Komentari

012station.blog.hr

Dodaj komentar (17)

Marketing


  • fanny

    Kasno mi je kad u velikoj ponudi obrazovanih ljudi - ima viška, ali ovo je za mene - totalni apsurd. I baš me zanima kako će država više motivirati mlade ljude da se školuju za pilote. Ali svakome tko prati našu situaciju - uopće, ništa više nije čudno. OK, ja sam završila ono što me oupće nije zanimalo, pa mi je svejedno, ali danas mi je žao što nisam studirala ono što sam željela, ali nadam se da ću to ispraviti sa svojim djetetom. Vidim da se to tvoje razočaranje stalno provlači i u potpunosti te shvaćam, ali mi je jadno da to ne shvaćaju oni koji bi trebali... Pozdrav tebi i posadi :)))

    avatar

    07.12.2006. (23:48)    -   -   -   -  

  • fanny

    Malo sam u zaostatku s nekim blogovima, pa sam tek sad pročitala post od 1. prosinca. Divna je ta svemirska kuhinja, djeluje prozračno i sjajno, no ja ti volim one "domaće" kuhinje - veliki drveni stol na sredini kuhinje koji ima dasku koja se ne čuva, zdjele s povrćem i voćem, noževi u "panju", viseće tave, staklenke s začinima i sve - vidljivo i na dohvat ruke... To mi je san-kuhinja...Normalno da nemam takovu, zato mi je vjerojatno - san. Pozdrav once again...

    avatar

    07.12.2006. (23:55)    -   -   -   -  

  • SadisticoShy

    Jooj, gle Mil 24! Znam koliko je grozno kad ti unište radost u poslu koji voliš...koji te određuje :(

    avatar

    08.12.2006. (02:25)    -   -   -   -  

  • sve-mirac

    Sad vidim zaš si se zaletio na moj blog.Nisam svemirac kakvog si očekivao,uglavnom blog ti je dobar,za one koji bježe od stvarnosti.Pa i maštom se mogu dokučit razne stvari.Mal sam prošvrljo po tvom blogu pa te ne mogu uhvatit ni za glavu ni za rep,o čem ti uopće pišeš,tu ima svašt.Ma nema veze,živjela cijele ta tvoja posada i sve to tu skupa,volite se,širite ljubav svemirom,pa se možda i sretnemo.

    avatar

    08.12.2006. (02:45)    -   -   -   -  

  • 012 STATION posada

    @fanny što se mene tiče to je završena priča. Prežalio ili ne, život ide dalje. Najtužnije je ipak što za takvo stanje ne odgovaraju pravi krivci. Zbog svega onoga što su učinili takvi i njihovi prirepci, ove godine u 15. naraštaj su se upisala samo trojica kadeta-pilota. To govori više i od ove slike. A kaže se da slika govori više od tisuću riječi.
    Glede kuhinja složio bi se s tobom. Većina kuhinja tamo je upravo na tu šemu, ali uz razne patente koji super pojednostavljuju pristup kuhinjskom "alatu" i poslu.
    @Sadistico 24-ke su prizemljene de facto od 1998, a 2004 su i službeno odustali od njihovog remonta. Šest preostalih komada pokušavaju prodati na tenderu već duže vremena. Jad i bijeda svenacionalna.... zato sam i otišao prije nego su mi uspjeli zgaditi sve to. Jer nisam nikad bio lik za kompromise. Ili je ili nije. Ovako sam bar uspio zadržat ljubav prema svojoj struci.
    @SveMirac skužio si me :)))) a glede realnosti ima je kod nas i prekoviše ;) Kad bi se začitao malo dublje skužio bi kako kod nas nema mjesta ničemu do li tvrdog realizma. Ništa čudno za prekaljenog svemirskog pilota koji na planet gleda sa odmaka. Osim toga naša postaja je svratište mnogih svemiraca, pa uvijek pokupimo još pokoji važan info ;)

    avatar

    08.12.2006. (11:05)    -   -   -   -  

  • ledena

    Oni koji znaju do čega ti je stalo, i žele ti nauditi, uvijek će ti oduzeti ono što ti najviše znači. Ako imaju moć da to učine.
    Očito, tebi se svašta poklopilo u jednom trenutku...
    Samo hrabro naprijed, dalje..
    Pozdrav od zabavljene domaćice s bloga:D

    avatar

    08.12.2006. (11:16)    -   -   -   -  

  • 4pištolja

    je li se probudio? ;)

    avatar

    08.12.2006. (12:48)    -   -   -   -  

  • 012 STATION posada

    @ledena ja sam bio taj koji je odlučio prekinuti agoniju. Pojedinac ne može mjenjati truli sustav nagrđenih pravila vrijednosti. Pokušao jesam i zato danas za ničim ne žalim. Za razliku od mnogih drugih, koji su šutali dok sam "galamio" s prijepiskama i dopisima. Sada "zločestog" Mange više nema u sustavu, a tim lignjama i beskičmenjacima je sve gore. Plaća je i dalje jadna, stanova nema, a o letačkoj opremi, mašinama i naletu bolje da ne pričamo. Bilo mi je jako jadno kad sam nedavno vidio jednog od tih dosadašnjih "podobnika", kako slini po jednom drugom klasiću koji se upravo skida, očito tražeći načina da i on napravi isto.
    @4pištolja autor crteža je sredinom godine truloj firmi dao otkaz i prešao raditi na Fakultet. U zadnjih 6 godina, 25 novoškolovanih pilota napustilo je HRZ. To je gubitak od 12% u živoj sili u miru. Na borbenim letovima i obuci tijekom cijelog rata poginulo nam je 10 pilota.

    avatar

    08.12.2006. (13:41)    -   -   -   -  

  • pomich

    u, sviđa mi se slika. bas. jako.

    avatar

    08.12.2006. (14:28)    -   -   -   -  

  • Minerva*Riranje

    Manga je žensko, kad ćeš shvatiti. :))

    avatar

    08.12.2006. (15:41)    -   -   -   -  

  • 012 STATION posada

    @pomich slika je odlična... jer osim što čovjek ima smisla vrlo iskreno prenosi njegove tadašnje emocije...
    @Manervna... damn ribo, pa što si čekala do sad... ipak, to mi zvuči prestrašno.... ko kad se frajer zove Doris ;)))

    avatar

    08.12.2006. (16:03)    -   -   -   -  

  • trill

    Moćna je slika. Popravo..

    avatar

    08.12.2006. (18:52)    -   -   -   -  

  • sick of it all

    Wake up! Sve je ovo matrica...

    avatar

    09.12.2006. (17:34)    -   -   -   -  

  • 012 STATION posada

    @Trill bit će ih još... od istog autora ;)
    @sicky hehehehe... svaka čast... pravi komentar za ovaj post :))))))

    avatar

    09.12.2006. (19:05)    -   -   -   -  

  • Irida

    ono što ti je u glavi i ono što ti je u srcu nitko ti ne može oduzeti...

    avatar

    10.12.2006. (14:40)    -   -   -   -  

  • Lucy Fair

    crtež je odličan. ali, kod nas općenito vlada mutež kriterija i mobbing odnos prema nadarenim i sposobnim ljudima. mislim na šikanu, ignoriranje i protežiranje nesposobnih putem klijentelizma i nepotizma. pitam se kad će tome već doći kraj?

    avatar

    10.12.2006. (18:14)    -   -   -   -  

  • 012 STATION posada

    @Irida naravno... kao što rekoh kvalitetan kadar će uspjeti - čega god se uhvatio. Vojni pilot je po definiciji, osim što je upravljač letjelicom istovremeno i časnik=manager tj. upravljač personalnim, materijalnim i tehničkim resursima. Onaj tko je skužio taj princip, uspješno vodi svaki takav sustav bez obzira o čemu se konkretno radi. Znači onaj ko zna posao, zna. Takav će uspjet bez obzira upravljao eskadrilom ili tvornicom limenki, vojnom postrojbom ili civilnom tvrtkom, vodio svemirsku postaju ili frizerski studio
    @Lucy kraj će doći u momentu kad pravni sustav profunkcionira tj. kad pojedinci počnu odgovarat za svoje postupke. Na žalost kod nas postoji samo zločin, a kazna kad i ako nastupi, je ne adekvatna i ne služi odvraćanju novih počinitelja, već upravo suprotno. Prekršiteljima daje jasnu poruku, možete i vi ovako, neće vam se ništa desiti. Možete do mile volje sklapati štetne ugovore po RH, dići pritom bijesne provizije, koristiti činove i privatne veze za zavlačenje istraga i na kraju otići u "zasluženu" mirovinu na trošak poreskih obveznika.

    avatar

    11.12.2006. (10:43)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...