Komentari

peratovic.blog.hr

Dodaj komentar (4)

Marketing


  • NF

    samo se igraj s predsjednikom, cnn te u ekskluzivnosti već drugi put opasno šije :P

    avatar

    06.01.2007. (01:24)    -   -   -   -  

  • Zoompolitikon

    Od šarmantnog antifašiste, legaliste, borca za ljudska prava, Stjepan Mesić, u kuloarima zvan Balkan 3, postao je osumnjičenik za ubojstvo, no to medijima nije bitno, jer, pa što, predsjednici ubijaju, no to mu nije bilo dosta - Stjepan Mesić postao je i ustaša, ni to nije bitno, jer važno je da "prorade institucije"!

    avatar

    06.01.2007. (02:32)    -   -   -   -  

  • zriliputanac

    perat, trebam tvoj savjet, prijateljski iskusni i s voljom da ga ozbiljno promislim i uzmem u sve opcije, trebam i pomoć pomalo jer sletjeh sa svije planete i da ne duljim ovako, mailat ću ti i ostaviti ti svoj brojček. prijateljski je. pozdravlja te stari startovac i mala iz kapelice rvackog duha zriliputanka. mailaj mi pls na zriliputanac@yahoo.com kajgod privatno da ne zovem kolege, vrlo mi je bitno a u vezi stanja i slično kad nas, trebam istinu i savjet mudraca :) ajde perat nađi malo vremena za mene još naivnu liliputankicu koja tek nakon 13 godina šljake TAMO (od 17!!!), tek sad uvidjela istinu... boljelo je, vala... ajde javi se kad nadješ vremena. i divim se tvojoj infomativnosti, izvorima ti i dosljednosti, istina je ono što nam je u srcu zato te trebam. pusek.

    avatar

    06.01.2007. (13:09)    -   -   -   -  

  • nažigač

    Očekujem da Stipe M. u najskorije vrijeme završi u francuskom zatvoru tako da Boris M. može zasjesti u njegovu fotelju. Sjaši Kurta da uzjaše Murta.

    avatar

    07.01.2007. (13:52)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...