Komentari

waros.blog.hr

Dodaj komentar (2)

Marketing


  • njiđve jeđškeš

    ovako naime...hmhm!!! izdefinirani popay i masaš he-man?ovisi gdje je meč.u parteru je he-man dosta ubojitiji međutim ako se radi o borbi po K1 pravilima popay je daleko lucidniji i potkovaniji.neizvjesno do kraja...Ptica trkacica je najbrza to san zakljucija nakon dugog razmisljanja i analizom nekih kretnji,najzad,Ptica kao takva nikad nije uhvaćena što za Gonzalesa nemožemo sa sigurnošću ustvrditi...no i da je Gonzales ostao naokaljan u tom pogledu, Pticu i dalje ne vidimo za vrijeme punog sprinta dok gonzalesa vidimo.Gonzales je dugoprugaš, a Ptica se bazirala na explozivnost ako se ne varam. Eustahije je tu samo sudionik i autsajder.
    Nadalje...mišljenja sam da je dilema između mister joze i Gargamela najizraženija. Zašto to kažem pak? Ovako...Gargamel se bazirao na istrebljenju omalenih bića čiji moral je bio upitan. Štrumpfeta kao jedina žena u selu nije mogla nastaviti lozu i tradiciju tih majušnih lucidnih mještana jer je morala bit kurva da bi se to ostvarilo,stoga smatram da je Gargamel jednim dijelom bio i tradicionalan te konzervativan u tom pogledu. Kao Hitler recimo. Nije trpio promiskuitetne i različite ljude. Mister Jozo je pak narušio šumski svijet što se i dan danas smatra zloćinom protiv prirode, a vidimo i posljedice siječe šuma u obliku ozonskih rupa i raznoraznih klimatskihj poremećaja...mister Jozo zasluzuje smrt!!!
    A je to???hmhmhm...onaj sa vunenom kapom djeluje više izgubljeno i zbunjeno dok onaj u francuskoj kapi je egoist, preuzima odgovornost iako nema pojma kako dovršiti započeto. Ukratko glumi facu. On je gluplji znači.
    Luđi je onaj bradonja iz popaya jer se upušta u obračun sa presnažnim popayem, a isto tako i jer voli žene. Mršava maca Oliva je razlog njegove ludosti. Smradac je glup dečko ali ne u pozitivnom smislu..On je ka neki 14-godišnjak koji se opije i potuče s redarima jer mu je došlo tako.
    A pa jednoglasno Ernest je ružniji, nabildani skeletor, đikan, prije bi neka maca koja sluša cajke bila sa skeletorom nego s tobom i menom skupa ili sa lucidnim sramežljivim Ernestom hehee...Ernest je melankolik-flegmatik, a skeletor kolerik.
    Pink panter je roziji za nijansu
    Hmmm...Bojan. Bojan je veseli dečko dobronamjernog pogleda na svijet. On je prijatelj kakvog samo poželjeti možeš. i kao čovjek se dokazao.Sport Billy je površan i jako popularan Sport Billy je srkijev kafić. Zamisli kafić Bojan. Bi li ti iko uša u kafić??hm...mislim da je Billy na prvi pogled jako moćan, no Bojan je staložen dečko koji se ne brine za uspjeh već uživa u svom poslu. Tu dajem glas Bojanu svemogućem slikaru.
    No jedan Tedy Bear,odnosno njegov kolega Banana Men, potaracali bi sve ovdi. Čak i Snoopyja kojeg si izostavio jer ima velika uha. Laku noć Inoslave veličanstveni

    avatar

    26.10.2006. (02:20)    -   -   -   -  

  • mediteraneo

    avatar

    30.10.2006. (15:13)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...