Komentari

mama44.blog.hr

Dodaj komentar (6)

Marketing


  • škropec

    ....kada bi svi mogli i znali biti apsolutni gospodari naših umova onda bi i takvog smijeha kao ovaj kod tebe bilo u izobilju.....slažem se da sami sebi možemo najbolje pomoći, bar kad se ne radi o čisto zdravstvenim tegobama.....sigurno je to teško prelomiti u sebi a onaj koji uspije zasigurno postaje sretnija osoba......pratim tvoje probleme s zagušljivim i nadam se da je tebi uspjelo osloboditi sebe,dugoročno......

    avatar

    12.01.2007. (21:19)    -   -   -   -  

  • seoska idila

    laprdava ti nije bila u lancu, barem ne do ujutro...

    avatar

    12.01.2007. (21:51)    -   -   -   -  

  • gogoo

    Smijeh je često lijek za mnoge bolesti, he. Ako ti nije jasno ovo sa linkovima mogu ti e-mailom objasniti .Inače, najbolje je shvatiti kad ti netko uživo pokazuje, barem meni. Pozdraw

    avatar

    13.01.2007. (00:44)    -   -   -   -  

  • lorraine

    Ja mislim da to tvoje lupanje srca ima veze s nervozom u svezi glese zagusljivog:))), zato sam se nasmijala na onu ruzu na glavi svekrve i sl:))), za krepat, dobra terapija moram priznat :), moram to primjeniti na jednoj susjedi, vec me smijeh hvata:)))
    A ovih tvojih 5 ili 6, ja mislim da je to odrzaz tvojeg nezadovoljnog stanja, nemoj me krivo shvatiti,ne mislim nista lose...ili ipak sve znamo o tebi :)))))
    p.s. funny si mi nesto u zadnje vrijeme, nasmijes me svaki put:))...keep going, thumbs up!

    avatar

    13.01.2007. (01:37)    -   -   -   -  

  • amarcord

    U nekoj sam emisiji gledao ženu koja je počela intenzivno veslati u vrlo ozbiljnim godinama. To joj je bio mladenački san. Kaže da joj se život skroz promijenio, postala je zadovoljna, stavila je sebe samu na mjesto koje joj pripada. Najzanimljivije to što kaže da svi oko nje uopće nisu bili na gubitku, dapače, uspijevala im je dati više, bolje i sa voljom. Malo je prerasporedila poslove i životne prioritete i sve se ubrzo složilo u jedan lijepi mozaik. U početku, okolina se grčevito bunila, posebno oni njoj najbliži, tj. djeca, ne sjećam se više kako je muž reagirao, općenito su mi blijedi detalji te priče, ali nadam se da sam ti uspio približiti bit. Pusa :)

    avatar

    13.01.2007. (07:25)    -   -   -   -  

  • GAJINE GLUPOSTI

    očito je da te više "čuka jebe" na nervnoj bazi.......................

    avatar

    13.01.2007. (09:40)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...