Komentari

kayron.blog.hr

Dodaj komentar (13)

Marketing


  • xtc.soul

    mrzim tugu

    avatar

    13.12.2006. (17:22)    -   -   -   -  

  • bitch28

    sve je to dio zivota...tuga..mozda sam se vec na nju navikla,ali ipak znam da ce me napustiti tako da se ne udubljujem previse u to stanje......zanimljivo je to sto volis analizirati ljude. nisam bas strucna u tome,ali za savjete uvijek.

    avatar

    14.12.2006. (15:08)    -   -   -   -  

  • Sa dva prsta po tipkovnici

    Lakunoć ti želim!

    avatar

    14.12.2006. (23:06)    -   -   -   -  

  • Ruby Nelle

    ne znam što da ti kažem. lijepo od tebe što pomažeš drugima, probaj sve to usmjeriti na sebe samu, možda bude nekih rezultata...

    avatar

    17.12.2006. (02:02)    -   -   -   -  

  • Sa dva prsta po tipkovnici

    Pročitavši sve tvoje postove ispod ovog...vrata moje duše su ti otvorena.Hoćeš li i kada ćeš proći kroz njih...znat ćeš ne samo ti ..već i ja.Nisam bezveze ostario,iako nisam toliko ni star u odnosu na Tadijanovića.Osmjeh ti ostavljam i pokrivam te njime,jer...vani je hladno!

    avatar

    17.12.2006. (21:41)    -   -   -   -  

  • gugo

    nitko od nas nije savršenstvo bez mane,.naprotiv mi smo u pravilu sklop mana bez vrlina,.pa ipak opstajemo u razumnom procijepu svijesti i ljudskih težnji ka "savrešenstvu"ili sreći...potreba da budemo u vrhu i poštivani je jača od svega,.jedno od mjerila je novac....da mjerilo uvaženo i od najrespektabilnijih umova današnjice i prošlosti,.pa ipak oni i nisu u pravu..u pravu si ti,.ja..ona ili on koji dotičemo međusvjetove života,.ljubavi potreba i svijesti veličina ili svrhe postojanja....budi što jesi sve ostalo dolazi samo po sebi...bar ja mislim tako,.jer me iskustvo tako uči..:)

    avatar

    17.12.2006. (22:47)    -   -   -   -  

  • vjeverica24

    lijepo od tebe što pomažeš drugima,mene ponekad uhvati nešto te analiziram ljude oko sebe,no opet..ne smatram se kompetentnom pomagati im.što se tuge tiče, istina je da nas oplemenjuje i svaka stepenica koju padnemo čini nas jačom i boljom osobom.samo nastavi tako dalje,;)

    avatar

    17.12.2006. (23:10)    -   -   -   -  

  • Sa dva prsta po tipkovnici

    "Pitanje ostaje hoću li u pomaganju pronalaska drugih, izgubiti sebe?"
    Kada nađeš odgovor na ovo pitanje,pokloni ga i meni.Predugo lutam,i umoran sam od tog skitničarenja a i daljine više me ne vuku!LIjep dan ti želim!I osmjeh ostavljam!

    avatar

    19.12.2006. (07:56)    -   -   -   -  

  • smuki

    Istina, mnogi misle da se ponavljaju, zapravo većina, i ja to mislim. Nije lako tražiti inspiraciju, lkaše je napisano premjestiti u novi kalup,a li to je plitko i beznačajno. Ne msilim da tvoje riječi su takve, ili da se vrtiš u krug, pročitala sam ti par postova... pornalaziš novo opet i opet, u svakoj novoj riječi...

    avatar

    20.12.2006. (19:18)    -   -   -   -  

  • Sa dva prsta po tipkovnici

    U traženju sebe u drugima...nećeš izgubiti sebe.
    Klanjam se tvojoj misiji pomagati drugima..u to ime najiskrenije čestitke za BOŽIĆ
    i neka te svjetlost u duši grije i vodi putevima sreće!

    avatar

    23.12.2006. (12:27)    -   -   -   -  

  • pupak svijeta

    Nadam se da su te ovi blagdanski dani malo ispunili, i da si ostavila i ti dobar trag u drugima. Najviše od svega, nadam se i želim da ti Božić donese snagu da ne posrneš u onome čega se najviše bojiš. Sve najbolje...

    avatar

    27.12.2006. (09:08)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...