Komentari

vstsi.blog.hr

Dodaj komentar (6)

Marketing


  • zec

    Bože,pomozi nam.......

    avatar

    24.10.2006. (10:39)    -   -   -   -  

  • gardijan ejndžl

    Evo ovako: piše jedan od "ekipe koja se išla provesti u zg" (upućeno veleštovanom gospodinu belajboyu)

    Ti tvrdiš da si student Veleučilišta koji se zalaže za studij i koji je spreman boriti se za kvalitetu istoga, a u isto vrijeme nemaš vremena pratiti zbivanja na fakultetu jer "radiš za svoj kruh svagdašnji" i jadan nemaš vremena za pokoji posjet samoj zgradi Veleučilišta.
    Nadalje, prozivaš nas koji se borimo za ništa više nego poštivanje naših studentskih prava (dakle prava SVIH studenata) koja su nam zajamčena zakonom o Visokom školstvu Republike Hrvatske.
    Očito nisi informiran o događanjima na Veleučilištu (a shvaćamo mi zašto, ne brini; ipak ti jadan radiš po cile dane) pa ovom prigodom da ti u kratkim crtama objasnim par stvari:
    Mi se borimo za program koji je odobren od strane samog ministarstva i za diplome s kojima ćemo se moći i zaposliti, a ne samo obrisati stražnjicu kad nam ponestane wc papira.
    Zar se nisi zapitao zašto si ti jedini pametnjaković koji je protiv naših akcija na cijelom ovom blogu? Aj, molim te, informiraj se malo bolje o zakonima i samoj situaciji na fakultetu pa se onda javi.
    Da ne duljim, ne borimo se mi za sebe, već za studente Veleučilišta. I stvarno je žalosno da nas takvi kao što si ti pokušavaju kočiti u tome. Pa mi se borimo i za tvoja prava (ako si uopće i student)!
    Eto toliko zasad.

    avatar

    24.10.2006. (12:17)    -   -   -   -  

  • belajboy

    "Zar se nisi zapitao zašto si ti jedini pametnjaković koji je protiv naših akcija na cijelom ovom blogu? " nisam jedini sto je dokazano sinoc jer bilo nas je dosta. to sto se vi borite za mene , reci mi jesam li te ja to trazio???? ili mozda moj frend ili jos dosta studenata???? niko te nije trazio, boris se za svoju guzu, jer da se boris za mene nebi se borio na taj nacin i nebi se borio ti jer imam i ja ruke a hvala bogu i jezik. na blogu nas je malo a na faksu puno jer tu se okuplja samo vasa ekipa da bi sami sebe podrzali u cemu???? u jadnim pokusajima da dobijete nesto sta vec imate - pravo na studij, na diplomu. sve te basne o nevazecim diplomama...to sacuvajte za mamu itatu koji ce vas pitati cemu sve to kad vam opet davali novce za zagreb-kad opet krenete u pohod na provod. mislim da nema smisla razglabat s vama jer jednostavno ste na razini neandertalaca.... to bi bilo sve sta cu reci na ovom "vasem" blogu... and elvis has left the bilding...

    avatar

    24.10.2006. (19:00)    -   -   -   -  

  • sprint sister

    on je sigurno idiot u horoskopu... a pogledaj mu samo pravopisa!!!

    avatar

    24.10.2006. (21:23)    -   -   -   -  

  • studentica Maja

    Gospodine "belajboy", bilo bi nam puno jednostavnije s Vama razgovarati kad biste Vi pisali sa barem nešto manjom dozom kontradiktornosti... iako sam samo studentica, vjerujem da Vam je teško kad se poljulja fotelja na kojoj sjedite i tada čovjek otežano kontrolira izrečeno...
    Kažete studentima slijedeće: "to sacuvajte za mamu i tatu koji ce vas pitati cemu sve to kad vam opet davali novce za zagreb-kad opet krenete u pohod na provod" zanimljivo...sad kažete kako im novce za Zagreb daju tata i mama, a još jučer ste samouvjereno tvrdili kako se studenti ne bune protiv prethodne garniture profesora koji su im, kako ste sami rekli, dali novce za Zagreb pa se po Vama "poklonjenom konju ne gleda u zube"... malo smo kontradiktorni zar ne?
    Zatim, ne možete se nikako zaletiti do fakulteta niti jedan jedini put kako bi pogledali oglasnu ploču, ali ste sve ispite dali u 7. mjesecu... gospodine, Vi ili ne studirate ili su svi profesori Vama došli na Vaše radno mjesto održati ispite isključivo s Vama...zar ne primjećujete da Vam se izjave ne poklapaju...
    Dalje, rado ćete se naći sa studentima na kavi (Vaša izjava) ali čim je netko to predložio, naglo nastala panika...zašto? Koga bi to studenti na kavi ugledali?
    Dalje, navodno Vam sve informacije u protekla tri mjeseca nisu bile dostupne jer radite, nemate vremena itd... sve novine su i na internetu, zanimljivo da nemate vremena nizašto, ali ovaj blog ste otkrili bez problema (iako ni jednu drugu informaciju navodno niste uspjeli pokupiti s neta) i uz to uspjevate u svako doba dana i noći ovdje poduže pisati...
    Ovakvo pisanje prepuno kontradiktornosti pokazuje kako se radi o prilično uznemirenoj osobi koja uopće ne razmišlja o tome što piše, već samo da piše kontru studentima...
    Vjerujte, mladi smo, ali glupi nismo i potpuno nam je jasno da ovako ne bi pisao jedan od nas...
    Ne morate se bojati, Vaša fotelja stoji na čvrstom, to znamo i mi i Vi (jednostavno -zna se).

    avatar

    24.10.2006. (21:44)    -   -   -   -  

  • pletena stolica

    Samo neka on priča, mi imamo ono za što smo se borili!

    avatar

    24.10.2006. (22:42)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...