Komentari

znanostnavlast.blog.hr

Dodaj komentar (2)

Marketing


 • STOP - MESIĆ

  HRVATSKI NAROD DOBIO JE U NASLJEĐE UDB-aški REŽIM

  Nikada dosta Mesićevih zla

  Ja mislim da je došlo vrijeme da se mi Hrvati očistimo od utjecaja (bivših) komunista. Kada je Hrvatska za vrijeme Mesićizma ostala pokradena i zadužena, Mesić kaže: "Zašto dijaspora ne pomogne Hrvatskoj? Tako je Mesić medijski vrlo kritizirao naše iseljenike. No, sada bi Hrvatski iseljenici trebali podmiriti sve dugove što je "zlotvorski" Mesićev režim opljačkao i napravio... Između ostaloga Mesić nadalje je izjavio - "svi Hrvati moraju plaćati porez, a ne samo neki - poručio je još preživjelim Hrvatima predsjednik Mesić.

  Gdje su Mesićevi topnički dnevnici?

  Zanimljivo je kako Mesić pljuje po Hrvatima u zemlji, koju predstavlja, i sad Hrvatima u inozemstvu. Ispada da Stjepanu Mesiću nitko ništa nemože. I da on može raditi što god želi. Baš onako kako je to radio i 1991. godine, kada je kao Vrhovni komandant JNA i predsjednik SFRJ-a, za vrijeme komunističkog mandata - naređivao jugoslavenskoj vojsci rušenje i paljenje Hrvatske. Na Hrvatske gradove i sela jugo-vojska je ispalila na tone topovskih granata. Mesićeva je vojska ostavila iza sebe velike materijalne i ljudske štete. Pitam: Kada će Stjepan Mesić odgovarati za ratne zločine?

  Prorecesijske a ne antirecesijske mjere

  Mi smo jedna od najzaduženijih zemalja na svijetu po glavi stanovnika. U ovim vrlo hirovitim vremenskim prilikama, kada (bivša) komunistička birokracija je napravila samo svađu među hrvatskim građanima, sa uvođenjem čestih zakonsko-socijalnih mjera, koje nisu pomogle običnim ljudima. Država dodatnim nametima, sebi je osigurala preživljavanje. Dokle će sve to narod moći trpiti, pitanje je samo vremena. Novi PDV-e od 23 posto i drugi "krizni nameti", u iovako razrušenom gospodarstvu veliko je breme na grbači naroda. Da ne (iz)gubimo iz vida sva događanja, jer zaduženost Hrvatske je sve veća, skoro je dug oko 50 milijardi eura. Velika kriza osjeća se ovih dana u svim mjestima Hrvatske. Iako bi ljetna sezona trebala biti živa, ona to nije.

  Hrvati su postali roblje Mesićizma

  Pitam: Kakav je to narod, koji je prodao svoju vlastitu zemlju? Kaže resorni ministar Čobanković (HDZ), da seljaci sa blokadom prometnica i graničnih prelaza ugrožavaju turizam. A i ministar turizma Damir Bajs kaže - da se ježi od toga. Zanimljivo je, da ova tiranska vlast ugrožava ljudske živote u Hrvatskoj, sa neishranjenošću naroda, pa za to nitko ne odgovara. U Slavoniji (danas 27. kolovoza) policijska država na čelu sa ministrom Tomislavom Karamarkom, je razbila i zabranila seljački prosvjed. Resorni ministar Petar Čobanković, ismijao je seljake ispred novinarskih kamera: "kakvi su to pobunjeni seljaci !", i kakvi su to prosvjedi u kojima je učestvovalo od 100 do 130 seljačkih traktorista. Čobanković je zaključio - eto vidite krize nema..."

  BJELOVAR / CROATIA
  NEZAVISNI KANDIDAT
  Branko Stojković

  http://istinazanarod.blog.hr
  http://mesomeso.blog.hr

  HRVATSKI POKRET ŠTIT
  095/814-82-90, 091/797-65-56
  brankostojkovic152@yahoo.com

  avatar

  29.08.2009. (16:47)    -   -   -   -  

 • boris

  Hrvatskom kao i ostalim zemljama ne vladaju političari nego marionete. Zato nije važno što je tko, nego tko je tko. Svi su oni povezani i crveni i plavi i šareni u "službi njegova veličanstva"

  avatar

  05.01.2010. (23:34)    -   -   -   -  

 •  
učitavam...