2007. (21:33)    -   -   -   -  

  • paypal..

    pozdrav,vidio sam komentar na novac.blog.hr pa me zanima kako si kupio onu knjigu!ja je želim kupit ali nemam kreditnu karticu?dali je moguće bez nje nekako?

    avatar

    06.02.2007. (21:40)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...