Komentari

cakumpakum.blog.hr

Dodaj komentar (21)

Marketing


  • Danči

    Vidim Meme je uzeo maha :)

    avatar

    10.01.2007. (13:26)    -   -   -   -  

  • kerefeka

    Đizus...ovoga sam se bojala kad sam vidjela blog od Trill :)
    i nemrem vjerovat da si ispričala to o pišanju nasred ulice :)))

    avatar

    10.01.2007. (14:31)    -   -   -   -  

  • trill

    Ha! Čuj, na pišanje sam se odvalila od smijeha, ali idem redom :))))
    1. i ja sam počela u prvom srednje, ali prvo doma pred ogledalom. Sama sam sebi izgledala odraslo i važno i uopće me nije bilo briga što mi se povraća i vrti
    2. luda sam za čokoladnim torticama, tako da potpuno shvaćam tvoju ovisnost o čokoladi :)
    3. i ja hrčem i nisam mogla vjerovati sve dok me nisu snimili na mobitel. Nisu čak ni htjeli izbrisati snimku i prijetili su da će staviti na internet ako ne budem dobra :))
    4. meni se piša uvijek i stalno :))) no, ovo mi se ipak nije još dogodilo. S naglaskom na još :))
    5. jako lijep opis tebe :)))
    Znala sam da ćeš ti to napisati kao i sve drugo što pišeš, zanimljivo i tečno i baš mi je drago da sam ti to uvalila :))))

    avatar

    10.01.2007. (14:43)    -   -   -   -  

  • rada čokolada

    e mlogo mi je drago da su i tebe uvalili :)))))))))

    avatar

    10.01.2007. (15:17)    -   -   -   -  

  • 1971

    Čuo ja za ovo još na poslu, javiše mi. Pa se nabrijah da te otkantam kako to inače radim i sa spamerima, jerbo mi je to slično ("ako ne proslijediš ovo na još pet adresa pišo će ti se osušit i otpast, stat ćeš u pseće govno svaki dan i auto će ti zaribat i imat ćeš 1000€ troška za generalku")... I budući da sam jako svojeglav i ne volim đireve i kad mi netko određuje što ću pisati, trebala si dobit jasan odjeb pa makar mi sjekire padale po glavi. :))) Ali, budući da si to tako elegantno i nenapadno učinila (uz ispriku unaprijed:))) ), samo ću ti se ispričati što to ne namjeravam pisati. Nemoj me mrzit. Imaš smajla za stil. :)

    avatar

    10.01.2007. (15:29)    -   -   -   -  

  • cakum pakum

    @danči-glavno da se nešto događa, valjda :))
    @kerefeka-nemrem ni ja vjerovat, da obrišem? :)
    @trill-aha, i ti si pročitala o pišanju? :))) nego, evo ruka, sad kao da smo se upoznale? ili kaj? :)))
    @jamais-meni nije, al pošto sam na godišnjem-bolovanju, nisam imala pametnijeg posla :)))
    @1971-ko bi tebe mogao mrziti uz ovakav smajl? :)) ionako sam pretpostavljala da ću dobiti odjeb (i nadala sam se elegantnom, hvala :)) ), samo sam htjela vidjeti što bi još mogao napisati netko ko je ovdje već dulje vrijeme, piše skoro svakodnevno i ima malo toga što nije napisao o sebi. i to još na svoj, osebujan način.

    avatar

    10.01.2007. (15:49)    -   -   -   -  

  • bobelline

    isse. a ja mislila da živim na rubu zbog javnog piš piš. ;)

    avatar

    10.01.2007. (16:50)    -   -   -   -  

  • just-a-woman

    Joooj, četvorka je zakon i moram priznati da za takav slučaj još nisam čula ... znam da kad lijeva voda iz špine (pipe, slavine) da to nagoni na piškenje, ali kiša... :)))))))))) Cigarete su mi fuj, mada zapalim u dobrom društvu. Ako su pušači oko mene, onda ću zapaliti, a ako nisu onda mogu i bez cigareta. Ma, ustvari sam neki kvazi-pušač. Čokolade nisu moje miljenice , više volim slano, čipi čips, štapiće, a najviše, najviše, najviše - kroki... njih mogu stuć' na tone... I ne hrčem u snu, barem mi to dragi nije rekao, a da mi to i kaže, zna što bi ga zadesilo - pa zato bolje šuti... a ja još uvijek živim u blaženom neznanju ! :)))

    avatar

    11.01.2007. (14:55)    -   -   -   -  

  • brouhaha

    kad se probudi usred noći i čuje me da hrčem, moj dragi mene malo "gurne" (tako je izjavio) pa se ja okrenem i navodno prestanem :D

    avatar

    11.01.2007. (16:07)    -   -   -   -  

  • plokmin

    ajme kako hrčeš?? Ono kroz nos, puštaš zrak ili baš ruješ??:-)))Ovo za pišanje mi se sviđa..prva liga.Koje budale su ta trojica...mogli su ti barem kišobran stavit iznad glave...

    avatar

    11.01.2007. (17:22)    -   -   -   -  

  • estrogena

    eo, ne mrzim te i ispunila sam zadatak:)))) :*

    avatar

    11.01.2007. (18:26)    -   -   -   -  

  • exPataren

    U vezi Mikada..ovaj...Milka čokolada s mjehurićima je ZAKON!!! Osobno..tamanim nutellu u enormnim količinama. I nešto glede i u svezi vešmašina....znaš li ti, cakum pakum, da je voda u Hrvatskoj TVRDA..i da je najčešći uzročnik kamenca u "perilicama za rublje"? Stoga, koristite Calgon..preporučuju ga vodeći proizvođaći perilica :-))))
    P.S.
    nema bolda

    avatar

    11.01.2007. (19:22)    -   -   -   -  

  • exPataren

    ovaj..sorry..al zaboravio sam nekaj za reć. što se piškenja tiče...ovaj...stvar koja mi najviše iz djetinjstva nedostaje...jeste piškenje u snu..u krevet. koji je to ljep osjećaj bio...piški ti se..sanjaš da si se ustao i da si u wc-u..i onda..neopisiv osjećaj topline :-))))

    avatar

    11.01.2007. (20:27)    -   -   -   -  

  • Dragonfly

    Hehe:)) I ja sam oviiisnaaa o čokoladi. To bi meni bilo pod broj 1:) Ne pijem kavu, ne pušim i te neke spike jer to baš kao i nije zdravo, ali pojedem uredno minimalno 2 čokolade na dan i minimalno 3 žlice nutelle,ali one veeelike žlice. (i onda uvijek uredno s vremena na vrijeme se ljuto gledam u ogledalo i tužim se okolo nešto tipa:pa kakve su to fore da u 26 god dobijem prištiće, pa nisam više u pubertetu, svašta!)
    Ja uz tebe još više i jače vjerujem u Petra pana i sv. Nikolu, samo da znaš:)
    I baš me raznježi komentarom, ko pekmez sam bila, nisi ni svjesna koliko ti nas učiš /i mene osobito/, neke stvari zaista nismo katkad svjesni i zaboravimo..Hvala što si tu da nas podsjećaš..:*
    Cakumice, čokoladni poljubac šaljem**

    avatar

    11.01.2007. (21:21)    -   -   -   -  

  • cakum pakum

    @bobe-sad je i meni laknulo (nisam se popiškila, ne) :)))
    @justawoman-nije ni meni dugo, dugo, dugo to rekao.. a onda je jednog dana progovorio :)))
    @brouhaha-a sve navodno... ma, ja njima niš ne vjerujem :))
    @plokmin-a kaj ja znam? budem se snimila jednom, pa i to stavila na blog :))) a za onu trojcu... zamisli... svo troje mi drže kišobran nad glavom i prave se da niš ne vide :)))
    @estrogena-sjedni, pet :)
    @pataren33-milku ne volim, kolko god obožavam čokoladu, u milki je ima previše :))) tak ja to doživljavam, jer dok ju jedem peče me grlo (a kolko su ti platili za onu reklamu?) i zakaj nema bolda? se tu nekaj pokvarilo?
    @opet pataren33-:))))))) kak si se tog sjetio? i kak si me dobro na to podsjetio... a kolko mi se puta dogodilo da sam sjela na wc misleći da je otklopljena daska....
    @dragonfly-:*

    avatar

    11.01.2007. (21:48)    -   -   -   -  

  • Big Blue

    Hahaha...a Danko je, dakle, taj krivac za cigarete...nda, dobro kažeš, pamtimo prve ljubavi - netko po cigaretama, a netko po kukcima ;-)) Ove nevolje s kišom, a joj, stvarno ti ne zavidim iako me, moram priznati, nasmijalo :-) Hrkanje - pa valjda nećeš biti sve glasnija, hm! A čokolada...eh...priznajem, ovisna sam :-))

    avatar

    11.01.2007. (22:32)    -   -   -   -  

  • old soul

    1. pušim od prvog srednje iz gotovo istog raloga :)
    2. ovisna o čokoladi svih vrsta i gotovo uvijek je imam u torbi
    3. ne hrčem , škrgućem ;)
    4. nemam takvih problema i uopće ti ne zavidim ... ja mogu trpiti satima , pa gotovo i danima :)
    5. to si ti ... divna kakva jesi ... pusu šaljem mila :)

    avatar

    12.01.2007. (07:38)    -   -   -   -  

  • kerefeka

    vidi se da si na godišnjem jebate...na sve odgovaraš :)

    avatar

    12.01.2007. (11:06)    -   -   -   -  

  • rahatli

    mikado nije čokolada, majku mu!:))))))))))))))))

    avatar

    12.01.2007. (18:07)    -   -   -   -  

  • ::MajmunolikoPrase::

    Hvala nebesima da sam i ja napokon ( VAŽNO JE NAGLASITI NAPOKON!!! ) doša'! Bilo je i vrime! hehehe PS. na samom početku ( znam značenje PS. - a i kada se ono stavlja, al' to mi ne predstavlja mnogo ) ...uglavnom... ne mogu sakriti svoje lagano crvenilo zbog mog bloga što se naša' pod tvojim dragima... FALA LIPA!!! LASKA MI!!! ;) ... NO, pustimo moje zaostatke na miru. - Prvo, čestitam na odvaženosti koju si skupila kako bi napisala pet stvari koje se nikada nebismo usudili pitati. ;) Pa ( ZNAM DA SU ME UČILI DA NIKADA NE VALJA ZAPOČETI REČENICU SA RIJEČJU "PA", AL' JA TO ČINIM UPRAVO ZATO ŠTO SU ME UČILI DA TAKO NE VALJA ) da krenem dalje... Sićan se ja svoje prve cigarete koju sam zapalio negdje u prvom razredu gimnazije i to zbog toga što me miris cigarete toliko podsića na starog. Sada ćeš se sigurno pitati: "Kako? Što? Zašto? Gdje je povezanost?" itd itd... Naime, kako moj nije živio ( još uvijek ) samnom, a dolazio bi gotovo svaki tjedan uvijek bismo brat i ja odlazili s njim van u šetnje, a on je uredno pušio, i uglavnom... dogodilo se negdje u prvom razredu gimazije da nije došao oko misec dana i zafalio mi... I NIŠTA, otiša' ja kupiti kutiju cigareta, otišao u obližnju šumu i zapalio... STARI JE KRIV ZA MOJE PUŠENJE!!! :) ... I TO SAMO ZATO ŠTO MI JE NEDOSTAJAO! :) I što je fascinantno, nije mi tako jako smetalo... što sam pripisao svom pasivnom pušenju zbog kojeg sam zapravo i propuštio. No, da se pohvalim, nisam zapalio 2 DANA!!! ( Molim aplauz! ) :) - Što se tiče čokolade!!! TU SAM, pogotovo ukoliko je riječ o otopljenoj čokoladi... njam njam... - HVALA NEBESIMA ŠTO SAM NABASAO napokon na nekoga tko ima nazovimo to psihološkim problemom ( hehehe tako to moja mate' meni objašnjava ) sa pišanjem. Meni ne treba niti kiša, neka samo netko posrkne sok i ETO BRATE MILI, MENI SE PIŠA! :) No, iz godine u godinu je sve bolje, danas mogu izdržati i ne otići na WC kada netko kihne. hehehe - A što se tiče 38 godina, e, zbog toga si mi još draža... ;)

    PS. ( sada tamo gdje mu je i misto ) ISKRENO SE NADAM DA TE NE UBIJAJU U POJAM MOJE MNOGOBROJNE DIGRESIJE KOJE GOVORE KOLIKO SAM SLOŽENA OSOBA! ;) JEDAN VELIKI SRDAČNI POZDRAV!!! I da, još jednom, hvala za memento
    ... ;)

    avatar

    12.01.2007. (20:05)    -   -   -   -  

  • mandarinica

    ja ne hrcem jer ne mogu spavati :))) salim se
    a nekima, ahm, padne na pamet cigara u ranim tridesetim...

    avatar

    13.01.2007. (22:37)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...