Komentari

blogamimoga.blog.hr

Dodaj komentar (17)

Marketing


  • ćer i mater

    reče meni ćer eno one bleke na blogu. kojemu blog? šta je sad to? ma, dođi ovamo da ti pokažem. a platila sam kompjutor u sv. nikoli pod zlato. sve ima. tako mala kaže. odem ja u sobu i čekam da upali kompjutor. stvarno ona. čitam šta priča. da sam ja ona mater kosu bi joj počupala. ona samo to i priča. samo sere po dici. i po mojoj sere a razrednica joj je. ko je nju doveja u školu triba bi odma nestat s ove zemlje. samo neka mi još jednom dirne dite, znat će svoga boga. i nije me stra njezinoga muža i njezinoga svekra za koje trubi po gradu kako su bogataši. baš me briga za nji. ona je bolesnica. a ti, curo, vodi računa koga stavljaš na ovi kompjutor. idna sam ko pas

    avatar

    26.12.2006. (12:58)    -   -   -   -  

  • zimska šema

    blogamimoga, živiš punim plućima. sve čekam da mi se faca drage osobe pojavi na tvome blogu. blizu je tebe. možda je i uslikaš. glede i unatoč saši kao takvom on je ok. kad prođu blagdani baci i njegov lik na blog ali i folkloraše. ipak oni čuvaju našu tradiciju. a to da ne daje čašu vode to je živa istina. ali, nije kriv on nego gazda od gazde. valja vidit šta saši stoji u ugovoru. glede i unatoč prvog komentara samo malo u obranu tvoju. pa ne možeš ti znati živote svih okolo. ko da te je i briga. važno je da svira. a to da dotična profa, ako je profa (a šta ono bijaše završila) ne bi tribala okolo prosipat baze, iliti svoje žalosti, ne bi tribala. ako to ona čini sa svoga posla možda onda to radi i njezin muž sa svoga. pa njima je onda baš lipo. ni seks im ne triba.
    pozdrav juri iz vrgorca i neka javno prizna da su moji stihovi bili bolji.
    za kraj evo par stihova davno pročitanih (1982.):
    dan je kao sunčan / ti si kao veseo / prolaziš kao da ne vide te / svima je kao lijepo / svima je kao dobro / svima je kao ludo / i ti si kao sretan / .... / i dan kao da sviće / i ti se kao smiješiš / i ništa te kao ne bol (enes kišević)
    eto, i svi se prave kao da je super pa i ja kao vama kažem da kao da idem malo na blagdane, kao da znam di, ali odoh kao neka i meni bude lijepo. a nije. pusa

    avatar

    26.12.2006. (14:45)    -   -   -   -  

  • blogamimoga

    Za "ćer i mater"! Nekako svima moj život izgleda ko bajčica, a to je samo zato što ja to tako prikazujem. u prvom redu - sebi. Naučila sam da svi imaju problema, samo da se različito nose s njima. Ja pokušavam sve strpat pod humor (ako nije bolest i smrt u pitanju, a kad se radi isključivo o meni, onda su i ta dva segmenta sprd). Dakle, drage moje, to je samo škola! Profa nije spominjala imena ija zaista ne znam o kome se radi. A u svemu je bitno da smo se malo veselili. I to želim podijeliti i s drugima. Ako sam nekoga povrijedila, nije bilo namjerno i jako mi je žao.
    Za "zimsku šemu"! Saša je super momak. Vrlo odgovoran, vridan i aktivan u sportu, folkloru, na poslu i sve naj, naj, naj. Super se zafrkava. A ja sam bila možda otvorena na blogu isto kao i u izravnoj komunikaciji. Možda je to bila greška. Ali Saša je veliki frajer pa me drži na ledu. Ne znam je li se ljuti zapravo ili ne. Ostavlja me u dilemi. Svaka čast.
    Hej, koga to treba uslikat? Samo reci!

    avatar

    26.12.2006. (22:59)    -   -   -   -  

  • vrgoračka kronika

    lipi topli jutarnji pozdrav zimskoj šemi. sve je u stihovima znaš. i nemoj mislit da je samo tebi nekad bed. zato ti jutros poklanjam jednu moju pjesmu nedavno napisanu a bit će u slijedećoj knjizi.

    KATAKLIZMA OSJEĆAJA

    Volim osjećaj
    kad mi se život
    čini tako jednostavan
    ali ne volim
    što me taj osjećaj
    nikad ne drži više od
    jedan dan.

    8.11.06.

    avatar

    27.12.2006. (08:59)    -   -   -   -  

  • zimska šema

    blogamimoga, nemoj pucati na moju inteligenciju. nijednom te ne prozvah glede saše u negitvnom kontekstu. dapače, dapače, kužim ja tvoju spiku. i ko reče da je saša imalo, igdje, ikako loš. govorili smo o čaši vode, a to nije saša. kužiš. više su tu sile upetljane. rekao bi dr. dužević. i malo si me kao uvrijedila, ali kako su blagdani opraštam. no, u buduće pazi, ne gazi!!
    lipi moj jure, puno ti hvala, no ja pijem ipak malo žešće stihove. ovo je limunada.
    pozdrav

    avatar

    27.12.2006. (12:24)    -   -   -   -  

  • mare

    Ho ho ho... evo da ti i ja komentarisam malo blog, Ivancice moja... mislin poznatiji ti je blog od vicinog(bez uvrede vice)!! To je dobar pokazatelj :))) Oces imat izložbu u bookcafea za 100 br posta :)))))))))))))...cujemo se za kavu....ako me ne ponese vrime, praznici su pa san malo izgubljena u vrimenu...merry xmas...

    avatar

    27.12.2006. (12:34)    -   -   -   -  

  • blogamimoga

    Nemojte mi Vicu dirat. Vice je verziran za neke teme i dileme, što je puno zahtjevnije od ovog mog "šareno i budali drago". Ja inače crno-bijela po prirodi, volim na ovaj način uspostavit ravnotežu. Sve ovo mi je jedna dobra zabava i stvaranje svog virtualnog svijeta, virtualnih prijatelja, ali i onih realnih koji se pridruže i uvijek su i svugdje dobrodošli.
    Ne podcjenjujem ni na koji način "zimsku šemu" koja je zaintrigirala mnoge, a o mojoj znatiželji u tom smijeru neću više govoriti i ponavljati se.
    Mare, znaš da ja sve slavim! Već ćemo se dogovorit. A ti uživaj u praznicima, u svakom trenutku. To se neće više vratiti (2006. sigurno ne, a svaka nova neka omogući nove lipe trenutke). I kad stignem Vicu, koji je itekako utjecao na mene u ovom smislu (ispast će da mi je idol), bit ću sretna. Mi se znamo još od početka rada lokalnog radija kad smo zajedno "krčili staze" i eter!

    avatar

    27.12.2006. (15:02)    -   -   -   -  

  • zbunjena

    Svi vjerujemo da smo u stanju procijeniti ljude iako smo svjesni da smo toliko puta pogriješili. Ali ne ide drukčije. Ili nekoga precijeniš ili podcijeniš. Svakako ne gine opasnost da povrijediš ili budeš povrijeđen. Svi smo toga svjesni, i to se ne može izbjeći. Ali onda uvijek isti zaključak - bez prijatelja, bez ljubavi, huh, ne ide. Opasnosti na sve strane. :) Vrebaju. Pusto lamentiranje. O čemu? Ma bezveze. E šta ti je loša volja

    avatar

    27.12.2006. (18:56)    -   -   -   -  

  • sick of it all

    Hvala babe! Old school... Be strong, get stronger! ;))

    avatar

    27.12.2006. (19:00)    -   -   -   -  

  • zbunjena

    Babe kažeš?! Ma oprošteno, ipak je vrijeme za to, zar ne :)))). da, da, stong - stronger, divna komparacija pridjeva! :(

    avatar

    27.12.2006. (19:11)    -   -   -   -  

  • pivo

    evo da ne rečeš da nisan oša pogledat blog. ajde lipo, sa iman dva (Vicin i tvoj) na kojima mogu iz ove zagrebačke magle pratit šta se doli događa :)!
    Ma di san ti ja " ŠPICA", to da si uvatila neke druge koje vidin i ovde gori kako se glumataju po Zagrebu ( a tek u Makarskoj), ali mene bidnoga u "ŠPICU" stavljaš ?!
    Ajde, ajde, uteka san gori (Zg) na dva dana nešto sredit na poslu, a i odmorit se malo od Arbuna,Skale i Beti, naporno je to, triba to izdržat. Vanka je magla,ne vidiš prst prid noson i nekih -5, jedva čekan petak pa da se opet doli spustin, na kavu u Skale, normalno!

    avatar

    28.12.2006. (10:27)    -   -   -   -  

  • blogamimoga

    Hej, Pivo! Tnx for visit. Ajde kaminguj na makarsko sunce pa ćemo popit u Saše neku kavicu zajedno. I zapivat:

    Što se politike tiče nje se javno odričem
    Jer sam previše sretan da bih pišao uz vjetar
    Radim na lokalnom planu za smještaj i hranu
    Buduća elita ne smije imat' dosje

    Uz pozdrav Fur immer punk und šank!

    P.S: Ono ćemo naglas, a ovo za dušu (ništa osobno, čisto dobra energija songa)
    I krene kao loš refren
    Koji te rastužuje
    Da si ti nježni cvijet, a ja probisvijet
    Što te ne zaslužuje

    Pa reci zašto ne bi htjela
    Imati me za prijatelja
    Evo ja ću biti tvoj najbolji drug
    Pa svrati na kavu ili na fuk

    avatar

    28.12.2006. (15:08)    -   -   -   -  

  • borut

    Za dobrim konjem prasina se dize, svaka ti ric humorom odise, pravi "staromakarski blog" kakvi su blogovi u nas uvik i bili!!!:-) Ptaj sjora Anu i Katu iz kale:-D

    avatar

    28.12.2006. (16:42)    -   -   -   -  

  • vrgoračka kronika

    na kavu ili fuk?!?!

    avatar

    28.12.2006. (16:47)    -   -   -   -  

  • zbunjena

    na kavu ili fuk????????????? kriza :))))))))))

    avatar

    28.12.2006. (17:19)    -   -   -   -  

  • blogamimoga

    E, NA KAVU ILI NA FUK! HA, HA, HA.....
    Za one koji ne znaju, to je samo pjesma "Hladnog piva". Dobra!!!!
    (Ipak mi "javni" blogeri moramo mislit na reputaciju)

    avatar

    28.12.2006. (20:42)    -   -   -   -  

  • Mate

    A je lipo doli, da mi je bilo još koji dan ostat!Ovako mogu samo čitat Ivankin ludorije!Kad dođen doli popit ćemo kavu u Skale a ne u kostele!Obećajen!

    avatar

    29.12.2006. (17:15)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...