Komentari

malival.blog.hr

Dodaj komentar (3)

Marketing


  • Sara

    Prvi put si me fascinirao iscrpni izvještajem, ali kad i danas imaš toliko bogat izvještaj, svaka čast.... Vidi se koliko si sretan. Svojim iscrpnim izvještajima, svima nama koji to imamo prednost promatrati sa strane, uljepšavaš svaki dan. Jedva čekam sljedeće nastavke koji će naravno biti još bolji jer će i ženska i dječja ruka pridonijeti svoj doprinos. Velika PUSA svima trima!!

    avatar

    12.12.2006. (11:52)    -   -   -   -  

  • zee

    imaš stvar za vlaženje zraka za kupit u nami,na dijelu s plastikom,skroz je bijel tako da ga možeš isctrat i ukrasit kako god želiš ;)
    veliki pozdrav!

    avatar

    12.12.2006. (19:27)    -   -   -   -  

  • did

    Divno si ti to opisao. Baka Vesna i Ja dida Branko smo ti jako Zahvalni što si tu veliku bitku izvojevao zajedno sa Marinom. Oboje ste zaista hrabri . Sada zaista imate razloga zahvaliti Bogu ,stvoritelju svega svijeta koji je i usadio u nas tu mogućnost nastanka novog života . Hvala mu uistinu što je sve prošlo bez problema iako sa Marininog i tvog gledišta problema jeste bilo.Tijekom čitanja tvog teksta smo se i smijali i plakali . Izgleda da si i ti promašio fakultet, ali nikad nije kasno započeti spisateljski posao.Vole vas vaši Mijatovići. Jedva čekamo petak da se ponovo vidimo u Zagrebu. Dida i Baba !!!!!!1

    avatar

    13.12.2006. (21:15)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...