Komentari

rilady.blog.hr

Dodaj komentar (13)

Marketing


  • bosonoga

    a di je pauza od pola sata za manično ispijanje kave i paljenjem cigarete za cigaretom:)? draga moja, meni na žalost, tvoj raspored ipak zvuči kao sirova stvarnost....

    avatar

    13.01.2007. (11:34)    -   -   -   -  

  • Athena Air

    ma čak i da je radno vrijeme do 16, opet ne znam gdje bih zgurala dvoje djece, osnovno održavanje kuće i moj vlastiti život. kad bih se stigla posvetiti sebi? i bila bih vječno nezadovoljna jer ne bih bila ni dobra majka, ni uspješna na poslu. a opet... to je situacija većine i nekako ipak funkcionira. možda je problem u nama?

    avatar

    13.01.2007. (12:51)    -   -   -   -  

  • Kinky Kolumnistica

    Novinarsko pretjerivanje nam je svima poznato, to je već stara stvar, a njihova želja za tim da im priča ima glavu i rep je izgleda važnija od vjerodostojnosti teksta. Doduše, sve ovisi od slučaja do slučaja. Ti očito radiš više od 8h na dan, ipak da stigneš kući do nekih 17h bi možda bilo malo drugačije. Sve ovisi kako si tko rasporedi vrijeme i što su mu prioriteti.
    Slažem se da prosječna hrvatska obitelj može teško uskladiti posao, partnera, djecu i neke hobije k tome, ali iskreno, mislim da nije nemoguće. Istina, ja još studiram, ne radim i nisam iskusila osmosatni, radni način života, ali dosad sam uvijek nekako uspješnije od većine mojih vršnjaka uspjela organizirati si vrijeme, pa se tješim da će tako možda biit i kad se zaposlim ;)
    Kakogod, odlična tema koja potiče na razmišljanje. Pusa.

    avatar

    13.01.2007. (13:27)    -   -   -   -  

  • malena_1309

    pa ti si se vratila!!ne prikazuje mi te dobro ova halova njušilica, ne znam u čem je problem..?
    idem sad zaostatke rješavat....:)

    avatar

    13.01.2007. (15:32)    -   -   -   -  

  • KYBORgIRL

    ah..mozda su ti novinari kod zene racunali prosijek..pa su zbrojili 8 sati zena koje rade i nepostojece radne sate zena koje nemaju posla..pa je ispalo ovako.. ? ;-)
    salu na stranu, situacija jest crna, ali uvijek moze biti gore! sve se moze kad se hoce..meni je jos uvijek organizacijska vodilja moja prva godina fakulteta kada sam bila na faksu od 09-20h (skoro svaki dan u tom terminu, 2xtjedno sam isla kuci u 17h), trenirala 3x tjedno po 3 sata, vidjala se sa tadasnjim deckom skoro svaki dan i jos k tome redovito davala ispite sa najvisim ocjenama, citala cak i vise literature nego sto je potrebno i imala gomilu slobodnih radova. da..i bila sam full sretna i ispunjena :-) sada mi nije bas jasno kako mi je to uspijevalo, ali cinjenica je jedna..sto manje obaveza imas, imas i manje vremena (jer ga trosis na prodavanje zjaka isl). a kad je raspored gust, svaka sekunda je pametno utrosena ;-)
    nemoj da te novinarske statistike obeshrabre..sve se na kraju nekako poslozi :-) ks

    avatar

    13.01.2007. (16:49)    -   -   -   -  

  • šuterica

    hoćeš, kad budeš odlučila... hoćeš, jer ćeš morati...
    dobro jutro...
    (a i ti si jedna sposobna koka, ne brinem da nećeš moći uskladiti) :))

    avatar

    15.01.2007. (08:39)    -   -   -   -  

  • D N E V N I C E

    da ti ostavim trag :)))

    avatar

    15.01.2007. (08:51)    -   -   -   -  

  • PoZoY

    definitivno je tvoj raspored bliže realnosti...živi se samo za vikende...
    a novinari...eh, kad bi se njima sve vjerovalo...

    avatar

    15.01.2007. (09:15)    -   -   -   -  

  • zvoncica

    moj radni dan zavrsava obicno oko 15, u zadnje vrijeme cesce oko 16 sati. dok dođem kuci, pospremim sto imam, eventualno neki rucak, pranje suđa, blablabla, u 7 navecer stignem predahnuti, porazgovarati sa deckom i malo se odmoriti. a svako jutro je buđenje u 6 jer od 7 radim. i pazi, ja imam decka koji ITEKAKO pomaze oko kucanskih poslova, kuhanja i ostalo. STVARNO, STVARNO mi nije jasno kako da u sve uklopim jos i djecu. :(

    avatar

    15.01.2007. (10:22)    -   -   -   -  

  • Timea

    He... u ovom rasporedu bi izmjenila samo par stvari a to su: 6:00 buđenje, 6:15 ustajenje, 6:45 kretanje na posao....pa onda sve ono što si ti stavila sve do 18.00-19.00, a onda bih još dodala: oko 21-21.30 stižem doma s posla. I bez volje za išta drugo odlazim na spavanje da bi sutra odmorena mogla ponovit sve ono od navedenog... a prije nego zaspim ostane mi dovoljno vremena da samu sebe upitam : "Čemu sve to?"
    Pozdrav draga... :)

    avatar

    15.01.2007. (10:42)    -   -   -   -  

  • Penellope

    Bojim se imati djecu upravo iz tih razloga...imam osjećaj da će pojavom njih, naš privatni život umrijeti koliko god to sebično zvučalo. Želim još uživati u životu.

    avatar

    15.01.2007. (10:47)    -   -   -   -  

  • just-a-woman

    Meni se digne kosa na glavi kad mi se dragi počne tužiti da ja kao ne želim djecu. A nije da je ne želim, samo je ne želim - još, i to upravo zbog nedostatka vremena. Trudim se da mi posao ne oduzme baš previše dana, ali teško je to s obzirom na današnji tempo života. vidim po komentarima, nisam jedina! :)

    avatar

    15.01.2007. (19:25)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...