Komentari

rossanna.blog.hr

Dodaj komentar (12)

Marketing


  • Cry angel, cry....

    Hahaha.. Ja i prijateljica smo isto tako jednom krenule na jogu.. I odmah prvi puta dobile upalu misica, tako da tjedan dana nismo mogle normalno hodat

    avatar

    21.01.2007. (16:57)    -   -   -   -  

  • elektrokuhinja

    Ja jogu radim sama kod kuće, bez problema. Išla sam na časove jedno godinu i po, i sada sve mogu i sama. Super je, videćete rezultate ubrzo. Pozdrav!

    avatar

    21.01.2007. (23:16)    -   -   -   -  

  • LoveAddict

    eh, tako je meni bilo na aerobicu u početku.. kad žena slaže koreografije da ti pamet stane... a kamoli da noge prate još uz to :) lijevo i desno mi dan danas ne ide :) svaki put sve promijeni, al eto.. bar sam savladala njezinu tehniku i skužim korake iz prve :) no i trebalo je 4 mj :) sad je već lakše.. sad gledam po dvorani kako nove cure bleje u mene i hvataju korake, a tako sam ja donedavno gledala oko sebe :) pozz cure

    avatar

    21.01.2007. (23:25)    -   -   -   -  

  • jode

    jest da ste se polomile ali mi se čini da ste se i dobro zabavile..

    avatar

    21.01.2007. (23:30)    -   -   -   -  

  • Šima

    ha ha ha, baš ste se dobro zabavile. Ja nemam takvih poriva za ubijanjem, jednom davno sam dobila upalu mišića od pola sasta na steperu, ruke su mi otpadale i od toga dana izbjegavam takve zanimacije. A grupno vježbanje mi nikad nije išlo... Samo vas dvije ne odustajte, kažu da se isplati!

    avatar

    22.01.2007. (08:14)    -   -   -   -  

  • realizator

    Ovo me podsjetilo na moje prve treninge Kung Fu-a. Da, dobro ste cule. Dosao ja, 10-tak osoba u prostoriji i ajde prvo zagrijavanje, ruke gore, ruke dole, ajde sada malo trci u krug, kaze trener, ko ne moze da trci u jednom trenutku nek ne staje nek hoda. Ja poceo trcat, jedan krug optrcao u prostoriji 5 x 5 i odmah poceo hodati, eto ti kondicije. Sljedeca stvar, udaranje vrece (one bokserske) i svi udaraju onu vrecu, ubise je, par cura, 4 puta manjih od mene udaraju onu vrecu, nose je kao pero. Ja kontam to nesto lagano. Kazu meni ajde sad ti udaraj malo nogama i rukama, ja udari nogom i iscasi zglob i tu se zavrsi moja prva faza treniranja dvije sedmice. Iscasio sam nogu amo jednim laganim udarcem. Poslije 2 sedmice vratim se ja na trening, pokazu mi kako pravilno udarati nogom i ajde, super je bilo. Ajde sad kaze malo rukom. Pocnem ja udarati lagano, udarao tako minutu. Vidim ja boli, al niko nista ne govori, ajde kontam, i treba da boli dok se ruka ne navikne. Kad eto ti trenera, kaze, gdje su ti rukavice...reko, nije mi niko rek'o da ih stavim....kaze on, nemoj ti vise nista udarat, a kad dodjes kuci odmah stavi led...ja kontam, sta mu je, pa malo me boli, nije mi nista s ruke...dosao ja kuci, skinuo rukavice, kad tamo...stari moj, ruka ko panj velika...otekla sva....i opet dvije sedmice nisam smio ici na treninge. :) Tako da su moja prva dva treninga trajala mjesec dana....Trenirao sam poslije toga jos 4 godine...bez prekida od dvije sedmice :O)....super stvar, izgurajte....a ako i poslije ne mozete, odradite kao elektrokuhinja, same, kod kuce...

    avatar

    22.01.2007. (10:26)    -   -   -   -  

  • raymond

    baš sam se nasmijala...=) moj stari je fanatik za jogu. al meni pozdrav suncu uvijek zvuči kao poza u seksu. =)

    avatar

    22.01.2007. (15:26)    -   -   -   -  

  • beauty queen from mars

    ne volim jogu... jednostavno mi nejede... probala sam ali meni je to sve presporo, prelagano... dok je ekipa napravila jedan udah i izdah i jedan luk rukom ja sam to sve već napravila pet puta. za mene je aerobic... brzo i energično da se ispucam. a kad je treba počela brijati o livadama i cvijeću te morskim prostranstvima pa da se mi tamo zamislimo ja sam se pukla smijati. a neke vježbe su vraški teške. moja stara ima i knjigu pa sam malo čitala... treba zbilja moći napraviti neke stvari. pozdrav i sretno na jogi.

    avatar

    22.01.2007. (16:53)    -   -   -   -  

  • altea

    djevojke svaka vam čast:) ja sa frendom krenula igrat košarku prije nekih tjedan dana ,tek toliko da se malo pokrenemo al sam završila nakon nekih pet minuta na klupici sa cigaretom u ustima i pokušavala doć do daha.pogazile me godine:)
    drž'te se i uživajte:)
    kiss!

    avatar

    22.01.2007. (16:57)    -   -   -   -  

  • aibreann

    i ja sam iskušala jogu, uzela sam je kao tjelesni na faksu u I. semestru i nije mi se baš svidjelo, presporo je to za mene. ipak mi je draži fitness, plivanje, trčanje ili vožnja biciklom. volim malo dinamičnije sportove... pusa i sretno u srijedu! ;o)

    avatar

    22.01.2007. (20:50)    -   -   -   -  

  • prilozi za bijografiju dva idijota

    pokuso sam izvest ovo sa slike i nisam se mogo odljepit od zemlje. Zaboravijo sam da imam 105 kila zive vage. A kaki su to napredni kad ne mogu to napraviti?
    Na sto onda pocetnici lice?
    Sad mi se brojna pitanja vrzmaju po glavi, al sacekacu da se vratis sa prvog sata pocetnika i ti to lijepo sve podrobno napises.
    zivijooooooooo

    /Pajo Paksu/

    avatar

    22.01.2007. (23:28)    -   -   -   -  

  • mandarinica

    leeepo, samo istrajte u tom pocetnom pa mozda i napravite koju pozu sa fotke :))
    meni je joga /kao i pilates/ prespora... cak mi i vezbe oblikovanja na koje idem /ahm, s vremena na vreme/ katkada idu na zivce. tip sam za neki jaci fitness. sta ces :)))) pozdravcic.

    avatar

    23.01.2007. (10:24)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...