Komentari

plejadablue.blog.hr

Dodaj komentar (22)

Marketing


  • riječi tišine 2

    nasmijalo me ovo, a što ako za sljedeći Božić donesu živu gusku? :)))

    avatar

    08.01.2007. (21:04)    -   -   -   -  

  • razliven

    ajooo. smijeh pomijesani neki. hmmm, ma nema veze, prihvacati treba ako je iskreno. nadam se. dva puta se nadam. 8)

    avatar

    08.01.2007. (22:36)    -   -   -   -  

  • aquaria

    Dobri neki ljudi, he, he, i uporni! :)))))

    avatar

    08.01.2007. (23:57)    -   -   -   -  

  • Ljubomora

    :)) imam sličnu anegdotu. The Žena je mrzila sve oblike hladetine iz dna duše, jednom prilikom u nekim gostima nije ni pipnula hladetinu. Da ne naljuti domaćicu izjavila je da ona baš voli hladetinu i da joj ta odlično izgleda, ali da ne može ni pipnuti jer nema teka, prehlađena je.
    Domaćica je, naravno, spremila za put, da ima doma. Telefonskim razgovorom domaćica se raspitala kakva je hladetina; The Žena je pohvalila spremljenu hladetinu. Rezultiralo je time da domaćica svaki puta kada priprema hladetinu donosi i The Ženi. :D

    avatar

    09.01.2007. (08:22)    -   -   -   -  

  • misko

    He he...koliko neprilika mogu izazvato dobronamjerne geste dobrih i priprostih ljudi...
    Nasmijao sam se i sad mogu na trčkaranje!
    Hvala!

    avatar

    09.01.2007. (08:28)    -   -   -   -  

  • Irida

    daaa..., smiješno je i žalosno, kako vlastitom dobrohotnošću pustimo neke ljude u svoj život..., a nikad ti nije palo napamet da ne otvoriš vrata ili otvoreno prekineš tu blagdansku baladu....? evo jedan vic iz moje mladosti (gola guska mi vratila sjećanje): raspravljaju dva pijanca o ničemu. prvi pita; zašto pijetao ide u mesnicu..drugi odgovara; to je bar jasno, da vidi koku golu...
    kod mene te čeka domaća zadaća...

    avatar

    09.01.2007. (10:30)    -   -   -   -  

  • anspik.

    :D tak ti je to kad radiš ljudima usluge. sve to štapom treba tjerat od sebe. ko i dosadne guske koje dvorištem trče za tobom ko pomahnitale.

    avatar

    09.01.2007. (16:20)    -   -   -   -  

  • free

    ajme, koje pokore za jednu bijelu laž, kako bi englezi rekli! :))) sjajno, plejado, sjajno. :)

    avatar

    09.01.2007. (20:15)    -   -   -   -  

  • aquaria

    Sad tek vidim da nisam zahvalila na čestitkama. Da, nećak mi se rodio i hvala najljepša :))) Ova guska me iskreno zapanjila :)))

    avatar

    09.01.2007. (23:36)    -   -   -   -  

  • plejadablue

    @riječi tišine2, još s guskama nekako...živim ili mrtvim, ali što da ti donesu malu zelenu agamu?..tu divnu životinjicu jednom sam dobila na poklon..srećom, prihvatili su je u zagrebačkom ZOO vrtu..:))..@razliven, volim kad razlivaš svoj smijeh..:))..@Ljubomoro, očito ponekad i pristojnost debelo košta..:)..@miško, dobro trčkaranje želim..:))..@irida, podosta vrata ostavila sam zatvorenima...jednom sam rekla (kroz zatvorena vrata) - nema me doma..:)))..oprosti što još nisam napisala svoj zadatak.., malo ću kasniti, ali recimo da postoje - opravdani razlozi..:))..@anspik..ma ne valjda štapom?..:)))...@free, uvijek me raduje kad ti se svidi što napišem...to mi dođe ko mala fina slatka čokoladica...:)))..@aquaria, toliko smo čestitki uputili jedni drugima u zadnjih mjesec dana, da ni ja više ne znam da li sam se i ja svima i zahvalila...sretno tvom nećaku*

    avatar

    09.01.2007. (23:56)    -   -   -   -  

  • Majstorica s mora

    Izabrala sam te da nastaviš štafetu koja kruži blogosferom: trebaš napisati pet stvari koje ne znamo o tebi, i predati štafetu dalje petorici blogera...više možeš saznati na blogovima kod tixi, miška, kore-kri, playere, mom blogu. Kad se mora nije teško, naslov je mog novog posta, pa ti vidi.

    Priču čitam kasnije, pozdrav.

    avatar

    10.01.2007. (10:04)    -   -   -   -  

  • Gracia

    mozda sreca tih ljudi koji te toliko cijene da ti svaki bozic poklanjaju nesto sto je njima jako vrijedno, vrijedi ustajanja u 5 ujutro i ispijanja limunada i sljivovice :-)

    avatar

    10.01.2007. (10:21)    -   -   -   -  

  • Majstorica s mora

    Odlična priča, plejadablue, baš si me nasmijala...a sad čuj ovo: tako je meni jedan tip zakazao prije nekoliko godina sastanak u restoranu blizu željezničke stanice, kao "ima nešto za mene", ja došla, a on drži pola teleta u plahti...

    avatar

    10.01.2007. (10:35)    -   -   -   -  

  • između jave i sna

    ne mozes pobjeci od guske ;)))
    hehehehe, draga plejadice, uljepsala si mi dan ;)))

    avatar

    10.01.2007. (10:46)    -   -   -   -  

  • plejadablue

    @majstorice, čim uhvatim vremena, štafeta ide dalje..jedna Iridina me već čeka..riješiti ću to tako da ću njezinu nositi u jednoj, a tvoju u drugoj ruci..nadam se samo da ne moram poduplati onih 5 stvari..:)))..kažeš - pola teleta?..hihi, ja sam jednom dobila DESET kila tolstolobika...to je neka riba koja uopće nije fina..:))))..@gracia, samo guska zaslužuje takvu pažnju...:)))..@maslačkice, baš to...i ne možeš pobjeći od same sebe u toj guski....:)))))

    avatar

    10.01.2007. (16:09)    -   -   -   -  

  • piskaralo Tixi

    Nasmijala si me u ove kasne sate, i izmamila osmijeh od uha do uha...jesi li sama sebi barem jednom, da te nitko ne čuje, rekla: Gusko jedna! Inače, onoliko koliko znam o ribama, tolstobik je prava mrcina od ribe! A po mom iskusrtvu, ribe što su veće, to su lošije, čast iznimkama! Ali ti si vege, pa te neću zamarati tim detaljima!

    avatar

    10.01.2007. (23:38)    -   -   -   -  

  • plejadablue

    @Tixi, ne samo jednom rekla sam sebi - gusko!..ponekad i na glas da su me i drugi čuli..:))..ustvari ova priča i je o meni - guski..uglavnom je izmišljena, jer ja koliko god sam ponekad guska, TAKO velika guska kao ja u ovoj priči teško da bi bila...ali to ti je po onoj - nekako se osjećaš manje guska ako vidiš da si i veća guska mogla biti..:)..usput, ja jedem ribe, ne jedem samo sisavce i ptice..a ni kukce i gmazove nisam nikad jela, ali nikad ne treba reći - nikad..hvala ti na posjeti, drago mi te i lijepo čitati..:)))

    avatar

    10.01.2007. (23:52)    -   -   -   -  

  • sklblz

    Prekrasno ispričana priča. Neću komentirati događaj (e), nego priču koja je izvrsno sročena :-) Bravo. :-) A da si iz priče izbacila vegetarijanstvo, pa opisala telefonske savjete i recepte. Pa podlijevanje guske pivom ili vinom ili njenom masti? Na koliko stupnjeva? Koliko dugo? Puniti? Ili onako, ptprilike? U komadu ili cijelu? Zapeći ili tek malo potpeći? I još :-)

    avatar

    11.01.2007. (18:16)    -   -   -   -  

  • plejadablue

    @sklblz, ustvarri se bavim mišlju otvoriti još jedan blogac - s receptima..i to mojima...hmmm..ideja nije loša, ne?..:)))..ako otvorim takav blog, staviti ću tebe kao idejnog tvorca...može?..:)))

    avatar

    11.01.2007. (18:25)    -   -   -   -  

  • Wall

    jednom sam kao prevoditelj dobio umjesto novca ogromnu lubenicu (siromašni), a drugi put naramak ekološki uzgojene kamilice (škrti eko-freak); a jednom, nažalost samo jednom, jedna se slatka guska zaljubila u mene:)))

    avatar

    13.01.2007. (10:33)    -   -   -   -  

  • anspik.

    bolje štapom nego sjekirom :D

    avatar

    13.01.2007. (22:16)    -   -   -   -  

  • plejadablue

    @walle, guske ponajčešće nemaju pojma u što se zaljubljuju..:))..@anspik, za tu svrhu nemam ni šibu, ni sjekiru, šiba je prenježna, a sjekira preradikalna..nego jedan bat sa gumenom glavom, za svaki slučaj, ako zamahnem previše..:))

    avatar

    14.01.2007. (22:05)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...