Komentari

istineodnosnolazi.blog.hr

Dodaj komentar (4)

Marketing


  • kraljicamira

    " 2006-situacija je još uvijek ista"- Što vam to znači? Istina je ono što čovjek može osjetiti dolaskom Gospi, potpuni mir u srcu!
    Usuđujem se postaviti Vam pitanje-koje ćete vjerojatno izbrisati- Ako ste bili u Međugorju, što ste Vi osjetili? Očito ništa! Pa nastavite sa svojim monologom, ali zapitajte se o čemu piše stotine knjiga koje možete nabaviti u Međugorju, očito istinu odnosno nalaze...
    Iskreno, iz dubine duše Vam želim da u ovo vrijeme Adventa otvorite srce i doživite taj istinski MIR, koji može dati samo Kraljica mira prema kojoj sam i nazvala svoj blog. Nadam se da ćete otkriti tada da MEĐUGORJE JEST SVETIŠTE KRALJICE MIRA!!!!!! Možda ćetada i Vaše srce zapjevati :"ZDRAVO KRALJICE MIRA, ZDRAVO MAJKO LJUBAVI..."

    avatar

    15.12.2006. (22:42)    -   -   -   -  

  • velika_radost

    hey draga dušo stvorena od Boga, Marija poziva u svojim porukama odlučite se za Boga, molite bez prestanka i ljubite bližnjega, čitejte Sveto Pismo svaki dan! ZAŠTO NE VJEROVAti u to kad je to istina a druge nema osim ako ti ne želiš neku novu istinu. Osim toga ne vjerujem ti zato jer gledaš na grijehe fratara, kakav si ti čovjek koji otkriva istinu a gleda na tuđe grijehe, to je dokaz.... Tvoj blog zapravo dokazuje da se mama ukazuje u Međugorju! Božji i Marijin Blagoslov+, počni raditi na svom spasenju ne na dokazivanju...jer naš život je kratak!

    avatar

    18.12.2006. (09:48)    -   -   -   -  

  • velika_radost

    po mogućnosti ne briši moj komentar, unaprijed hvala! BTB+

    avatar

    18.12.2006. (09:49)    -   -   -   -  

  • male međugorske laži

    Kraljici @- nevjerojatno je da se Djevicu vezuje za mjesto ??? Dakle, Međugorje je jedino mjesto u koje treba povjerovati kako bi se moglo reći da se Mariju voli???Tko ne voli Međugorje ne voli Mariju??? - Oslobodi Bože!

    p@ daj mi dobar razlog da te ne obrišem ! Daj mi uistinu dobro obrazloženje po kojem je dopušteno davati sakramente i živjeti u neposluhu - nevjerojatno!

    avatar

    18.12.2006. (23:13)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...