Komentari

012station.blog.hr

Dodaj komentar (28)

Marketing


  • fanny

    Vjerujem da će ih biti dovoljno i bez mene, ja za Novu imam ponovno "punu kuću", kao i lani, a vjeruj mi, da bih neki puta rado zbrisala. No, ako ništa drugo - spustit ću svoj svemirski brod u Svetice i doći na šišanje, dovesti svoju Zmaju (ona je siroče opsjednuta kosom, valjda zato što ima slabu kosu - na tatu) Muža neću povesti jer on nema što tražiti u frizerskom salonu - naime - brije glavu. A kako je počelo - bit ćeš tamo - blažen među ženama. Pozdrav :)))

    avatar

    15.12.2006. (17:34)    -   -   -   -  

  • Her frick!

    sve, sve osim naodnjaka a mogu i oni kad sam pijan, svakojaka, sa nekim, al nemam pojma kud ću

    avatar

    15.12.2006. (17:50)    -   -   -   -  

  • biti bolji-be better

    a ja poželio ove godine nigdje ne ići..ostati kod kuće. da se odmorim....smijem li..
    bez velikog ženskog društva biti..

    avatar

    15.12.2006. (20:53)    -   -   -   -  

  • Čuvitar

    Dragi prijatelju, hvala na pozivu. Zao mi je stvarno mi je zao, prosli tjedan je prošao brzinom svjetlosti. Gledao sam vaš salon svaki dan prošlog tjedna (zamisli, bio sam na adresi Svetice 50!?). Nisam stigao, ali obećajem da ću sljedeći put napravit malo više organizacije u plan putovanja. Veliki pozdrav iz Splita:-))))

    avatar

    15.12.2006. (21:35)    -   -   -   -  

  • riba

    Jebeš Novu godinu, dolazim ja i ovako... A kad sam ja gore onda je uvijek party!! Isto vrijedi i za tvoj dolazak u Dalmaciju, bit će Nova kad god poželiš ;)

    avatar

    16.12.2006. (01:13)    -   -   -   -  

  • 012 STATION posada

    @bbd bit će mi zadovoljstvo upoznati te i offline. Samo molim te ne zaboravi mi najaviti dolazak, kako se ne bi poklopio sa nekim mojim izletom izvan postaje. Mužu poruči da imamo tretman i za takve. Zove se poliranje :lol
    A glede blaženosti... što da kažem ;) žrtve su nekad neophodne :p
    @Her Frick turbofolk je na postaji najstrože zabranjen tako da nemaš brige. No, ostatak anketnih pitanja mi je ne dorečen. Žao mi je ali morat ćeš ponoviti glasovanje ;)
    @Bolji ne znam, to ti moraš odlučiti ;)
    @Čuvitar.... bio na Svetice 50....... ajme hrkljuša :(
    @riba_ka slažem se s tezom. Nije bitno kad, bitno je s kim ;) Btw eto nas dolje sljedeći produženi vikend, a od 27.12 do fajrunta smo opet na postaji. Samo da znaš ;)

    avatar

    16.12.2006. (15:05)    -   -   -   -  

  • fanny

    Ajde da ima mjesto gdje se ne sluša turbo folk. Sad se moja Zmaja sprema svom treneru za rođendan (31.12.) -"ispržiti" jedan CD s hitovima cajki, ali onim udarničkim. A na kutiju ćemo staviti Led Zeppeline. Nedugo su dobili kombi za natjecanje i bio je u njemu CD s narodnjacima. Ovaj upalio - kad ono Mile Kitić i kompanija. Izvadio je CD, otvorio prozor i bacio na cestu...klinci se povaljali od smijeha, jer je on inače smiren čovjek i ima visok plafon tolerancije. Samo vi feštajte i za nas koji smo malo dalje od Metropole :)

    avatar

    17.12.2006. (12:46)    -   -   -   -  

  • dida99

    Ah, kad ih ne zanimaju takvi, onda ništa.

    avatar

    17.12.2006. (13:06)    -   -   -   -  

  • -Watashiiii!!!111!1-

    Ja sam heteropivopija, al vec imam dogovorenu novu drugdje... vjerojatno :/

    avatar

    17.12.2006. (18:44)    -   -   -   -  

  • ledena

    Svaka ti čast, još se i organizacije dočeka hvataš...a salon će na staru godinu raditi do...Doista si optimističan:)
    Na žalost, mi ove godine ostajemo kod kuće. Dijete slavi rođendan s društvom inetko ih mora paziti. Tako je obećano i mora se izvršiti, jel tako. A i kod nas su zabranjeni narodnjaci, svake vrste. Dobivamo živčani slom od toga.

    avatar

    17.12.2006. (22:45)    -   -   -   -  

  • hotmama

    jooj, ma tako bi rado dosla, ali sam daleko.

    avatar

    18.12.2006. (06:53)    -   -   -   -  

  • 012 STATION posada

    @bbd mislim da znaš moj background. Ratovi se ne vode samo oružjem već i propagandom. Ovo što nam se servira pod krinkom pomirbe balkanskih plemena je dio tog specijalnog rata. Oni koji to danas ne razumiju su opet pijuni, kao i ranije tijekom specijalnog rata na početku devedesetih, a koji je za cilj imao destabilizaciju kompletne regije. Da skratim... nije pjesma sve što svira, niti je film samo celulozna vrpca.
    @dida ti možeš.... ti više ne ulaziš u tu kategoriju ;)
    @Watashi hrabro od tebe što si s ostatkom blogosfere podijelio svoje opredjeljenje. To je bilo hrabro čovječe... živio beer-power ;)
    @ledena pa u biti nećemo "raditi" ;) To će biti uređivanje "samo" za partijanere. Znači iza zaključanih vrata. Ulazit će se samo uz pravilnu lozinku i odziv. Još ih smišljamo.... ;)
    Djeca koja slušaju turbofolk su na žalost žrtve. Između ostalog i roditeljskog ne nadzora i pojašnjenjenja. Ne vjerujem da bi i jedno normalno odgojeno dijete nastavilo furat taj film nakon zdravog pojašnjenja, što i koga u biti ta glazba predstavlja.
    @hot mama na zadnjem tulumu smo bili blog-online. Ovaj put ćemo riješit i video prijenos u realnom vremenu. Malo nam je kratak kabel web-kamere, ali nadam se kako ćemo to riješiti do tada...

    avatar

    18.12.2006. (08:54)    -   -   -   -  

  • sick of it all

    Ja ću, zna se, u Rockatansky, dakle, ostajem doma, a vi se lijepo provedite!

    avatar

    18.12.2006. (10:03)    -   -   -   -  

  • Penellope

    Mi smo ove godine, kao i prošle odlučili ostati kod (novouređene) kuće. Kažu da je kod kuće najljepše i tu izjavu podržavam svim srcem. No, svaka čast na organiziranju:)

    avatar

    18.12.2006. (13:26)    -   -   -   -  

  • edo

    Pa, zato ih i zovemo samo teorije. Kada teorije prerastu u činjenice onda možemo govoriti o nekoj točnosti. (Inače, kvantna teorija struna predviđa da se materija pretvara u energiju i obrnuto.) Eto, a tebi pozdrav! :))

    avatar

    18.12.2006. (17:44)    -   -   -   -  

  • 012 STATION posada

    @sicky mogli bi bacit nekakvu online poveznicu dočeka. Mi složimo vaš party na veliki ekran postaje, a vi naš projecirate na svoj zid ;)
    @Penellope tako gledano slažem se u potpunosti. Naime navedena "dvanaesta" postaja je naš dom u dubokom svemiru...
    @EP crna rupa ili kvantna singularnost (quantum singularity) je velika koncentracija mase, koja uzrokuje gravitacijsko polje tolike snage da privlači i fotonske tokove tj. iskrivljuje svjetlost. Radijus unutar takvog efekta naziva se event horizon ili horizont događaja. To je ustvari matematički izračunata gravitacijska granica crne rupe. Označava granicu na kojoj je brzina oslobađanja od gravitacijske sile crne rupe jednaka brzini svjetlosti. Pretpostavlja se da unutar horizonta događaja ne vrijede klasični fizikalni zakoni. To uključuje i tijek antivremena. Za vrijeme i antivrijeme se pretpostavlja da se ponašaju kao materija i antimaterija, uzrokujući prekid u prostor-vremenu uslijed njihovog poništavanja. Teorija antivremena, nije pojam poznat fizici s početka 21.stoljeća, ali bi sasvim izvjesno mogla postojati kod sažimanja svemira ili unutar crnih rupa. Naravno to je vrlo povezano i sa pojavom potprostornih anomalija, kakve smo svojedobno iskusili i na našoj postaji... ali o tom drugom zgodom ;)

    avatar

    18.12.2006. (19:50)    -   -   -   -  

  • on.off.lutkica

    sve u svemu od mene ništa jer sam kod kuce...

    avatar

    18.12.2006. (19:52)    -   -   -   -  

  • MONTY PYTHONKA

    evo ovako:
    1. pijemo sve što ima alkohola,
    ali ipak naj volimo vodtku, pivu i vino
    2. sve, samo da nije tugaljavo ili previše futurističko
    3. vi lajk bojs, ofkors
    4. nas par-sto
    5. ajmo, bolja reklama!!!

    ne garantiram ništa
    ali potruditi ću se doći...

    avatar

    18.12.2006. (23:01)    -   -   -   -  

  • edo

    He, he, što se tiće crnih rupa može proć, možda. Ajde ti meni sada lijepo objasni kvantnu teoriju ženskog ponašanja! ;D

    avatar

    19.12.2006. (10:45)    -   -   -   -  

  • ddadd

    Ako će tamo bit samo žena koje nisu zainteresirane za muške baš bih i mogao svratiti :DDD Orijentacija: trenutno totalno nepoduzetni hetero =)

    avatar

    19.12.2006. (12:43)    -   -   -   -  

  • 012 STATION posada

    @lutkice... šmrc...
    @Annabeth onda vodku ponesite, jer ovdje se od kerozina troši samo Ten High burbon. Što se tiče Kujundžuše (vina) i Velebitskog piva... toga neće nedostajati ;)
    Što se tiče društva, sad mi mijenjate koncept. Prvo hoćete kokošinjac, a sad bi odjednom i pjetliće :( dobro... nabavićemo ponekog ;) al' onda više nema izvlačenja....
    @EP na žalost racionalno ne objašnjivo. Postoji predaja o bićima onkraj galaksije, koja navodno mogu predvidjeti kvantne skokove u ženskom ponašanju, ali bojim se da je to samo mit ;)
    @ddadd sad mi Annabeth javlja, da su se koke ipak predomislile glede pjetlića. Eto još jedna potvrda EPove teorije o kvantnoj nesingularnosti ženskog ponašanja....

    avatar

    19.12.2006. (13:42)    -   -   -   -  

  • trill

    Ovo je jako dobra ideja i sve skupa zvuči vrlo primamljivo. Šteta da samo cure primate ;))))

    avatar

    19.12.2006. (19:47)    -   -   -   -  

  • sisajed

    ja bih, ali cura ne da da se za novu godinu opijam igdje drugdje osim gdje ona hoće :))

    avatar

    20.12.2006. (08:43)    -   -   -   -  

  • 012 STATION posada

    @Trillče eto sada primamo i mužjake. Naime s anketom smo utvrdili, da onih prvih pet kokica, ipak hoće društvo pjetlića.... damn, a ja već nabavio bazen za valjanje u blatu... ljekovitom naravno ;)
    @sisa znači problem je samo to što ona mora donijeti tu odluku. Zato je malo prije počasti ovdje s zurkom i smatraj problem rješen ;)

    avatar

    20.12.2006. (10:58)    -   -   -   -  

  • prema

    1) ballantines
    2) tom waitsa
    3) heteroseksualna
    4) ne dolazim ali ovo je kad bi došla
    5) predlažem da se dobro provedete
    ;)

    avatar

    20.12.2006. (12:02)    -   -   -   -  

učitavam...