Komentari

vstsi.blog.hr

Dodaj komentar (38)

Marketing


  • zabrinuti

    Stani malo, a hoće li Dobre nas ispitivati inovacije? Ili će nas i on sad početi zajebavati? Mislim, ja bih rado i odslušao i položio taj predmet. Nije problem, ako treba do Zadra, idemo do Zadra.

    avatar

    21.12.2006. (00:46)    -   -   -   -  

  • anđa

    Ali ja sam taj ispit već naučila i položila!

    avatar

    21.12.2006. (10:04)    -   -   -   -  

  • ADMIN

    Zabrinuti, vidi:

    "Student, temeljem Zakona isti ispit može polagati na drugom visokom učilištu, ali kako se taj kolegij u nas predaje samo u Veleučilištu u Šibeniku,..."

    Dakle, nemaš ga gdje slušati. Ni u Zadru, ni nigdje.

    avatar

    21.12.2006. (10:09)    -   -   -   -  

  • zgroženi diplomant

    Nevjerojatno je ponašanje prof. Dobre kojeg sam do ovog trenutka jako cijenio, a sad mi je strašno pao u očima. Zbog svojih sitnih interesa uništit će život stotini studenata. Ako to učini gori je od ovih što nam sada stvaraju probleme.

    avatar

    21.12.2006. (14:22)    -   -   -   -  

  • brucošica :(

    evo ove godine san brucošica, nean pojma kome se obratit nit išta pa evo, čisto komentar...ušli smo ko muve bez glave na ovaj "fax"...ne znan (ne znamo, jer iman osjećaj da govorin u ime većine nas brucoša) ko pije, ko plaća..."uvodno" predavanje su nam pjevali pjesmice, i mi smo kao tribali biti oduševljeni?! ne znan el uvik tako, al nas niko ništa ne pita, a još manje mi imamo koga za pitat...od želje da nakon gimnazije upišen ovaj fakultet san došla do te mire da mi lagano počinje ići sve na živce, i da odustanen sad u drugom semestru (virujte mi, nisan jedina koja vako razmišlja,al to očito nikoga nije briga...)...ovaj komentar možda nikom ništa ne znaći...a da mi brucoši počnemo prosvjedovati ispri faxa sa transparenton: "HELP! LOST SOULS"?!!...a ni onda ne bi ništa bilo drukčije...eh živote

    avatar

    21.12.2006. (14:32)    -   -   -   -  

  • gaga

    pa ja te razumijem.. ja sam sad druga godina.. i sve se mislim kako cu se ispisati odavde i upisati pedagogiju u Zadru...

    avatar

    21.12.2006. (14:45)    -   -   -   -  

  • Djubre

    @ brucošica

    Evo,pobogu,obrati se meni osobno i svi vi koji ne znate šta ćete!
    Da se predstavim, ja sam Ivan Bašić, predsjednik Socijaldemokratske Studentske Unije u Šibeniku i otvoren sam za sve. Moj mail je ivan.basic@ssu.hr i pozivam vas da mi se javite, posebno vi s prve godine.
    Inače, planira se čim počne prvi mjesec organizirat buseve i ići u Zg prosvjedovati, a možemo prije toga opet ovdje malo prosvjedovati. Samo se javite!!!
    Imate na faksu i moje potpredsjednike, pa se možete i njima javiti.

    Ajmo javite se, ako nas bude 200, srušićemo i samog ministra, a kako ne ovu dvojicu privremenih.

    Velik pozdrav od SSU Šibenik

    avatar

    21.12.2006. (21:05)    -   -   -   -  

  • anđa

    Ovaj fax je sranje, nisam ja kriva šta mi kolegij predaje neki tamo Mili Vanili ilitikakoveć, ja sam učila po Dobrinoj skripti i po njegovoj sam skripti položila! I neka mi samo neko proba TAJ KOLEGIJ PROGLASITI NEVAŽEĆIM!

    avatar

    21.12.2006. (21:07)    -   -   -   -  

  • anđa

    Moj savjet brucošici :(, od jedne kolegice drugoj kolegici, ja sam 4. godina pa nemam di pobići, ti imaš i još nije kasno. Ili ostani tu pa se oboružaj s bezgraničnim strpljenjem jer tko zna što se još može dogodit... Ako ti triba savjet ili pomoć, ili samo razgovor, slobodno mi se javi...

    avatar

    21.12.2006. (21:10)    -   -   -   -  

  • Prgava

    Sa ili bez tog kolegija, diploma ce vam biti vazeca (ako ovo 2 nasih vrhovnika ne zabrljaju opet). A kad jednog dana dodjes na posao, diploma ce im biti manje bitna.... Pa vi lijepo ucite, mucite se i nesto naucite! Znanje je uvijek IN. :)

    avatar

    21.12.2006. (22:19)    -   -   -   -  

  • ofca

    Ne bih se složio sa tobom prgava, nemože se izbacivati ili ubacivati niti JEDAN jedini kolegij bez da o tome nije odlučilo Stručno vijeće, te da Nacionalno vijeće za visokoškolsko obrazovanje nije odobrilo taj program. Jednostavno ne ide tako.

    avatar

    21.12.2006. (23:50)    -   -   -   -  

  • Mušketir

    Vidim ja da ovdje ima još zabrinutih pa se pridružujem kolegi Bašiću i potvrđujem njegov savjet. Ja sam jedan od te dvojice podpredsjednika SSUŠI-ja, na trećoj sam godini (vjerujem da znate tko sam) i slobodno mi se obratite kad i di me god vidite. Dovesti ćemo mi ovo Veleučilište u red, kad-tad!

    avatar

    22.12.2006. (00:22)    -   -   -   -  

  • Pyotr Gaudeamus

    Štas se usra "Zgroženi diplomant". Ne virujem ja da će Dobre to učinit. Nije on taki čovik. A ja sam zgrožen da nas KURI BOLAC što nam predaje neki Mylyyy Lylyy koji mora bubati isto gradivo ka i mi šta polažemo. Još sam više zgrožen što svi zajedno nemamo MOODA da sve te Lylyye i Myylyye pošaljemo u MIČKU PATERINU pa da počnemo normalno živit i učit. Vako će mo svi poludit .

    avatar

    22.12.2006. (07:41)    -   -   -   -  

  • Bozic

    Privremeno prošireni,
    Vi koji čitate portal u strahu od sutra, bar nam čestitajte Božić i novu godinu, na portalu www.vus.hr. Počnite nešto i uljuđeno raditi, osim što prijetite i varate.

    avatar

    22.12.2006. (09:21)    -   -   -   -  

  • brucošica :(

    aj super, biće i od nas nešto ;)

    avatar

    22.12.2006. (10:19)    -   -   -   -  

  • šibenčanka

    Bozic,

    evo pa su nam i čestitali. Ne vjerujem da su se sami sjetili nego su to morali prvo čuti od studenta - da je red da nam čestitaju iako je apsurdno da nam žele uspjeh u hrpi nezakonitih radnji...

    avatar

    22.12.2006. (12:21)    -   -   -   -  

  • nije mi jasno

    Kako je moguće da Mili Razović ima izbor u zvanje i može predavati na Sveučilištu u Splitu, Odjel za stručne studije a ne može na Veleučilištu u Šibeniku?

    avatar

    22.12.2006. (16:14)    -   -   -   -  

  • Maja A.

    @Zgroženi diplomant

    Ja te rarumijem, ali mislim da treba čitati između redaka i imam drugačije mišljenje od tebe o prof. Dobri, tj. i dalje ga cijenim.

    Koliko znamo profesora Dobru i koliko smo ga upoznali u njegovom odnosu s nama, nekako sam sigurna da taj čovjek nikad ne bi napravio niti jedan potez koji bi naštetio nama studentima.

    Ja sam ovu njegovu izjavu shvatila kao pokušaj da se i na takav, malo grublji, način pokuša "otrijezniti" vodstvo Veleučilišta kako bi se potrudili dovesti adekvatan kadar (nije bitno odakle, nek dovedu "svoje" samo nek su kompetentni). Jer ako nam diplome i budu valjane usprkos tome što su nas obrazovali skoro pa naši kolege, a ne sveučilišni profesori, pitam se danas-sutra nakon svega što je napravilo sadašnje vodstvo i kakav odjek u medijima je izazvalo naše školovanje -kako će naš budući poslodavac reagirati kad ugleda koju diplomu imamo? Pitam se hoće li pomisliti "ovo su oni sa onog faksa di ih niko ništa nije naučio" ili nešto slično tome?? Hoćemo li biti zauvjek "obilježeni" našom diplomom?

    Možda mi koji smo iz Zadra drugačije gledamo na ovu izjavu prof. Dobre jer ga ovdje ljudi više poznaju, eto mnogi od nas su uvjereni kako je profesor ovom izjavom htio osvijestiti vodstvo da shvate kakvu štetu nam rade i osobno se divim profesoru što je dao ovakvu izjavu koja je indirektno upućena kao opomena vodstvu, a istovremeno profesor može doći na loš glas jer ima studenata koji ga naće shvatiti, nego će misliti kako bi nam on zbilja naštetio, to je po meni dosta hrabro, ja osobno u ovoj situaciji ne bih imala petlje ići na ovakav rizik da me se krivo shvati.

    I mislim da prof. Dobre bolje od ikoga razumije u kakvoj se situaciji mi nalazimo jer nije tajna u Zadru da je profesor bio nezaposlen gotovo deset godina i to kao žrtva ove iste politike koja sada nama kroji sudbinu i ovakvim vođenjem Veleučilišta dovodi u pitanje našu budućnost, buduće zaposlenje, a mi ne znamo kakav će izraz lica "složiti" onaj tko nam taj papir ugleda. Odakle im pravo da nam ovako srozaju ugled našeg fakulteta?
    Uostalom i profesor je ponovo žrtva politike baš kao što smo i mi jer, koliko je meni poznato, ako profesor ima godine za penziju -zadržava ga se na poslu ako nema jednako kompetentnog kadra koji će ga zamijeniti (molim, ispravite me ako griješim jer nisam sigurna u ovo).

    Zato mislim da nas razumije jako dobro onaj tko je dugi niz godina na vlastitoj koži osjetio što znači kad se politika besramno igra ljudskim sudbinama, napravili su scenarij igrokaza, a mi smo marionete, scenarij po svom nahođenju, a ne po knjizi (Zakonu) i igraju se predstave dok god pobiru karte od ulaznica (školarine), a kad se jednom zasite jer su pokupili dovoljno, onda će napustiti brod koji već dobrano tone, biti ćemo školski simbol Titanica, svi ćemo potonuti, a vodstvo će se uvaliti u čamce za spašavanje i to sa dobrom opremom (našom opremom) i ponovo pod okriljem politike otploviti na neki drugi brod s kojeg će ukloniti one koji su ga gradili i zaposjesti i taj izvor i sve tako dok god parazitski ne unište sve pred sobom, a to im nije nikakv problem kad imaju jako zaleđe.

    Ja se iskreno nadam da će ova izjava našeg (nažalost bivšeg) profesora bar nekoga od vodećih trgnuti da vrate ugled našoj školi, kad već nisu sposobni dati više od onog što smo imali, nek nam bar vrate na staro, nek nas ne guraju u bezdan i neka netko od odgovornih nešto učini dok je još na vrijeme, još uvijek nije kasno da nam se vrati ugled i pravo na zakonom propisano visokoškolsko obrazovanje.

    avatar

    22.12.2006. (16:22)    -   -   -   -  

  • šibenčanka

    Bravo Majo!

    avatar

    23.12.2006. (00:36)    -   -   -   -  

  • Student II

    Sretan Božić svim kolegama i kolegicama.Dobar provod za Novu Godinu.

    avatar

    23.12.2006. (14:43)    -   -   -   -  

  • anđa

    Zar stvarno mislite da će bilo kakva Dobrina izjava osvijestiti vodstvo našeg Veleučilišta? Onda ste u teškoj zabludi...

    avatar

    23.12.2006. (15:00)    -   -   -   -  

  • Hik

    Nece,al ako mladost nesto ne poduzme, nece nitko za nas! Nije njima svejedno kad ih netko blati po novinama ili odlazi na MZOS....

    avatar

    23.12.2006. (16:00)    -   -   -   -  

  • anđa

    Da, baš vidim kako im nije svejedno, došla inspekcija iz ministarstva kao tražiti nepravilnosti u radu, pa nije našla ništa? Zar stvarno mislite da je to moguće da nije našla ama baš ništa? Pa ministarstvo je i postavilo Radačića na ovo mjesto, ministarstvo mu je produžilo ovaj status privremenog dekana, a virujen da će mu ministarstvo dati i status "pravog dekana". Ne budimo ludi, boli njih neka stvar za nas, jer oni i ministarstvo su u dosluhu... A što se tiče medija, nema šanse da se preko lokalnih novina išta napravi, trebalo bi u to krenuti na državnoj razini, a to je jako teško, jer je bitnije kako je severini propala američka turneja...

    avatar

    23.12.2006. (18:08)    -   -   -   -  

  • ADMIN

    Dragi/draga kaliope,

    odakle ti informacija da upravni nadzor nije pronašao ništa? Rezultati njihova dolaska još nisu objavljeni jer je prevelika količina dokumenata odnesena.

    avatar

    23.12.2006. (18:55)    -   -   -   -  

  • nocnik

    pozdrav ljudi moji...

    avatar

    23.12.2006. (18:57)    -   -   -   -  

učitavam...