Komentari

shegrthlapitj.blog.hr

Dodaj komentar (4)

Marketing


  • 16

    hej, tebe nema tjedan dana i onda opališ pravi post. u zg su isto slali pozive za mamografiju i mislim da je čak odaziv bio manji od 50% ali nisam sigurna. meni je to neshvativo. već kad imaju priliku zašto to ne prijave. baš mi je žao za tvoju mamu. moja je imala tumor na maternici prije par godina, išla je na operaciju i hvala bogu bio je dobročudni. a prije toga nije išla kod ginekologa nekih 12 godina, sad se pazi. ja imam dosta velike grudi i baš me strah raka na dojkama, ja bi išla sad da mogu, a kod ginekologa idem svake godine u 5.mjesecu, pretrpim to nekako, najvažnije je zdravlje.
    sa meteropatima baš nisam upoznata, na mene ne djeluje, ali zato po ljeti ne mogu nekad zaspati kad je puni mjesec.
    a za vrijeme, ja ne mogu vjerovati da je sredina zime, a za ljetne temperature sam čula da će ovo biti najtoplija godina ikada.. nadam se da to nije istina. sorry što sam razvezala.
    nije ti to tak sa pirsingom, meni je sve bilo ok. ne možeš napraviti veliku rupu;) pusa

    avatar

    10.01.2007. (20:27)    -   -   -   -  

  • KYBORgIRL

    hmm da...ja se bas danas spremam da odvalim ginića sto prije..a sutra ujutro idem zubaru..znas ono, da mi se ne bi desilo u NL neko sranje..uglavnom, ja te redovite checkinge obavljam dva puta godisnje, zlu ne trebalo. nije da se zbog toga smatram paranoicnom, vec smatram da se brinem o svom tijelu :-). ali mi nikako nije jasno (sada kad sam vec spomenula ginekologa), zasto decki nikad ne idu na slicne preglede nego cekaju da im se cura razboli, pa se onda sjete lijeciti. a jos su mi drazi primjerci (i muskaraca i zena) koji i kad doznaju da im nesto jest, to fino ignoriraju. kao, proci ce ako ne pricam o tome.. Boze, svijeta.
    a sto se tice vremena, moram priznati da sam ko medo..u zimi "spavam", a kad grane sunce i ja procvjetam skupa sa biljem :-D
    pusice

    avatar

    11.01.2007. (18:12)    -   -   -   -  

  • bosonoga

    ne znam da li su meteoropati i prije postojali pa se tome nije baš pridavalo velike pažnje, ali sa sigurnošću mogu tvrditi da sam ja jedna od njih! iako mi ova toplina malo čudno udara u glavu zadnjih dana ipak se ne bunim, još malo pa u japanke:) a i mislim da mi prvi put neće pasti mrak na oči kad dođe račun za grijanje!!!

    avatar

    12.01.2007. (16:55)    -   -   -   -  

  • dinamitna

    Joj ja mrzim doktore ali i volim svoj život pa zato idem na kontrole. Žao mi je tvoje mame, to je jako tužno:( Ja ne znam kako bih preboljela da moju tako nešto zadesi..što se vremena tiče, slažem se sa bosonogom, ostvarila sm veeeeliku uštedu za grijanje. Jupi.

    avatar

    12.01.2007. (19:33)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...