Možeš predložiti, dapače. Prije sam negdje napisao da ovdje nisu recepti tipa uzmi 20 dkg ovoga. Ovo stavljam da ljudi dobiju ideje. I ako imaš ideju kako nešto promijeniti ili poboljšati i više je nego dobrodošla.
28.11.2006. (14:49)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Trenk, ovo kurca ne valja. Opet je preslano. Sto-posto. I nemoj zajebavat s takvim receptima koji se mogu naći u svakoj besplatnoj kuharici, a koji su fuj. Ajde, napišti ti meni kako se kuha prava juha, kako ćeš napraviti griz noklice. Naime, Tajp to zna. Dobro da ovdje nisi stavio da se na kraju u buncekovu juhu ubace suhe šljive. Poduči, recimo Rahatli (vrlo perspektivnu gospođu), kako da napravi fišpaprikaš za RD-a, čime da napuni lungić koji misli zarolati, kako se prave gulaši a kako čobanac, što su lešade. Man' se Trenče pizdarija!
30.11.2006. (22:05)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
estrogena
..ako smijem predložiti, vrijeme je korabe pa se može i ona nasjeckati na kockice i dodati. ja bi šiknila još i kukuruz i cvjetiće karfiola:)))))
28.11.2006. (13:38) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Trenk
Možeš predložiti, dapače.
Prije sam negdje napisao da ovdje nisu recepti tipa uzmi 20 dkg ovoga. Ovo stavljam da ljudi dobiju ideje. I ako imaš ideju kako nešto promijeniti ili poboljšati i više je nego dobrodošla.
28.11.2006. (14:49) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Tajpvrajter
Trenk, ovo kurca ne valja. Opet je preslano. Sto-posto. I nemoj zajebavat s takvim receptima koji se mogu naći u svakoj besplatnoj kuharici, a koji su fuj. Ajde, napišti ti meni kako se kuha prava juha, kako ćeš napraviti griz noklice. Naime, Tajp to zna. Dobro da ovdje nisi stavio da se na kraju u buncekovu juhu ubace suhe šljive. Poduči, recimo Rahatli (vrlo perspektivnu gospođu), kako da napravi fišpaprikaš za RD-a, čime da napuni lungić koji misli zarolati, kako se prave gulaši a kako čobanac, što su lešade. Man' se Trenče pizdarija!
30.11.2006. (22:05) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Trenk
>> nemoj zajebavat s takvim receptima koji se mogu naći u svakoj besplatnoj kuharici
ovo je kuharica i k tome besplatna. Vidiš da sam pogodio tematiku
>>kako ćeš napraviti griz noklice. Naime, Tajp to zna.
što da pišem o stvarima koje znaš
01.12.2006. (09:50) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Tajpvrajter
Ma, znaš da se zajebavam. Samo ti piči. Ako je išta zabavno, onda je to skuhati dobru klopu. Pozdravljam firmu!
01.12.2006. (09:56) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
rahatli
hoćemo još! hoćemo još!
06.12.2006. (12:51) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...