Komentari

valpovstina.blog.hr

Dodaj komentar (20)

Marketing


  • Walpot

    KOnačno nešto dobro o Valpovu!!!!!!!BRAAAAAAAVOOOOOO!!!!!!!!!!!!!!!

    avatar

    30.12.2006. (23:37)    -   -   -   -  

  • Jasnin

    Iako mi je jasan cilj ovog bloga, možda nebi bilo loše ako bi donio svoje viđenje.
    Čestitke i sretno.

    avatar

    30.12.2006. (23:39)    -   -   -   -  

  • nikola

    Bit će različitih viđenja stanja i mogućnosti kulturne, spomeničke, sakralne i tradicijske baštine Valpova i njenih potencijala, ako ne posustanem zbog sveopće apatije Valpovčana i ignoriranja istinskih vrijednosti naše baštine i njenih turističkih i gospodarskih potencijala.

    avatar

    31.12.2006. (09:48)    -   -   -   -  

  • Nove inicijative

    Inicijativa je za svaku pohvalu. Nemojte odustati zbog sebe, a ne zbog Vapovčana.
    Traže se novi ljudi koji će promijeniti ovo neprirodno stanje ispod prosječnosti.
    Sve najbolje.

    avatar

    01.01.2007. (01:47)    -   -   -   -  

  • ¤¤$@vrš€n€¤¤

    kak mozes pisat o nekakvom selu kao sto je valpovo ili sta je vec........
    kako jadno!!!!

    avatar

    01.01.2007. (15:39)    -   -   -   -  

  • village girl

    Svaka čast, samo naprijed! Valpovo je zaslužilo da se o njemu piše. Samo je žalostno koliko su stanovnici dragog nam grada ravnodušni i inetrni.

    avatar

    01.01.2007. (15:47)    -   -   -   -  

  • jozo

    Savršena, selo ili grad su - u glavi. Ako si ti provincija, nisam ja. Ako živiš u nekoj sporednoj zagrebačkoj ulici na periferiji, negdje tamo gdje auto jedva prođe, a dva se ne mogu mimoići (a ulica je zasrana, da prostiš, psećim izmetom) - zar je to urbani život?! Pa u svakom slavonskom selu su ulice ljepše od takvih urbanih sranja.

    avatar

    01.01.2007. (15:53)    -   -   -   -  

  • walpot

    Glupane poput 'savršene' treba ignorirati. To im je najbolji odgovor. U ovom slučaju već njezino (njihovo) ime sve govori - slaboumnost.

    avatar

    02.01.2007. (19:22)    -   -   -   -  

  • monita(ljepotica...bez zvijeri, s mužem)

    Samo nastavi dalje, ideja je super,ali stavi tu i tamo svoje komentare i viđenje stvari.Ja ću te svakako čitati jer mi je kulturna baština skroz zanimljiva:-)

    avatar

    04.01.2007. (11:10)    -   -   -   -  

  • ericca_35

    Pozdrav Valpovu,super ste dečki! Konacno da se čuje i naš glas :;-))

    avatar

    04.01.2007. (21:45)    -   -   -   -  

  • gogoo

    Karašica teče... sjećam se pjesme. Pozdraw Valpovu sa Kvarnera

    avatar

    05.01.2007. (00:39)    -   -   -   -  

  • banderas

    Samo pohvale, za sve dosada napisano. Naše Valpovo kakvo je da je, zaslužuje promidžbu kakvu trenutno nema. Nadam se da nećete posustati a ja ovim putem pozivam sve Valpovčane da se uključe u ovaj i slične projekte. još jednom čestitam i samo naprijed.

    avatar

    05.01.2007. (09:25)    -   -   -   -  

  • nina

    Ima Valpovo promidžbu, jedina turistička agencija u gradu se svakodnevno bavi promocijom Valpova i Valpovštine putem promotivnih materijala, javljanja i predstavljanja, ne samo u cijeloj Hrvatskoj, nego i u Europi.Također nudi raznovrsne izlete i putovanja upravo prema Valpovu i predstavlja valpovački dvorac i kulturno-povijesne znamenitosti. A tako će i nastaviti jer Valpovo to i zaslužuje.

    avatar

    26.01.2007. (12:32)    -   -   -   -  

  • miki

    Turistička zajednica Valpovo tours dovodi turiste u Valpovo? Sa veseljem pozdravljam prvu grupu entuzijasta koji budu otišli u obilazak valpovačkog dvorca! Nažalost, predsjednik TZ Valpova drži da Dvorac nije dovoljan magnet za turiste niti potencijal takve sorte, i moramo se složiti da ga je lijepo promatrati samo izvana. Muzejske postave su siromašne, a najvrijedniji ekponati nestali nakon rata. Nažalost, naša turistička zajednica nije bila sposobna u Dvorac postaviti ni suvenirnicu, a sve ga se manje koristi i za kulturne manifestacije - iako ima pozornicu na otvorenom...

    avatar

    29.01.2007. (15:09)    -   -   -   -  

  • Perica

    Točno je da TZ Valpovo ne dovodi posjetitelje. Ali zato prošloga proljeća, ljeta i nešto jeseni novi je kustos (uz pomoć volontera) doveo gostiju više nego TZ za sve vrijeme postojanja. To smo mogli čitati u DOMu.
    Nije li to dovoljan znak tko želi i tko hoće!?

    avatar

    29.01.2007. (19:59)    -   -   -   -  

  • miki

    Bilo sam svjedokom prigode kada naš kustos nije bio baš tako efikasan. Prilikom održavanja 6. biskupijskog susreta osoba s invaliditetom i njihovih obitelji, Valpovo je posjetilo 700 - 800 osoba s invaliditetom i injihovih obitelji. U njihovom je programu (prilično nespretno, budući da se u velikom broju slučajeva radi o teško pokretnim osobama ili osobama u kolicima) najavljena posjeta Dvorcu, u koji su se oni i uputili prilično optimistično, i bez ikakvog vodiča. Dočekala su ih otvorena vrata dvorišta, i ništa više. Kustosa nije bilo tamo, a da se kojim slučajem i našao koji autohtoni Valpovčan, nije im mogao pokazati ništa osim zidina Dvorca, jer sva su vrata, pa i vrata kule, bila zaključana...

    avatar

    08.02.2007. (12:49)    -   -   -   -  

  • stipa

    Miki moj, pišeš o nečemu, ali jednostrano.
    Sličajno sam se zatemao navedenog dana u dvorcu i razgovarao s kustosom, pa odatle znam da je čekao posjetu koju navodiš. Zardžao sam se snjim u razgovoru gotovo cijeli sat. Za to vrijeme nitko se nije pojavio niti je nazvao od organizatora kako bi javio da program kasni i zamoli za razumjevanje i pomicanje termina. Da skratim, pošto je dobrano prošao dogovoreni termin, a nitko se nije javio, kustos je otišao samnom na kavu. Da se i kasnije netko udostojio nazvati ili da se kolona posjetitelja uputila u dvorac obojica bismo to vidjeli i dakako da bi otišao za njima. Iz tog razloga smo i sjeli u kafić iz kojega se može dobro vidjeti rećeno.
    Dakle, MIki moj, nisi u pravu. Da ne kažem kako zaobilaziš istinu.

    avatar

    25.02.2007. (14:19)    -   -   -   -  

  • nina

    Miki, turistička zajednica NIJE isto što i Valpovo tours. Turistička zajednica još dosad nije pokazala zanimanje što agencija nudi, no, uvijek se vrijedi nadati...

    avatar

    26.02.2007. (11:20)    -   -   -   -  

  • miki

    Greška u tipkanju, sori Nina. trebalo je pisati "turistička agencija Valpovo tours". Nemam ništa protiv njih, samo u okviru turističke zajednice, nažalost, nemaju s kim surađivati

    avatar

    19.03.2007. (13:03)    -   -   -   -  

  • nina

    Bitno da surađuju sa ostatkom lijepe naše, važno je dovoditi goste u Valpovštinu, sve je to turizam.Dalmatinac kaže pokaže svoje kamene kuće i maslinovo ulje i to uzdiže u nebesa. Mi hvala Bogu imamo što pokazati.

    avatar

    21.03.2007. (11:43)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...