Komentari

cnn.blog.hr

Dodaj komentar (3)

Marketing


  • HNS = Hrpa Nekaznjenog Su

    "Sabor je prihvatio zaključak ovog odbora za slučaj dva člana sabora, zaključivši da je u jednom slučaju postojao sukob interesa, tijekom ministarskog mandata (slučaj Čaćić nap.prev.). Ipakm nakon tog zaključka ništa nije usljedilo. Izgleda da je Saborski odbor za sprečavanje sukoba interesa djelimično korišten kao oružje političkog pritiska, umjesto da se ozbiljno prihvati problema sukoba interesa."

    avatar

    24.11.2006. (13:52)    -   -   -   -  

  • Dust Warrior

    Mislim da je i vazno da se napomenu promjene zakona u hrv posljednih godina koje su nastale na temelju naputaka EU radi uskladjivanja tih zakona, koje nikada ne izgledaju nimalo slicno onome sto je EU propisala i koje su napravljene sa ciljem sticenja interesa odredjenih lobija. Primjer zakona o osiguranju. Slovenija i SRbija su dobile iste naputke kao i Hr, i kod njihe se vidi napredovanje u cilju liberaliziranja trzista osiguranja, i zastite potrosaca.. a u HR se vidi napredak u zastiti osiguravajucih lobija i odvjetnika

    avatar

    24.11.2006. (14:42)    -   -   -   -  

  • pederko

    DObar dan, ja sam NIKŠA NOVAKOVIĆ (poznat kao kurva u riječkoj luci, a ponekad kurva na placi). Živim u dvorištu kokošinjca, tamo di koke kakaju. Bavim se vrućom politikom. Posjetite me na placi, radim non-stop (0-24), tamo kod bureka. Ajde bok, moram zaradit, jer mi mesić neda da mu budem sex toy.

    avatar

    12.12.2006. (10:30)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...