Komentari

vstsi.blog.hr

Dodaj komentar (11)

Marketing


  • Gardijan ejndžl

    Nisam stigao poslušati radio danas u 4. Što je rečeno? Koji novi biseri su pali?

    avatar

    16.01.2007. (18:59)    -   -   -   -  

  • Brane GLAVA(r)

    Gardijan ejndžI sram te bilo. Nije bilo onog dasnas u Šibeniku ko nije sluša povijesnu emisiju o izgradnji studentskog doma i HISTORIJSKO obećanje izvjesne gospođe N. koju doduše nismo prepoznali o kome se radi ali je, dakle obećala da će grad PRIPOMOĆI (to smo shvatili ka posmrtnu pripomoć božemiprosti) i onda su se oduševljeni obećanjem izvjesne gospođe N. ničim izazvani i niotkog pozvani u emisiju uključila dvojica. Jedan se pretstavija ka slušatelj M.R. a druigi kao slušalac P.G. Oba su izrazili svoje oduševljenje idejom ali ne i sadržajem. Ne slažu se ni s prijedlogom zagrebmontaže ni ferijalnog saveza. Oba su oduševljeno zamilili gospođu N. da odustane od donacije za predviđenu soluciju nego da se razmisli kad se već u Šibeniku ništa drugo ne gradi nego se planira NOVI ZATVOR da se studenti smjeste u STARI ZATVOR. Pa ovo pa ono pa ovo obrazloženje pa ono obrazloženje pa i njihovo čvrsto obećanje da će oni otići tamo za probu da i druge uvjere da bi za studente tio bilo najbolje rješenje. Uto se javio isto jedan anonimni student a to bi najsigurnije moga biti baš ti i reka da se i on slaže da ona dvojica idu u zatvor ali ne za probu nego za ozbiljno jerbo da samo dugotrajan boravak može biti objektivna ocjena i procjena vjerodostojnosti njihova prijedloga. Onda se iznenada prekinula emisija ili se moj radijo pokvarijo. Javi jesl ti to bio. Neću nikom kazat al ti priznajem da ti je ideja za nobela.

    avatar

    16.01.2007. (20:35)    -   -   -   -  

  • fox mulder

    to su plačenici.. sjećam se kad je na radio ritmu onaj luđak prodavao slike. i uvijek se bar neko javi i ponudi neke novce.. to su plačenici

    avatar

    16.01.2007. (22:46)    -   -   -   -  

  • Gardijan ejndžl

    Brane, prvo da se zahvalim na sažetku, stvarno nisam stigao poslušati. Ne, to nisam bio ja, ali pridružujem se čestitkama. Neka se taj anonimni student javi studentskoj udruzi, trebalo bi mu dati nagradu.

    avatar

    16.01.2007. (23:25)    -   -   -   -  

  • student II

    A da studenti pokrenu peticiju i primjerak slati za Zagreb na MZOS,a primjerak u naše poglavarstvo koje tako divno vodi brigu o nama..

    avatar

    17.01.2007. (13:09)    -   -   -   -  

  • vstsi.blog.hr

    Peticiju za što? Dragi student II, HADEZE je odavno odlučio što i kako. Ovo je predstava za javnost.

    avatar

    17.01.2007. (17:10)    -   -   -   -  

  • zbrinut ali zabrinut

    Mene baš boli briga za studentski dom. Ja stanuijem u Šibeniku kod ćače i matere. Mene više brine današnja vjest u SLOBODNOJ tamo piše da su ukinute diplome nekom učilištu je r da sdu svašta štrapacavali profesori i direktor. Čimi mi se nešto ka ovi naši. Pa kad se sjetim šta mi je napisa prometej iz zagreba srtraj me je mogu li se i nama ukinuti diplome kad nam predaju oni iz srednje škole a mi bo trebali dobiti ka diplomu od faksa. Ako se neko toga sjeti nahebalismo pa zaššta plaćam iako se puno ne mučim u učenju. Prometej javi mi mogu li dogodine preći sovoga faksa na prometni u Zagreb i kako mogu dobiti dom u Zagreb. Ja bi minja moju sobu kod ćaće i matere ako bi neko doša studirat u Šibenik akio ne dobijem dom. Sve ću učinit samo da se iskoprcam jer me je straj i sram od ovih ovdi oćul dobit diplomu iliću zavraga plačat tri godine. Javi i pomozi prometej. A ovi će sigurno dobiti dom ali čini mi se prije STARAČKI vengo STUDENTSKI.

    avatar

    17.01.2007. (18:27)    -   -   -   -  

  • učilište

    Znate li da su poništene diplome unazad 20 godina, a neki mislili zastarilo. Nema zastare. Oni što su ih izadavli su išli na onaj svijet, a poništene ostale na ovom svijetu. Pa ti sad studiraj na Srednjošklskom sveučilištu u šibenskom Kninu.

    avatar

    18.01.2007. (09:33)    -   -   -   -  

  • student II

    Da,HADEZE je odlučio,slažem se.Al to ne znači da trebamo tapkati u mjestu i vegetirati.I ruku na srce,kladim se da ce 80-90 % kolega sa naseg Veleučilišta glasat opet za iste.Jer, imamo Hrvatsku. Gadi mi se to.

    avatar

    19.01.2007. (14:19)    -   -   -   -  

  • ADMIN

    Nitko ne kaže da ćemo ili da tapkamo u mjestu. To se valjda dalo primjetiti...

    avatar

    19.01.2007. (14:42)    -   -   -   -  

  • miki

    kad ce vise taj dom, dosta mi je svakodnevnih potovanja i spavanja u autu!!!!!!!!!!!!!!!

    avatar

    04.01.2009. (20:06)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...