Komentari

012station.blog.hr

Dodaj komentar (14)

Marketing


  • pojedinac

    Nismo imali svoju državu tisuću godina.Zašto?
    Pa upravo zbog ovakvog stava naroda tj, glasaća.Međutim,katastrofa je da većina razmišlja kad bi se mogli ubaciti u politiku samo zbog vlasti i osobnog boljitka.Pa onda kao takvi toleriraju onima koju su uspjeli to što oni nisu.Po meni je to bit problema.
    Ko voli ovu zemlju?
    Političari?
    Glasači?
    Ili samo djeca dok su mala.A kad odrastu progledaju,jer je bolje kao volit nešto drugo.Ono o čemi svi govore.Novi auto,mobitel,a domovinu?
    Pa nju niko i ne spominje,osim kad su izbori.

    avatar

    09.01.2007. (20:48)    -   -   -   -  

  • zgdnevnik

    A za kog glasat kad su svi krkani i foteljaši?!?

    avatar

    09.01.2007. (21:41)    -   -   -   -  

  • fanny

    Muka mi je od pomisli da već kreće predizborna kampanja, koja sa sobom donosi sve moguće predizborne bljuvotine, a od programa koje političke stranke (osim nemogućih obećanja) nude - ništa. A najgore je što je veliki broj birača - apatičan. Poludim kad mi pojedinci koje znam kažu da neće na izbore - jer ne mogu ništa promijeniti. A poslije kukaju kako nam nije dobro. To je jedino pravo koje mogu iskoristiti i idem (na jedne parlamentarne izbore sam išla s temperaturom 39) - a glasam po savjesti i važem. A da ima nešto bolje na ponudi, bila bih mnogo sretniji birač. Svi bi mi neku novu postavu na vlasti. Prvo - mladi i obrazovani, tj. sposobni i neopterećeni prošlošću, nemaju prilike pokazati što znaju, a i tu bi se moglo u nekim slučajevima svašta proturiti, kao u slučaju "nesuđenog" Mikšića, dečka s Trešnjevke. Žao mi je što mu je nasjelo poprilično obrazovanih ljudi, pa je skoro iskoristio tu želju birača za novim licima. Moj nećak je dospio na listu svoje stranke, obrazovan je i sposoban, ali nije izdržao utrku s dva jaka protivnika, pa se bojim da ove godine neće ni biti na listi.
    A ne znam zašto kraj tolikih mogućnosti - možemo funkcionirati samo tako, da nekome ližemo guzicu. Čim jednom popustiš - dao si zeleno svjetlo nekome da te jaše. Tako funkcioniraju odnosi među ljudima, pa tako i među državama. Ovo pregovaranje za ulazak u EU pozitivno je samo što će nas priterati da sredimo masu područja u kojima vlada totalna anarhija (no, čim su ušle Rumunjska i Bugarska i u to sam počela sumnjati).
    A od ulaska u NATO me jeza prolazi. Mislim da će za sve to trebati proći još mnogo vremena ali netko će se konačno ipak morati uhvatiti "vađenja vrućeg kestenja" u Lijepoj našoj.
    Ako nas klima ne ubije prije toga, jer nekako mi prenaglo ide to globalno zatopljenje. No ja ipak volim ljeto i lakše mi je trpiti vrućinu nego hladnoću. A na uvođenje klima uređaja ne pomišljam, dok baš ne bude nužno - ili ću se prilagoditi ili neću - i tu nema pomoći.
    Raspisala sam se i tlak mi je sigurno skočio. No ne mogu shvatiti ljude koji zabiju glavu u pijesak i misle da ništa ne mogu promijeniti. Idem, i tako sam pretjerala s komentarom. Pozdrav :)))

    avatar

    09.01.2007. (22:29)    -   -   -   -  

  • riba_ka

    Krkani, prava riječ. Možda je možemo još više prilagoditi Hrvatima pa reći Hrkani hahahaha. S obzirom kakva je situacija s ovih 50+1 Orcu, mogla bi i Vlada past ovaj put. Nije tome kraj, nisam sigurna da će drugi skandal skriti ovaj... Tko zna. A šta se izbora tiče... Za nekoga moram jer bi me još više ubilo da mi ga samo nekome dodijele, na glas mislim... Jebeš politiku!

    avatar

    10.01.2007. (02:01)    -   -   -   -  

  • 012 STATION posada

    @pojedinac pogledaj malo što se sada forsira pa će ti sve biti jasno. Domoljublje definitivno nije u modi. Sad je pomirba u điru... pa tako nitko nije kriv, akademici SANU nam drže predavanja o nacionalnoj koegzistenciji, narodnjaci su trend... a zašto? Da bi nas gulile strane banke i kompanije, da bi nam CocaCola mogla prodavat našu vodu, talijani mogli kupovat nekretnine po Jadranu itd...
    @ZGdnevniče za nikog. Doslovno. Bojkotirat izbore. Potpuno.
    @Fanny zašto? Kažu ako ne izađeš, nećeš ništa promjeniti. Promjenit ćemo nešto tek ako svi ne izađemo. Kakvog smisla ima glasati na izborima, kad u stvari nemaš pojma kome daješ glas. Nositelji glasačkih lista su predsjednici stranaka, ali ti ne glasaš za njega, već za Matu, Antu, Štefa, Jožu.. koje će on kasnije instalirati u tvojoj općini, gradu, županiji. Zašto mi ne glasamo za ljude s imenom i prezimenom, već za nositelje lista tj. stranke? To je prvi dio problema. Drugi dio problema je ne odgovornost. Lik zajebe i nikom ništa. Uhvate ga s rukom u pekmezu, a ovce opet glasaju za njega. Bandić mi je najbolji primjer. Pa nakon onog s murjakom bio bi politički mrtvac u svim normalnim demokracijama. Kod nas on dobija drugi mandat. A Čačić se priprema za premijersku dužnost. E to je tek horor.
    @Ribaka znaš šta će se promjenit? Ništa... jer drugi "skandal" već imaš u novinama. Slučaj Merčep je upravo lansiran. Slučajno baš u ovo vrijeme. Slučajno iz redova CIA-e. Zabavljat će hrvatsku raju mjesecima...

    avatar

    10.01.2007. (10:17)    -   -   -   -  

  • dida99

    Ne vidim šta bi se to promijenilo kad bi bojkotirali izbore osim:
    - organizirali bi se novi izbori na teret poreznih obveznika
    - kampanje bi bile još žešće na teret poreznih obveznika
    - birokracija bi bila još smetenija i sporija na štetu poštenih građana.
    Poslali bi dakle, poruku, o njoj bi se pričalo, kasnije bi izbori prošli i sve bi se zaboravilo.
    Sve više mislim da je otpor uzaludan i da je zdravije ne razbijati glavu time nego se posvetiti svojim malim životima.
    Ili pak, uključiti se aktivno kao nova mlada struja potpuno neopterećena prošlošću i potpuno stručna za budućnost. Problem je šta je većina mladih pod utjecajima pa se danas čak i maloljetnici već dijele na crne i crvene. Najveći je problem ipak taj koji si naveo: malo nas je.

    avatar

    10.01.2007. (11:13)    -   -   -   -  

  • suncek

    kaj dobivas bojkotom? nista, bas nista... nego treba ici i na izbore i listice raditi nevazecim.. onda kad ispadne da je bilo cca 30% nevazecih, mozda se nekom upali lampica u tintari da ipak nesto ne valja.....

    avatar

    10.01.2007. (11:37)    -   -   -   -  

  • 012 STATION posada

    Dida misliš da se ništa ne bi dogodilo. Možda kod nas ne bi. Na Zapadu bi sve stranke automatski smijenile svoja vodstva. Kako kod nas mladi čovjek koji zna, hoće i ima volje može proći pored vječnih političkih lica. *ebote pa kod nas političkom scenom još uvijek drma Manolić. Vjerojano mu svaki tjedan mjenjaju krv, ali još je tu i vuče konce. Halo Bing, kako brat?
    Naravno da mogu glasati za koga hoću, ali što moj glas vrijedi u ukupnoj masi glasačkog tijela. U konačnici ovce opet prevladavaju. Mene i meni slične će uvijek nadglasat. Samo zato kažem da ih treba potpuno ignorirat. Btw ja ih ignoriram od 1994, a bavim se svojim malim životom od 2004. Znači pričamo o istoj stvari, samo na druge načine, zar ne?
    Photo naravno da može. Varijacija na temu. Iskreno ja se neću prikloniti tome, jer mi se ne da na njih trošiti ni gorivo za odlazak do glasačkog mjesta ;)

    avatar

    10.01.2007. (12:44)    -   -   -   -  

  • lolla2

    ajmeeeeee, ti si brojeviiiiiiiiiiii. stiltalo me odmah u startu.i sam znaš da mi je milija poezija od grube stvarnosti.

    avatar

    10.01.2007. (19:17)    -   -   -   -  

  • lolla2

    ne si već svi

    avatar

    10.01.2007. (19:17)    -   -   -   -  

  • lolla2

    svi brojevi..kuiš

    avatar

    10.01.2007. (19:17)    -   -   -   -  

  • 012 STATION posada

    Ma kužim ja tebe Lollice i kad ništa ne kažeš ;)
    Ne znam što je s našim samurajem u zadnje vrijeme. Ne teleportira se u postaju već duže vrijeme. Možda je zapeo u nekakvim plaćenićkim ratovima na rubu galaktike. Nego kad smo već kod borbi, pitaju ljudi kad ćemo mi ono ukrstit svjetlosne mačeve? Ili svjetlosne čaše? Ili boce čak? :*

    avatar

    11.01.2007. (15:40)    -   -   -   -  

  • lolla2

    sutra idem u wellnes program i nema me 3 dana. samo ti čuvaj oružje u hladnom i mračnom, polegnuto ako može.

    avatar

    11.01.2007. (17:52)    -   -   -   -  

  • 012 STATION posada

    Čuvam ih u mraku, ali uzdignute ;)
    Onda bi mogli onu tamo subotu 20/21.01. Donio mi prijatelj sa Bajkonura litru vrhunske ukrajinske votke Hortica i zakazali smo neko druženje za tad. Pa da nakon samotoka pređemo na čisti kerozin...

    avatar

    11.01.2007. (18:15)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...