Komentari

veterinarskikutak.blog.hr

Dodaj komentar (5)

Marketing


  • SonJa

    avatar

    18.11.2006. (19:35)    -   -   -   -  

  • Nilo

    Pozdrav, naišla sam na ovaj blog tražeći po netu kakav dobar članak o mačjoj prehrani, pa bih vas zamolila da mi pomognete, ako nije problem. Naime, imam mačku od 2 godine i nikad nisam imala većih problema s njom, a pretprošlu je subotu povraćala tijekom noći, svoju suhu hranu. Nakon toga je bila dobro 5 dana i onda je opet povraćala tu svoju hranu. Rekli su mi da je možda previše hranimo (jer stvarno smo joj uvijek krcali posudicu), ali ne znam zašto je onda do sada sve bilo ok. Možda joj ova hrana ne paše, jer je povraćala odmah čim smo joj kupili tu neku novu. Moram li se brinuti, radi li se možda o kakvim crijevnim nametnicima? Inače, ona i lovi, gotovo svaki dan pojede miša. Stvarno bih vam bila zahvalna da mi odgovorite. Srdačan pozdrav.

    avatar

    20.11.2006. (17:26)    -   -   -   -  

  • finding myself

    a dobro... evo komentara... bio sam vec, ali ne znam sto da kazem... zanimljivo u svakom slucaju...

    avatar

    27.11.2006. (19:02)    -   -   -   -  

  • Sadako's apprentice

    mene zanima kako je moguće da se na veterinarskom fakultetu uopće pozitivno govori o homeopatiji, kad je to jedna od najvećih gluposti u širokom spektru pseudoznanosti.
    osoba koja je završila težak veterinarski fakultet bi trebala znati da to nije ništa drugo nego ljudski placebo s velikim udjelom šarlatanstva umotan u nepovezane komadiće znanosti.
    štoviše, čudim se da uopće postoji takav odjel HVD-a.
    evo tražim na http://hvd.hr/odjeli_hvd.htm ali ne mogu naci.

    avatar

    05.01.2007. (01:02)    -   -   -   -  

  • exmary

    Nisam napisala da Veterinarski fakultet ima ikakvo mišljenje o holicističkom pristupu liječenja životinja, bilo pozitivno il negativno. Htjela sam napisati da to postoji, a na Vama je da odlučite da li to prihvaćate ili ne. Također moram napomenuti da mnogi vlasnici nisu upoznati sa tim pojmom, pa sam htjela napisati nešto o tome.
    Kako vidim po tvome komentaru ti si totalno protiv, ali ja znam da su mnogi vlasnici zadovoljni takvim pristupom svojim ljubimcima......
    pozz

    avatar

    05.01.2007. (10:54)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...