Komentari

dreamofyou26.blog.hr

Dodaj komentar (12)

Marketing


  • princess

    ...nekak sam predosjećala da ćeš nešto pisati i odmah te čitam,sad ujutro...i tužna sam (iako je petak)zbog neuzvraćene ljubavi...zbog nje što možda nije svjesna gubitka...ali ja opet vjerujem u ono....vrijeme odnosi trenutke trajanja,ne smiješ propustiti niti jedan,jer za svaki je vezana jedna mogućnost...ako se javila, uvijek postoji nada...

    avatar

    08.12.2006. (07:54)    -   -   -   -  

  • zaljubljena (čakavica)

    Hvala!! I ovaj tvoj tekst mi se sviđa! (Potpuno razumijem tvoje osjećaje koje opisuješ).

    avatar

    08.12.2006. (08:44)    -   -   -   -  

  • toris

    hm..cudno je da mi se svidja tekst, mislim nije cudno sto mi se svidja tekst, nego kako reagiras na sve to...ma znas. uglavnom bolesno je to da kad ti se javi tako netko u isto vrijeme bi ga/ju htio zadaviti i izljubiti....u isto vrijeme bi htio odgovoriti na poruku i dobiti jos jednu, a i ne odgovoriti i povrijediti ju/ga napokon!
    i jesi odgovorio?

    avatar

    08.12.2006. (19:50)    -   -   -   -  

  • Vitae...

    Sve više i više sličnosti, zar ne...i drago mi je zbog tebe, vratit će ti to samopouzdanje ( iz iskustva), ali budi na oprezu, molim te, dragi moj prijatelju!
    Slični smo i u tome što iskreno dajemo sebe, a onda i jače boli!
    Mislim na tebe!

    avatar

    08.12.2006. (19:54)    -   -   -   -  

  • Arvena

    Sorry, dragi moj prijatelju, vjerovatno se nećeš složiti sa mnom ali moram ti to napisati.
    Tvoja Draga je jako samoživa osoba. Uzima te po potrebi. Igra na kartu tvoje ljubavi prema njoj i zna da češ uvjek dotrčati kada te pozove, ili se bar lomiti oko toga. A, opet će te odbaciti kada joj napuniš baterije samopouzdanja. TO NIJE FER!!!
    Tako je i mog prijatelja mučila bivša cura, umirao je za njom godinama, a ona se periodično pojavljivala da mu rastrga malo zalječeno srce, ili ne daj bože ako je bio na putu da se konačno zaljubi u neku drugu (tada je izronila). Nije ramišljala o njegovim emocijama i što mu čini nego o sebi i svom egu.
    Tvoja mi se priča čini tako slična. Voljela bih da se varam, ali...

    avatar

    08.12.2006. (22:53)    -   -   -   -  

  • Arvena

    P.S. - Vitae kaze da će ti to vratiti samopouzdanje. Hoće - na kratko, ali onda ćeš još dublje potonuti! I dugoročno će ti oduzeti još dio samopouzdanja.
    Drži mi se prijatelju!

    avatar

    08.12.2006. (22:56)    -   -   -   -  

  • Plavusa

    koja razmišljanja za dečka...mislim, lijepa... prebolit ćeš, zaboravit..tako to uvijek ide :)

    imam nove pjesmice :)

    avatar

    08.12.2006. (23:46)    -   -   -   -  

  • Dreamer...

    hej ljudi moji... hvala vam svima na komentarima, ajde da vam odgovorim
    @my princess Hope - hej draga, ne budi tužna, ma znaš, iako je ta ljubav tužna, svejedno je prelijepa uspomena (za razliku od ostalih mojih "ljubavi" :-)) ...i ja nisam tužan, sretan sam da je to bilo lijepo, iako bolno... a nada, uvijek postoji nada, život je čudan... da, ma ne treba si dopustiti previše malodušnosti u životu... uostalom ti si moja nada! eto, doslovna nada... i drago mi je vidjeti tvoje komentare, stvarno je! :-)
    @slovenkica - znao sam da ćeš me kužiti, sad vidiš i zašto je tebe kužim :-)
    @toris - jesam, odgovorio sam, i to na način za koji sam ipak stručnjak... i zadavio i izljubio istovremeno :-)
    @Vitae... - draga moja prijateljice, samopouzdanje, da, nahraniti ego, ali ipak nakratko samo... no tako mi to radimo... damo sve i puno tražimo... jače boli, ali je svejedno puno bolje... opet, hvala ti na valu... stvarno si me oduševila... stvarno jesi!... baš ti hvala, od srca! :-)
    @Arvena - hej prijateljice, ma nemoj mi se samo uzrujavati :-) ... morao bi potanko opisati cijeli taj odnos, a i onda ga ne bi bilo lako shvatiti, ali ne brini, nisam ja tu ništa osobito iskorišten, nema tu nikakvih fizičkih i inih stvari (živimo u različitim gradovima)... jednostavno je riječ o tom nekom kontaktu koji smo održali i osjećajima koji nisu nikad nestali, a ona, zapravo oboje, ne znamo se s tim nositi... a morali bi valjda zaboraviti ako hoćemo normalno živjeti... ali neki nam vrag ne da mira... eh te ljubavi :-))
    @Plavusa - misliš?...vidiš, uvijek sam lako prelazio kroz te zaljubljenosti... ali ova veza je bila prije 5 godina... i nakon toga nije bilo ništa između nas... samo čudni osjećaji koji neće otići... ponekad nije lako zaboraviti... ali valjda hoću i to s vremenom... iako ne znam da li želim zaboraviti :-))

    ...laka noć svima i hvala još jednom :-)

    avatar

    09.12.2006. (00:42)    -   -   -   -  

  • Melodius

    Sanjaru, prijatelju, najljepše se stvari događaju onda kad ih ne očekuješ i kad ih ne priželjkuješ. Ali isto tako i "onaj prst" ubode u ranu kad ga ne očekuješ. Zato trebaš biti oprezan, i daj vremenu neka radi svoj posao. Jest da to vrijeme radi sporo, ali ipak na koncu posao napravi kako treba. Pozdravljam te!

    avatar

    09.12.2006. (12:11)    -   -   -   -  

  • Vitae...

    Ne zahvaljuj dražesni moj prijatelju; val se nametnuo sam od sebe, a baš se nekako posložilo
    tvoje mjesto u njemu!
    Jedino, ne znam je li novi post nastao zahvaljujući mojoj uspješnoj hipnozi, pa te zato od srca molim da ako uhvatiš malo vremena, virneš u svoj mail box jer ako nije, bit će da sam vrlo slaba u slanju elektronske pošte...pozdravčić topli s morskih strana...

    avatar

    09.12.2006. (22:28)    -   -   -   -  

  • Plavusa

    pjesme su moje... jednom je neke pročitala moja best frendica i rekla da točno zna o kojem dečku ili događaju govore... pjesme su "ja".. a što pokušavaš skužit?

    poZZ

    avatar

    10.12.2006. (16:45)    -   -   -   -  

  • Vitae...

    Ma i mislila sam! Za neke sam stvari definitivno munjena! Odustajem! Hvala ti na komentaru!

    avatar

    10.12.2006. (17:22)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...