Komentari

vstsi.blog.hr

Dodaj komentar (12)

Marketing


  • Kljajo

    Zahvaljujem na čestitci, ako se odnosi na ovakve kao je.

    avatar

    04.01.2007. (19:25)    -   -   -   -  

  • ADMIN

    Naravno.

    Pozdrav ajbi i esđi, ajem, ofca, arhivar, tajnica... znate već!

    avatar

    04.01.2007. (21:39)    -   -   -   -  

  • cjepivo protiv pederluka

    ADMIN - u najljepse cestitke na cenzuri kakva se ne pamti od dolaska hdz-a, toliko liberalnosti i slobode misljenja da se cini kao da zivimo u doba Staljina...pozdrav mom vjerojatno izbrisanom komentaru za iluzionista - gardijan ejndžl

    avatar

    05.01.2007. (23:01)    -   -   -   -  

  • zero

    malo je zamra blog?

    avatar

    08.01.2007. (23:42)    -   -   -   -  

  • ADMIN

    zero,

    Zatišje pred buru.

    avatar

    09.01.2007. (12:48)    -   -   -   -  

  • zero

    pa sta ce puhati sada?
    sta se sprema?

    avatar

    09.01.2007. (17:17)    -   -   -   -  

  • Pred diplomom a nesretna

    Ako je točna informacija da se današnjim domjenkom profesorica Čičin-Šain službeno oprostila s Veleučilištem onda je to zadnja brukva u mrtvački sanduk zvani studij menadžmenta. Ne krivimo Vas profesorice za to. Naprotiv želimo Vam sretno i uspjeh u novoj sredini sigurno boljoj i za vas perspektivnijoj. Hvala Vam za sve što ste do sada za nas učinili. Poslije Vas i onih koji su otišli ili protjerani prije Vas ovdje ostaje sama pustoš predvođena privremenim Mrkanom onim Grdijanom i onima koji umišljaju da će ostati za stalno ali u i na čemu. Kolege zar ćemo dozvoliti da se s ovima koji ostaju pa i kad dobijemo diplomu sramimo samih sebe. Što čekamo, ovinas žele mlade, zdrave i pametne strpati u mrtvački sanduk srama neznanja i besperktivnosti. DOsta više sram me je svega pa i sebe.

    avatar

    09.01.2007. (20:03)    -   -   -   -  

  • ADMIN

    Točna informacija i ... razmišljanje.

    avatar

    09.01.2007. (22:24)    -   -   -   -  

  • krivonja

    Pa onda fino diplomiraj i biži.

    avatar

    09.01.2007. (22:38)    -   -   -   -  

  • student 2

    Kakoš diplomirat kad je Buha Delak rekla da neću diplomirat. U sljedećem semestru će voditi mentorsku praksu. Štaš sad?

    avatar

    10.01.2007. (15:05)    -   -   -   -  

  • ADMIN

    Mentorska praksa je premali zalogaj za nju... ona bi barem pročelnica za menadžment bila.

    avatar

    10.01.2007. (15:11)    -   -   -   -  

  • PROMET(EJ) DALMOŠ

    Dragi prijatelju Zero, pitaš što će puhati i što se sprema. Bilo bi bolje da zapuše jugo pa da te otpremi put Zagreba ka lani mene. Sad vidim da je dobro šta nisam posluša ćaću i mater da promet studiram u Šibenik nego sam poša u Zagreb. Finili su blasgdani i evo me jopet u Zagreb na Špici a moguu i Šibenski pročetati i slušati radio preko inrterneta pa tako vidim đšto i ti pišeš kai drugi. A bija sam u Šibenik sa frendovima i srednje prometrne pa mi kažu da im sada na faksu predaju isti kai u srenjoj jer da im matwematiku predaje Friganović a i fiziku Paić i Markoč. A i neki Červar koji da radi u općinu a predaje na faksu. A ja mislio da je to onaj od rukometne reprezentacije. Nije nego baš neki inžinjer iz općine. Skoro sam zaboravija rekli su mi da im i engleski predaje isto iz srednje Knežević , mi smo ga zvali Neno. Pa su mi rekli da im se čine da ponovo idu u srednju ali da ne ponavljaju jedan razred nago da ponavljaju cilu srednju skolu. Pa tako ne moraju ništa ni učiti jer su sve to već naučili u srednjoj jer da im isto predaju ka i prije. A ja jadantisam ovdi moram bubati ka lud jer su nam profesori sve neki doktori a ima jedan kojeg zovu i profesor emertus. To ti je neka opasna faca pa vam zato šta se učenja tiče pravo zavidim. A jopet dolje vidio sam sve neka tuga tako da sam odlučio na ljeto ići u prometnu mladež pa ni ljeto neću doći u Šibenik a ovo je zadnja zima koja me je doli vidila. Zato dragi Zero dođi primit ću te u dom i za ilegalca. Ovo je život. A ako nećeš ti se drži Perana pa će te umisto jugo otpuvat u metropolu otpuvat bura, kako kaže administrator da će biti bure ali ja isti ne virujem jer tute ne može biti ništa osim oti koje sam ti spomeniuja. A ako i bude bura more te samo otpuvat u kanal a to ti skoro dođe isto ka šta ti je sada barem kako su mi frndovi rekli da sve je tuga i jad.

    avatar

    13.01.2007. (19:55)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...