Komentari

zoompollitikon.blog.hr

Dodaj komentar (2)

Marketing


  • ante

    OTVORENO PISMO
    (HRVATSKOM NARODU) XIII. dio

    VELIKE OBMANE VRHOVNOG KOMANDANTA JNA STIPE MESIĆA

    Str. 25

    158. Započele su podmukle operacije i obmane iz Beograda. Vještina obmanjivanja i varci da bi se lakše "bivši drugovi" domogli Hrvatskih bogatstava. Kako bi sebi osigurali uspjeh i blagostanje. Mesić je Hrvatsku 1991. godine pretvarao u najkrvaviju katastrofu, a zatim 2000. godine on je postao Hrvatski predsjednik?

    159. Zapanjujuća je istina koja je Hrvatima sakrivena. Putem izdaja, podvala i laži Stipe Mesić se je domogao vlasti. Umjesto da odgovara za ratne zločine Mesić je došao Hrvatima za predsjednika? On je bio pripadnik JNA i najviši čovjek u politici-vojne hijerarhije Jugoslavenskih sila. Ta vremena bijaše tako čudna i tako zamračena. Mesić je radio na obje strane u isto vrijeme. Federalni glavni Vrhovni komandant JNA imao je važne i jake veze na sve strane.

    160. Danas Mesić je na vrhu same vlasti u Hrvatskoj, on i dalje pojačava neraspoloženje hrvatskih ljudi. On putuje u Rusiju i Rusi mu dolaze u goste, kao što je ovih dana Vladimir Putin Američki sluga i izdajica svoga ruskog naroda doputovao u Hrvatsku. U tome svemu ga slijedi i Mesić. Summit u Zagrebu u lipnju 2007., o "energetici" je plan pljačkanja Hrvatske.

    161. Moramo naučiti i znati raskrinkati metode s kojima se služe Mesić i njegovi zavjerenici. Svakodnevno smo i dalje žrtve osmišljenih njihovih metoda s kojima oni drže narod u pokornosti. Samo ako se Hrvati probude iz hipnotičkog sna, mogu se su-prosta-viti svojim krvnicima, i zaustaviti trulež koji nam izjeda zemlju. Te lažne Hrvati-ne veće su od svih domoljuba.

    162. I Vlada Ive Sanadera (HDZ) je dio te zavjere. Neka prvog sudi se Stipu Mesića za veleizdaju, neka ga prije ispitaju sve hrvatske službe - ako ih uopće ima? Mesić je zapovijedao zločinačkom JNA, koja je rušila i ubijala po Hrvatskoj ovaj narod.

    Str. 26

    163. Jugoslavenska narodna armija na čelu sa Stipom Mesićem je 7 mjeseci provodila najgore nasilje i teror nad Hrvatima. Posljedice još i danas nitko nije sanirao. Tu 1991. godinu Mesićeve ratne invazije na Hrvatsku dobro će se pamtiti. I Miloševićev režim koji je Stipe Mesić potpomagao iz Titovog kabineta SFRJ.a.

    164. Stipe Mesić i JNA su pod simbolom crvene petokrake rušili Hrvatsku 1991. godine. Taj čin Mesićevog ratnog zločina nad Hrvatima se prešućuje i povijesno preskače. Zar je Hrvatski narod toliko slijep? Da ne vidi to što je Mesić radio? Nekima je, možda, teško prihvatiti pomisao o postojanju UDB-ine zavjere.

    165. Očito je da Hrvati ne vide , a bili su žrtve politike koja ih je uništavala. Nezrelost i neznanje nema cjelokupnu sliku ratnih događanja. Da UDB-a i bivši komunisti ne vladaju Hrvatskom Stipe Mesić bi već odgovarao za ratne zločine što je počinio Hrvatima. Mesić je kandidiran iz redova UDB-e uz pomoć Manolića, Perkovića i drugih Jugoslavenskih špijuna.

    166. Mesić je prije nego što je postao predsjednik Hrvatske, imao sve uvjete za tu veliku obmanu. On je tako našao putokaz u budućoj politici. Jer JNA je izgubila rat. Da ga je dobila sigurno bi Mesić i dalje ostao predsjednikom SFRJ-a. Sada je došao (nama) Hrvatima za predsjednika. Mesićeva glavna priča je i dalje Antifašizam, i crvena petokraka - koja je za njega pozitivna stvar.

    167. Jedini način da se tome odupremo jest razotkrivanje Mesića i njegovih zavjerenika iz sjene koji mu pomažu da se održava na vlasti. Mesićevo poslanje u laži je poprimilo sidrom trovanja Hrvata. Sjetimo se kako se je glavni komandant odvezao (i tako stalno 7 mjeseci) iz Beograda u Zagreb u Sabor RH, kojime i danas upravlja UDB-a koja radi za Američke Židove. Cilj je Hrvatsku što više uništiti i zbrisati sa geografske karte.

    U Bjelovaru, 02.07.2007.

    PREDSJEDNIK UDRUGE "ŠTIT"
    Branko Stojković

    www.stit-bjelovar.hr
    e-mail: brankostojkovic1@yahoo.com
    Tel: 095/814-82-90, 091/797-65-56
    BJELOVAR / CROATIA

    avatar

    11.07.2007. (12:56)    -   -   -   -  

  • splico

    mi smo izigrani, rat je dobrodosao profiterima, a narod kupi kruh po smecu. www.mladiprotivdroge.hr

    avatar

    09.11.2007. (15:23)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...