Komentari

rant.blog.hr

Dodaj komentar (2)

Marketing


  • Ribac

    odgovor na komentar na mom blogu: nisam rekao da je kafić u vlasništvu, već samo sklopu zgrade kino kluba zagreb, i da se također klub koristi tim prostorijama kao kafićem kada im zatreba (a onda je zatvoren za javnost). čitaj, a onda vrišti. možda je nespretno ispalo da sam implicirao da je klub vlasnik zgrade, no to mi nije bila namjera. ako si stanar zgrade ili član kluba (što mi se sve čini), onda samo ovako dokazujemo, da to nije 'mali' kafić u kojem se nalaze klinci i oni koji se tako osjećaju, već mjesto priraslo srcu mnogima.

    avatar

    24.11.2006. (02:11)    -   -   -   -  

  • rant

    ok, krivo sam se izrazila, jer problem koji ja imam s tim je objašnjen u gornjem postu.
    Ono što se da na prvi pogled shvatit je da pozivaš ljude da učine nešto za Kino klub Zagreb, a to jednostavno nije istina! Zgrada, s druge strane, kolko ja znam, nije od Kino Kluba, već od grada, ali možda griješim. U istoj toj zgradi ne obitava samo i isključivo Kino Klub.
    Inače, nisam mi stanar ni član KKZa. Ono što me zasmetalo jest da bih ja, zbog imena KKZ i onog što on meni znači (kao nekome tko je tamo svojedobno gledao projekcije filmova, a koji se baš nisu dali sam tak nabavit u vremenu prije divxa i flat rate interneta), da igrom slučaja nisam mrvu upućenija u cijelo stanje stvari, vjerojatno objeručke otrčala potpisati peticiju misleći da time pomažem Kino Klub Zagreb. Kužiš?
    I iskreno ću priznat, meni mjesto na kojem hrpa polupijanih klinaca buči tako da se ne čuje projekcija filma, nikako ne može bit priraslo srcu.

    avatar

    24.11.2006. (12:34)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...