Komentari

kickboxing333.blog.hr

Dodaj komentar (3)

Marketing


  • t.

    Apsolutno imaš pravo sve što tvrdiš.. taj začarani krug neorganiziranosti, krajnje organizatorske neprofesionalnosti nikako da se prekine... Zamisli da im usred borbi nestane struje.. šta će se šorat na livadi uz vatru i bubnjeve?
    Ja također cjenim S.Božića, jako dobar čovjek, šteta zbog nokauta, nadam se boljim danima za njega, ali isto mislim da ga zezaju kojekakvi mutavci s kojima on uopće ne bi trebao pričati.
    Općenito, kada otvoriš sportske novosti imaš Antu Rukavinu i Eduarda na barem šest stranica, borilački sportovi na dva članaka (ako i to). Imamo dobre borce, ali je borilačka scena dosegla dno dna. Kada pomislim na stanje jedne Nizozemske... grrr.

    avatar

    11.01.2007. (00:24)    -   -   -   -  

  • t.

    E da, čestitam na punoj godini pisanja bloga, treba odvojiti svog privatnog vremena i truda da bi ovako dobro i ažurno sve ispalo, svaka čast. Javio sam ti se jednom sa pitanjem da li znaš za "Grom" od Hrvoja iz Dubrave i da sam tamo trenirao pa prestao i natukao 30 kg u godinu dana, točnije sa 71 na 101-103 kg. Tada sam ti napisao da sam si uzeo godinu dana da se sam vratim u formu pa da se krajem rujna 2007.g. vratim na treninge u klub... Htio sam samo napisati da mi plan ide, jako teško, krvavo, al ide. sad sam trenutno na 91-93.kg. što me još uvijek guši i neću bit zadovoljan sve do prokletih 71 i normalnom fighterskom figurom. Nema gore stvari nego vraćati se u formu, nekad i tijelo izda, nekad i motivacija zašteka ali to me prođe i odmah se vraćam treningu. Teško je to sam. Sam lupat vreću,sam trčati,sam utege dizati, ustajti ujutro prije faksa i ponavljati iz dana u dan. Tko traži naći će, tko čeka dočeka.. ;)

    avatar

    11.01.2007. (00:45)    -   -   -   -  

  • Lot333

    @ t. - Hvala na prvorođendanskim čestitkama i pohvalama, mada sam o tome i pisao, sada to nisam ni primijetio. Da, godinu dana od početka pisanja i iskreno se nadam da ću još imati i vremena, i volje, i snage, i materijala, ali i čitatelja, pa da ovaj blog i dalje živi.

    Na žalost za Hrvojevov "Grom" u Dubravi ja nisam čuo, ali, eto ti prilike, napiši koju riječ, predstavi klub. pošalji mi e-mailom i biti će objavljeno. Još kad bi bila i koja slika, eto veselja.

    30 kila je puno, ali način na koji si odlučio to skinuti, svakako je pravi - intenzivnim treningom. Da li baš inzistirati na povratku na 71 kg - ne znam, ti znaš, ali ne treba pretjeravati, a da ti budem iskren - ta je kategorija jako nezgodna, velika i oštra gužva je u njoj.

    Želim ti uspjeha, da ne posustaneš, pa javi se kako napreduje "dijeta" i klub.

    avatar

    11.01.2007. (01:33)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...