Komentari

domeslatkidome.blog.hr

Dodaj komentar (8)

Marketing


  • nitro

    :) da si rekao da ces rusiti bio bih i ja dosao...
    sve najbolje Nota.

    avatar

    22.01.2007. (08:10)    -   -   -   -  

  • codegun

    Sve čestitke za početak avanture i bloga. Drago mi je da ću sve ponovno moći vidjeti. Čak smo i počeli na isti način, moja parcela je nekad bila neprohodna džungla i cijelu sam je sam porušio na isti način kako si opisao, sretno!

    avatar

    22.01.2007. (09:56)    -   -   -   -  

  • NY

    Pa bit ce jos prilike za kopati.. za vodu.. septicka i tako to.. pa ako budes zainteresiran ;)
    Hvala na cestitkama pokusat cu biti detaljan u opisu gradnje kao sto si ti bio a24e, iako ne kao sto je Šijanac ;)

    avatar

    22.01.2007. (21:53)    -   -   -   -  

  • codegun

    hvala na pozivu, uvijek me lopata posebno privlačila, no imam kod sebe isto puno posla. Nakon devastiranja vegetacije ja sam išao kopati šaht za vodu...

    avatar

    23.01.2007. (08:36)    -   -   -   -  

  • malicovjek

    Želim Vam uputiti čestitku i podršku za gradnju kuće. Ove godine i vrijeme Vam je naklonjeno. Zbog vremena prošle godine moja je gradnja krenula tek u svibnju. Naravno, očito kao i mnogi drugi, pratio sam a24e.blog.hr. Stoga preporuka, ako će te biti u mogućnosti da što detaljnije opisujete pojedine faze i korake gradnje jer će zasigurno mnogo pomoći onima koji će slijediti Vaš korak.
    Hrabro naprijed i sretno!

    avatar

    24.01.2007. (12:43)    -   -   -   -  

  • NY

    Hvala na podrsci malicovjece :) Potruditi cemo se da opisemo detaljno korak po korak kako gradnja bude tekla. Naravno sve sto zaboravimo napisati slobodno pitajte. Eto danas zapadao prvi snijeg pa se nadam da nam nece pokvariti planove. Da li si se ti uselio malicovjece ? Imas mozda svoj blog ?

    avatar

    24.01.2007. (21:54)    -   -   -   -  

  • malicovjek

    Čim spomenem vrijeme odmah se promijeni. Na žalost nemam svoj blog jer se nisam još uspio educirati oko izrade, a iskreno rečeno nisam niti probao. Nisam siguran da li imam baš nešto pametnog za pisat. Uselio se još nisam, a prema mojim optimističnim nadanjima možda će to biti za dvije do tri godine. Početkom prosinca 2006. stavljena je krovna konstrukcija i bitumenska folija. Tako će prezimit, a na proljeće je u planu pokrivanje crijepom. Upravo sam u dilemi oko crijepa: Tondach Kontinental + ili Bramac Protecta. Navodno u veljaći se oćekuje poskupljenje istih.

    avatar

    25.01.2007. (13:43)    -   -   -   -  

  • NY

    Mi baš namjeravamo uzeti Tondach Kontitnetal +. Hvala na upozorenju, moramo provjeriti da nam prije veljače naprave neki predugovor ili nešta slično po staroj cijeni. Za blog ti nikad nije kasno, a iskreno to ti znaju i mala djeca pisati pa vjerujem da ne bi imao problema. Ako se odlučiš za pisanje i budeš trebao pomoć pa javi.

    avatar

    25.01.2007. (22:15)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...