Komentari

viribusunitis.blog.hr

Dodaj komentar (15)

Marketing


 • Angie

  Gle zeleni fali ti serotinin, a to je zato kaj nema sunčeka i jedan korisni savjet koji sam ja poslušala ,okreni se sebi i svojoj obitelji ratne uspomene i suborce polagano spremi u ladice,jer inače si u začaranom krugu godišnjca pogibija ,suicida ,memorijalnih turnira i stalno iste priče i negativne vibre i kako ćeš onda otvoriti novu stranicu a znaš da moraš,jel tako.Nema negativnih vibra ne,ne...

  avatar

  28.11.2006. (00:50)    -   -   -   -  

 • Vještica

  moraš se skloniti u svoj izgrađeni svijet.
  stvori ga ako ga nemaš.
  to nije bijeg. to je spas.
  u siječnju idem na edukaciju o duhovnoj terapiji (molitvom)
  kad nešto pametno naučim javim ti.
  drži se i samo hrabro.

  avatar

  28.11.2006. (13:19)    -   -   -   -  

 • ljelja

  Sve još pojačano s tzv. winter blues tj. nedostratak sunca i svjetla. Daklem po kući sva svjetla upaljena (osim onih u spavaćoj:). Hobi , pa makar i pletenje šalova, udaljiti se od ponavljanja uviek istih tema ... i u pravu su Angie i Carstvo. Pozdrav :)

  avatar

  28.11.2006. (16:35)    -   -   -   -  

 • Vještica

  vrati se što prije.
  ugodan viknd.
  drži se!

  avatar

  01.12.2006. (10:17)    -   -   -   -  

 • zgbaba

  kaj fali kurvinim sinovima? svi smo mi ljudi ;))
  gle, ja bi i tebe i sebe i sve nas poslala malo na duhovnu obnovu kod Zlatka Sudca (vele da se tak piše), al sam niko neće iči šmrc... :((
  čuj, već lobiramo da 'oćemo Gaju za predsjednika, a kad to uspijemo, bilo bu nam svima bolje!
  E, da ja bar mogu u svakom trenutku dohvatit Atlantidine romane...meni bi ti stalno bilo super, stoga-čitaj njene romane! Bu bolje, drž se :)

  avatar

  01.12.2006. (13:09)    -   -   -   -  

 • Rib@rnica

  Ma dajte ljudi, kakav svoj svijet izmišljat i zatvarat se u njega? Treba nam realan svijet dostojan čovjeka. Svijet u kojem će se voditi i briga za one koji su omogučili ovaj svijet. Pa nitko od nas ne traži da nas se diže u nebesa, nitko ne traži da nam se daju ''partizanske'' spomenice, boračke penzije, i slično.Mi samo tražimo posao, mir, i dostojanstvo.A za one koji su zdravlje ostavili na bojišnicama da Država barem malo vrati za uzvrat,obitelji stradalog. Onda nam nebi trebale ni tablete, ni doktori...A najteže dolazi.Dolaze Blagdani kad djeca pitaju...eto to treba shvatiti, i takav svijet nam treba, a ne zamišljeni imaginarni...Stari ja sam malo umjesto tebe odgovarao, ali ti me razumiješ zar ne? Pozdrav i drži se. Ne popuštaj...

  avatar

  01.12.2006. (20:51)    -   -   -   -  

 • katrida

  .........meni je lijek , izaći vanka i hodati po suncu dok loši osjećaji izađu iz mene,tako napunim baterije...........

  avatar

  02.12.2006. (14:26)    -   -   -   -  

 • ledenaicy

  Teško je reći bilo što pametno. Ne znam kako izgleda, znam kako je kada pucaš po šavovima. I tu nema pomoći nikoga izvana, samo sama sa sobom mogu riješiti....na bilo koji način. Povlačeći se od sebe, radeći nešto što ne zahtijeva puno razmišljanja, hodajući, nekako rješavam, vjerojatno kao i svi.
  Pretpostavljam da je i tebi ovaj blog ponekad kanta za smeće za sve ružne osjećaje, pa je kasnije ipak malo lakše...Nadam se da si sada ipak bolje, ne mogu drugo nego ti držati fige, tebi i tvojoj krasnoj supruzi...Pozdravi ju:)

  avatar

  03.12.2006. (00:07)    -   -   -   -  

 • blue angel

  Pozdrav i budi hrabar ko i do sad i bori se za svoje ljepi pozdrav

  avatar

  03.12.2006. (20:35)    -   -   -   -  

 • borgman

  Zmaju... ovo što si napisao je crno poput katrana. Znam kako je mračno. Nisam u tvojoj koži (ja sam iz tog ratnog sranja izašao (gotovo)netaknut), ali jedino u čemu ćeš uvijek naći utočište je tvoja obitelj. Dijeli nas nekih 100-tinjak km, pa nisam u mogućnosti navratiti, (iako bi to volio), pa malo preokrenuti tvoje misli (uglavnom uspijem nasmijati svoje "žrtve").
  Onaj savjet da se osloniš na svoje misli i sebe, a da manje razmišljaš o grupi je dobar. razbiti začarani krug se može jedino prekidanjem neke karike.
  Sada mi je palo na pamet. Možda da te naučim rašljarenju. Pa traži vodu, udruži se sa kakvim obrtnikom, bušačem, skitaj po prirodi, i zabavi oči zelenilom, i vedrinom koja nastaje samo od Života. Samo hrabro, i veliki pozdrav...

  avatar

  03.12.2006. (21:14)    -   -   -   -  

 • zgbaba

  Znam da je gužva, ali kaj, prijavi se, a u međuvremenu kopaj škvadre i grupe jer znam da grupe branitelja imaju prioritet uvjek... Znam da je mama44 bila dva puta, imaš njen link kod mene pa je pitaj...ili ću ja, nema beda!
  U međuvremenu, ha, čuj, ko i prošli put, čitaj atlantidu! (smiješ i još svašta nešto) ;))

  avatar

  04.12.2006. (14:00)    -   -   -   -  

 • 4pištolja

  ;) žao mi je što se tako osjećaš...

  avatar

  08.12.2006. (12:51)    -   -   -   -  

 • Aries

  VRATI SE!!!

  avatar

  13.12.2006. (07:34)    -   -   -   -  

 • 012 STATION posada

  Vidim da te nema prika.. pa reko da navratim. Imam jedan savjet. Pali garant. Primi se neke fizikalne rabote. Okopavat. Cijepat drva.... i bit će ti lakše garant. Ako ništa drugo nećeš mislit na pizdarije. Ja sam recimo četiri mjeseca radio od jutra do ponoći i koliko god sam bio umoran, nisam imao crne faze. A rezultat tog rada si pretpostavljam već vidio.

  avatar

  14.12.2006. (15:25)    -   -   -   -  

 • Angie

  virbač si dobro ,dugo te nema ,daj se javi barem točkicom,zarezom.drž se znam da je zima uvijek najgorja i meni ali kaj češ fight do kraja života i nema predaje.serbus

  avatar

  18.12.2006. (02:47)    -   -   -   -  

 •  
učitavam...