Komentari

rant.blog.hr

Dodaj komentar (4)

Marketing


  • 012 STATION posada

    To rante... jer uvijek treba misliti svojom glavom, a ne samo preživati ono što ti serviraju...

    avatar

    24.11.2006. (12:06)    -   -   -   -  

  • CHOCO

    Svaka čast na postu i na istraživanju. However, kavica se organizira zbog onog što je ribac napisao, da spasimo mjesto koje njemu i mnogima koji su tamo zalazili prije, mnogo znači. U trenutku kad uđeš u neki birc i kad ga izabereš za svoje stalno mjesto dolaženja ne razmišljaš o tome tko ga vodi i kome zapravo plaćaš tu kavu. Jer ti nije bitno. Bitno je da se tamo osjećaš ugodno. I za to, a ne za vlasnike, JA večeras dajem svoj potpis. A ti si svejedno pozvana na druženje... ;-)) pozdrav

    avatar

    24.11.2006. (12:34)    -   -   -   -  

  • rant

    tenks :) da ne radim, rado bih se došla raspravljat. :)))) I kao što napisah, ja ne mogu ni tebi ni ribcu zamjerit što vam je samo mjesto drago. Ali meni jest bitno kome plaćam tu kavu.

    avatar

    24.11.2006. (12:41)    -   -   -   -  

  • Ribac

    hm, ovo nisam znao. however, nisam rekao da se ovime pomaže KKZ-u, već samo kafiću koji se, eto, našao u isto zgradi. što se tiče ovog dijela sa media klubom, obrtnicima i udrugama zblja nisam znao i pitat ću što se zapravo s tim radi, no ruku na srce, nije da imaju neki šverc komerc, tajni kult ili udrugu sa naošenjem štete drugima. možda RH jednog dana i povuče potez da zatvori ovo mjesto (iako se nadam da će se izvuć iz toga) sad iz pouzdanih izvora znam da je trenutno jedino bitno postići sporazum sa okolnim stanarima poradi buke te klinaca koji dolaze ovdje. o kojim stanarima se radi, e to neznam.

    avatar

    24.11.2006. (14:18)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...