Komentari

mayre.blog.hr

Dodaj komentar (15)

Marketing


  • hermana

    joj, konačno si tu! već sam mislila da te nije neki Apu Inti oteo! da, akustika je fenomenalna. čuli mi. čovjek izašao iz Hrama kondora (jesi vidjela kako su napavili lik kondora koji pije vodu? fenomenalno!), dakle lik izađe i počne svirat quenu....... bili smo dosta udaljeni od njega, ali ko da je - tu! kasnije smo zavirili u Hram, neka ritualna spika, sve puno listića od koke poslaganih u svim kombinacijama. hm.... da li si stavila ruke iznad Intihuatane? cijelo to područje je energetski jako, i Ollantay i Cuzco, i Pisco, općenito cijela Valle Sagrado. nas dvoje smo stavili dlanove mao iznad Intihuatane, osjetilii silnu energiju, sjajno iskustvo..... a onda, kod Hrama s tri prozora čula sam ovo: "...... , quiero casarme contigo!"........... tako je bilo, par godina kasnije i to na sam - Inti Raymi, ovdje u Zagrebu. eto, sad sam podijelilla sa svekolikom nacijom dio svoje intime. tako na mene djeluju....... duhovi Inka.
    kaj ja radim ovdje?!?!?!?!?!?!

    avatar

    01.12.2006. (07:37)    -   -   -   -  

  • rossanna

    Dobrodosla nazad!! Ja sam povremeno dolazila i nailazila na bijeli ekran:)
    Moram ti reci da me jako dirnula ona slika djecaka koji je trcao za busom, pa one tuzne oci(mozda mi se ucinilo)...koji posao, bilo mi ga je nesto zao :) Lijep pozdrav ti saljem!

    avatar

    01.12.2006. (10:10)    -   -   -   -  

  • Ma Kaj Got

    znaš kak se kaže? Vrak uvek sere na velku vrpu!

    avatar

    01.12.2006. (15:07)    -   -   -   -  

  • Ma Kaj Got

    neda mi komentirat više ovdje. kaže da pišem spam poruke. !!!???

    avatar

    01.12.2006. (17:29)    -   -   -   -  

  • Ma Kaj Got

    sad da. hmmm...

    avatar

    01.12.2006. (17:29)    -   -   -   -  

  • mayre

    @hermana - ma nisam ni upola doživjela koliko i ti, mi smo imali klasičnu turističku rundu, jeste vi išli u nekom posebnom aranžmanu ili ste baš imali sreće i naletili na neki obred, baš uaooo, i ja biiii :-) strasno me zanima kako quena zvuči tamo, mora da je čarobno! A za Peru, tko zna, možda te put navede opet tu, nikad ne znaš!!
    @rossanna - hvala, stigla ja :-) To sam baš htjela reći za mališu, nije se osmjehnuo niti jednom al mi nije djelovao tužno već odlučno i ozbiljno, kao odrastao čovjek u tijelu dječaka, tko zna kakav mu je život, u svakom slučaju barem zarađuje, a i to je nešto.
    Ma Kaj Got - a jesi smiješan sa tim svojim upadicama, ova uzrečica je neka narodna, a? Pa po tome se kod mene skupila poprilična hrpa onda :-) Al sad se raščistila kad očito sve radi, jeeeee!!! I da, mislim ono, kaj spamaš po mom blogu?:-)))hi hi

    avatar

    01.12.2006. (18:56)    -   -   -   -  

  • Ma Kaj Got

    spamam? pa napisao sam komentar sljedečeg sadržaja: "nije istina da ti nitko ne može ništa. mogu ti isključit blog ako budeš puuuno psovala, ali moraš se još jako puuuno trudit." i nije ga htjeloobjavit. kaže: neću jer je vaš komentar spam. Molim?! kako zna? po kojem algoritmu? kreten

    avatar

    01.12.2006. (19:57)    -   -   -   -  

  • mayre

    ha ha, kaj se sekiraš? Nije danas tvoj dan :-) Ionako blog ima svojih problemčića, nedaj da te ljute :-)) Bez brige, ne namjeravam napraviti psovačnicu od bloga, nije to moj stil, ali sam si morala dati malo oduška, ni prva ni zadnja.LOL

    avatar

    01.12.2006. (21:07)    -   -   -   -  

  • realizzator

    Nazalost, mayre, obrisao blog :( Mislio sam da je neka fatalna greska, pa sam ga obrisao i napravio novi...a sad ovom novom (tek napravljenom) vise ne mogu pristupiti, jer ne prepoznaju moju sifru i user name...mogu ga sam citati kao stranac...a to je nedopustivo, osjecam se kao da gledam u sam sebe i ne mogu se dotaci....tako da cu pokusati..treca sreca, pa sta ispadne...novi blog. Nadam se da me, taj, treci blog neci otjerati odavde for good...zato, pazi se i do citanja ;) ....da, emocije prozivljavam i preduboko, tako sam se izgradio, sta cu..nema povratka sad :) samo naprijed, pa na koliko zidina naletim glavom

    avatar

    02.12.2006. (18:49)    -   -   -   -  

  • realizator

    Pao je novi Blog (da, ja sam, ex-realizator)

    avatar

    02.12.2006. (19:35)    -   -   -   -  

  • Irida

    dođoh ti zahvaliti što si svratila u moju "kuću žalosti"!

    avatar

    03.12.2006. (14:56)    -   -   -   -  

  • hermana

    mayte, bila sam tamo malo više od godine dana, pa ima dozivljaja raznijeh. :) na machu picchu smo bili u vlastitom aranžmanu i slučajno smo naletili na "čarobnjaka". jeste bili u limi? preporučam ti klub Brisa de Titicaca ako želiš provesti večer uz finu klopu i andske ritmove Rompe y Raja, za musica y comida negroida. do kad ostaješ u Peruu?

    avatar

    04.12.2006. (11:43)    -   -   -   -  

  • Ma Kaj Got

    kaje bilo? ajmo novosti!

    avatar

    09.12.2006. (19:24)    -   -   -   -  

  • ljelja

    Blog se modernizirao u vrijeme tvog posta, sad bi trebao raditi. Jek' ti to živiš u Limi? Imam ja tamo limačice kojima bi hrvatski uživo dobrodošao!

    avatar

    31.01.2007. (08:23)    -   -   -   -  

  • miri

    e, slucajno sam naisla na ovaj blog kad sam gledala slike na googleu....pa sam ostavila komentar...tak da imas koji

    avatar

    17.04.2007. (20:49)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...