Komentari

ljubavbozja.blog.hr

Dodaj komentar (3)

Marketing


  • Ivan

    Upravo sam pogledao blog ...baš me privukao,sam naziv.Razmišljao sam o postojanju boga.O tome kako nama malim ljudima treba malo da se odvojimo od boga i pobjegnemo od sebe.Donio sam zaključak da je svaka depresija,tjeskoba,muka i križ u našem životu dobro došla,kako bi nas taj križ spustio na zemlju,i kako ne bi postali pohlepni.Ponekad prođe neko vrijeme kada nemamo problema u životu i odmah se raspustimo.Na svaki križ treba gledati kao božji dar,bar ja tako gledam.Dosta sam lutao ,teško mi je bilo postići konstantu u molitvi,ali mislim da su ljudi poput Jamesa Manjackla, i Zlatka Sudca razbistrili moj um.

    avatar

    15.12.2006. (19:35)    -   -   -   -  

  • Dobra Duša

    Da upravo i ja tako razmisljam. Mislim da svaki problem koji je u zivotu ja je upozorenje nama da drukcije gledamo na stvari i situaciju.
    Mislim da nam je bog pred ocima a mi ga nevidimo. Nego u svojem svjetu i filmu cinimo ono sto nas vuc sve dalje u probleme. Trebali bi stati i osvrnuti se oko sebe i zapitati dali je to ISPRAVNO dali je problem samo opomena da grenemo drukcijim putem.
    Mozda sam malo krenuo krivo s ovim pricanjem nadovezivsi se na tvoj komentar ali ipak ima slicnosti.

    avatar

    17.12.2006. (01:26)    -   -   -   -  

  • poslanik

    imaš veliku vjeru ne daj se u ruke poganske.ja navješćujem sudnji dan u ime Kristovo i ako budeš bez grijeha i sa puno vjere u stvoritelja Bog će te nagraditi,zaista kažem ti ako budeš bez grijeha ići ćeš u vječnu slavu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    avatar

    09.02.2007. (17:00)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...