Komentari

armanina.blog.hr

Dodaj komentar (11)

Marketing


 • kokošje sljepilo

  planiram otići na Briljantin...can't wait! ja volim:
  Stross. šetalište za vrijeme Cest is the best! :))
  pogled s kule Lotrščak
  vožnju uspinjačom
  Kraševe dućane :))
  &TD
  ...
  /Bleki/

  avatar

  20.11.2006. (23:09)    -   -   -   -  

 • Trenk

  Napravi dobar popis, posjeti sva mjesta, jer uskoro... :)))

  avatar

  21.11.2006. (12:13)    -   -   -   -  

 • Tedica

  Baš si mi dala za razmišljati! Trebala bih i ja napraviti jedan ovakav popisić, kao pridošlica u Zagrebu!
  Sad da ovo tvoje prokomentiram:
  Millenium, premasan mi sladoled. Bolji mi je u kinu Europa.
  Dinara, jedan od najsretnijih dana za vrijeem mog boravka ovdje je bio dan kad se otvorila. Najčešće kupim kiflu i bučnicu.
  Ćevape ne jedem, ali ću zapamtiti pa vodim bracu kad dođe.
  Eli's o da. Najčešće uzmem za van.
  Pizzeriu ne znam. Meni je 6ica matična kuća.
  Kineski jedem u Dinastiji, na Ilici blizu Trga Francuske. Njam, njam.
  Cinestar, pola plaće ostavim tamo. Veći dio na kokice jer ih mažnjavam ko luda. Sve XXL.
  Dolac, imaš praf, obožavam ga.
  Pusa.

  avatar

  21.11.2006. (16:15)    -   -   -   -  

 • snoopyshist

  Eto ti moj izbor:
  sladac-Jurisiceva, Slasticarna Centar
  pekara-ona mala na pocetku Radiceve, imaju super peciva punjena sirom i sirom i sunkom i Dubravica-unutra u zatvorenom dijelu Dolca
  Cevapi-Čingač, Vukomerec
  Kafić-nemam omiljeni, ali mi se dopada u Route 66
  Pizzeria-Luna, one zgrade u Vrapču kod ludare lijevo, živih boja, a malo dalje od doma Asterix u Utrinama (probati vegetarianu!!!)
  Kinez-onaj kod hotela Vienna na Zagrebackoj (jeftin i dobar)
  Kino-izbjegavam
  Plac-moj lokalni, ne da mi se na Dolac

  avatar

  21.11.2006. (23:32)    -   -   -   -  

 • ljelja

  Morati ću pribilježiti neke adrese za slijedeći dolazak u metropolu.

  avatar

  22.11.2006. (13:25)    -   -   -   -  

 • zgbaba

  đizus, to si sve smislila dok si peglala!
  ajoooj ajooooooooooooooj, teško ti je pitanje, znaš? Ovak bum ti rekla, kaj se tiče placa, ovi natkriveni, nakat i to su svi za drek i jarun i đubrava i savica...a i novi šatro kvatrić isto drek!
  Meni je zakon trešnjevački, tam sam doma (mislim osjećam se ko doma), a i najjeftiniji mi je nekak... to o placu.
  Sljastik volim Šeničnjaka u Daničićevoj, ali nekad ima fine kolače, nekad ne...zato mu je kava uvjek A1! Neki dan samjela kesten pire kod Vinceka, skor sam krepala kak je bil suh i putrast i kak sam malo šlaga dobila...nebu me tak skoro videl! nekak u svakoj sljastik miimaju po jedan kolač koji je genijalan, aostali ne valjaju, npr u Horaku, tam na črnomernu, kod općine je najfinija Esterhazi torta na svijetu (sva od lješnjaka!), nekak najfiniji sljadoljed mi je u sljastik Zagreb u Teslinoj (jel je teslina?), a na Britancu nisam niš jela od kad su zatvorili onu slastičarnu tam nemrem se sjetit kak se zove al bila je tam oduvjek... Pekarna mi je naj centar, šipac, al ima svakaj fino i svakih dve vure friška tura stiže kipućega kruha i peciva, a navilkla se na nju još na remizi pa se oduševila kad sam je našla i u đubravi ;)) inače nova fora mi je jest Mavrovićeve čabatine tak da to kupim u konzumu, ove iz pekarni mi ne valjaju, al zato puter štangice...
  picerije su istopromjenjive, naime ovisi o picmajstoru ili picajolu... tak da nemam omiljenu...volim je i u dvojci i u purgeru i dg, u as-u, al vjerovala ili ne, već dugonisam jela tak finu picu ko ovog ljeta u Mariji Bisrici! Ogromna, fina, jeftina!
  Mrzim fensi šmensi kafiće jer mi je škrto platit puno love za istu ili još goru kavu nek u susjednom kafiću... nekad čak mijenjam miran i tih kafić s krasnim pogledom za finu kavu pa sam tak (dok je radil) često pila bljutavu kavu u veslačkom domu, na terasi s pogledom na jarunske obale... u đubravi nejdem po kafićima, hazbt veli da to sve drže mafijoze koji s u s njim išli u školu pa ih rađe nebi srel, frendica kaj tu živi od rođenja veli slično, tak da za mene svijet počinje tam negdje oko Bukovačke pa prema zapadu... ;)
  Inaće fino mi je ovo kaj mi rubelj dopelja doma...
  kineski-nisam bila, al sam upoznata s hranom, fino, papala u jednom kućnom okruženju, kuhali prava čajnizica i čajniz, što kako, nepitaj! ;))
  kino... meni fale ona stara...ovomi je preglasno preveliki ekran, prebučno, preneintimno (nemaš se di drpat i tak;)) ma zezam se, ne volim te američanske ogromne centre, ni za šoping, ni za kavu, ni za kino!
  zaključak- nemam niš tak omiljeno jer su meni omilena mjesta promijenila ili vlasnike ili kuhare ili više ne postoje. :((
  A Kosu imam planu, of kors!
  Nego, zavirila sam u "kolko još..." pa nekak to tebi brzo ide! ;))

  avatar

  22.11.2006. (14:20)    -   -   -   -  

 • zgbaba

  kolki komentar, sve me sram! :(

  avatar

  22.11.2006. (14:21)    -   -   -   -  

 • zgdnevnik

  DG je super pizzeria pogotovo kaj imaju pravu krušnu peć; Cinestar ne volim jer je prehladno unutra, preglasno je i preskupo. A di ić drugdje? Ćevapi su najbolji u Čingaću, ali su jako dobri i na starom Samoborčekovom kolodvoru.. Za te u Črnomercu sam čul da su super al nisam bil ko ni na Kegliću..

  avatar

  24.11.2006. (20:31)    -   -   -   -  

 • jja

  Moji zastori se ne peglaju.,..ovo sa "siptarskim" je ruzno napisano. Vjerujem da znas da je to pogrdan naziv, sad vidim da i zgbaba koristi isti naziv, pa kaj vam je zene? To su isti ljudi koji se uvrijede kad ih SVabo spljuca da su cobani i balkanezi, onda se busaju odakle su dosli, a ne znaju reci Albanac - nego odmah mora sipac, siptar. Drvene daske bi mogli i oprati, mislim ja svoju (isto za pizzu) perem uvijek. U sudjerici. Dolac je uzasno skup. Tresnjevka je zakon. Gladi busu, jel bude to poslije nove godine prinove?

  avatar

  28.11.2006. (10:07)    -   -   -   -  

 • koivula koti tyttö

  Nisam dugo nis pisala al sam se vratila! Imam za dodati par mjesta: moja najdraza birtija u gradu je Ilicki trg na Britancu preko puta Konzuma, kaj velis? A kaj se tice pecenjare STARI KOTAC nema konkurencije. Kad smo kod take out cevapa, the main man je Filip Sola na starom samoborcekovom kolodvoru kod podvoznjaka na Jukicevoj. To je kiosk i ne proporucam dejt za Valentinovo s cevapima s nogu, ali ti cevapi su must have!!

  avatar

  04.12.2006. (23:18)    -   -   -   -  

 •  
učitavam...