Komentari

antiturbofolk.blog.hr

Dodaj komentar (11)

Marketing


  • dainty

    hahaha, prejadni su, a ovi što ih vole još su jadniji..
    Dobar post..
    Pozdrav..

    avatar

    28.11.2006. (17:27)    -   -   -   -  

  • ZAGORJE UNITED

    Sto se informacije tice, nema problema! ;)
    Sto se linka tice, THANKS !!! :P
    Sto se posta tice... LOL, fascinantno! :D

    avatar

    30.11.2006. (21:38)    -   -   -   -  

  • Ishin-Shinsi

    Joj kako si sam pogodio temu.
    Jednom dok sam bio u jednom od NAŽALOST mnogobrojnih cajka barova u vt (silom sam morao ući) dva tipa su se počela kačiti sa forom:'koji k.... me gledaš' i naravno onda su poletile čaše & stolice.
    Ajme ja nisam mogao vjerovati....kao dvije divokoze kada se bore za prelaz preko brvi.
    Uff ček...divokoze su lijepe životinje....
    Pozdrav.

    avatar

    30.11.2006. (21:50)    -   -   -   -  

  • nETsOLDIER

    @dainty, thx :)
    @zagorje, sve 5, hvala
    @Ishin, ja sam jednom na prevaru završio u jednom takvom lokalu. Klubu. Staji, anyway.. Baš ću jednu cijelu temu napisati što se tamo događalo... Uglavnom, bio sam tam s 3 frendice. kada su im tipovi počeli žešće 'uletavati', samo su rekle da su lezbe... I onda su dvojica pogledala mene i ono- zaključak- on je onda peder... i zamalo je nastao opći kaos...
    Eto, to ti je mozak jednog Tfolkeraša... ć ć ć ć

    avatar

    30.11.2006. (23:58)    -   -   -   -  

  • ZAGORJE UNITED

    Poštovani ANTI-TURBOFOLK-eraši/ce, na Službenom Blogu Zagorje Uniteda možete pročitati prvo poglavlje "znanstvenog rada" na temu: "Hasi i Hasofke"! Hvala! ;)

    avatar

    01.12.2006. (01:56)    -   -   -   -  

  • Sinner

    Odličan post!
    Pozdrav iz Virovitice! ;0)

    avatar

    02.12.2006. (15:56)    -   -   -   -  

  • Pozitiv

    Vjerojatno si već zasićen pohvalama, ali evo i jedne moje pozitivne kritike uz malen savjet. Odličan je blog i sviđa mi se novi dizaj. Čitajući tvoje postove u nekoliko navrata zaključio sam da imaš veliki talent za pisanje, visok kvocijent inteligencije, sposobnost otkrivanja primitivizma u ljudskim životima (kroz njihov način življenja, seksualnost i izražavanje) i repliku na svaku "njihovu" riječ (komentari na turbomaniji) ...Smatram da uz našu podršku i s malo ambicije možeš napisati veliko književno dijelo o negativnim posljedicama kod slušanja turbofolka i educirati još više osoba a i one koji nisu u mogućnosti imati internet. Vjerujem da ćeš neke ljude promijeniti, kao što su (100% sam siguran) tvoji textovi bili inspiracija dečkima iz Zagorja. Pozdrav i razmisli o onome....i naravno samo nastavi ovim putem, legendo.

    avatar

    02.12.2006. (17:59)    -   -   -   -  

  • nETsOLDIER

    @pozitiv, uvijek je podrška dobrodošla, a konstruktivne kritike ili komentari vrijedni su poput zlata. Zato se moram zahvaliti. I to jako. Daleko sam ja od književnih djela, nešto radi manjka slobodnog vremena, a nešto radi moga nemara što se tiče ozbiljnosti, mada kada bih svjesno počeo ozbiljno pisati o ovom fenomenu, mogao bih to. Samo trebam skupiti dovoljno podrške i svjesnog izdavača... Inače, niš od posla :)

    avatar

    02.12.2006. (18:19)    -   -   -   -  

  • Ishin-Shinsi

    Moju podršku imaš.Ajd vidiš da samo dobivaš ponude za izdavanje knjige,prihvati jednu!

    avatar

    02.12.2006. (19:41)    -   -   -   -  

  • dainty

    Je, slažem se i ja s Pozitivom, ne poznajem puno ljudi koji su toliko inteligentni kao naš nET, zato mi je i drago što ga znam.. :) ..a ovo je odlična ideja da napišeš neku knjigu, možeš ti to.. :) Pozdrav..

    avatar

    03.12.2006. (15:27)    -   -   -   -  

  • jebac

    Ayde ba živio turbo folk i ostale narodne pjesme 4 ever............... nemaš ti pojma, šta sad anti turbo folk? zašto ne anti-metal, anti-jazz, anti-rap... il nešt drugo. zašto baš anti turbo folk, boli tebe kurac nek svako sluša šta oće a ti tu jebeš mater anti turbo folk, ako ti toliko taj žanr muzike mrziš što uopšte i tolko ga istražuješ, ajde bježi jebemte jadna...

    avatar

    08.05.2008. (23:35)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...