Komentari

zoompolitikon.blog.hr

Dodaj komentar (5)

Marketing


  • Miro

    Najava velike koalicije ustvari i nema veliku težinu.

    Sudeći po trenutnom profilu obiju stranaka, koje u suštini gaje istu politiku, sve jedno je tko će iz te i takve politike dobiti više ili manje glasova kada će s protokom vremena na kraju bez obzira na obojenost i politički predznak stranaka na površinu isplivati jedno te ista politika.

    Ključ borbe protiv te ustvari političke obojenosti leži u drugim strankama, od kojih su neke, nažalost, poput HSP-a, kako se jednom laiku može činiti, najobičnije marionete, ponovno, jedno te iste struje!

    avatar

    03.01.2007. (23:48)    -   -   -   -  

  • DM

    Super blog, samo naprijed!

    avatar

    04.01.2007. (00:07)    -   -   -   -  

  • U U U

    Asu pucaš u prazno kad se baviš time ko je kome dublje zavukao.Vrtiš se kao mačka oko vruće kaše umjesto da analiziraš od čega se ta kaša sastoji.Možeš se ti baviti analizom telegencije svih njih i znaš šta ćeš naći-kravlje ludilo.Od svih okolnih zemalja postali smo zadnja rupa na sviralu.I ide i dalje pjesma laži laži me u kojoj ulogu ženskog spola glumi narod koji ko zadnja kurva stoji na kantunu i čeka strance za dobar fuk za dobru lovu jer ovi naši su već napravili redalicu na njemu a narod je naučio da se guzi.kleči,moli te lunja u apatiji.Ostavi se političara uzdiži Narod postavi ga na noge.U stvari nama bi trebao blog koji bi razotkrivao sve političare na jednom mjestu:sve krađe,manipulacije,laži.Šta su to oni napravili da ih u Europi gledaju ravnopravno.Pojebali su vlastitu zemlju jer njihova definicija nadmoći se sastoji od poniznih podanika.Nema kontrole znanja.Tek se sad poneki novinari bude.Nitko od njih neće ostaviti Državu uzdignutu nakon njihove smrti i već sada neka broje ko će im se pišati po grobu.Ništa drugo nisu ni zaslužili.Sve je pisano jasnim Hrvatskim jezikom.

    avatar

    05.01.2007. (03:42)    -   -   -   -  

  • Zoompolitikon

    @naži

    Slažem se!

    @UUU

    Slažem se i s tobom - misli li itko da će Hrvat, kada HR uđe u EU u potpunosti biti jednak Englezu(!), vidimo koliko su Rumunjska i Bugarska ravnopravne zemlje EU-a, već pri samom ulasku su neravnopravne!

    avatar

    05.01.2007. (17:12)    -   -   -   -  

  • upitnik

    I ja se slažem da će Sanader i Račan zapravo predstavljati jednu izbornu listu, u svakom slučaju bar implicitno. A što je s tipovima poput R. Čačića, Bandića & Co. koji prošle godine nisu upleteni u neke "velike afere"?

    avatar

    10.01.2007. (16:51)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...