Komentari

jezdimir.blog.hr

Dodaj komentar (34)

Marketing


  • royale with cheese

    ah, kako vas dvoje prokletnika mirne duše odbacuje sve te divne plodove mojeg truda. a kad sam ja bacao jubavnajveće iza leđa, onda si mogla hvatat, ha? :P

    avatar

    19.10.2006. (09:28)    -   -   -   -  

  • xiola bleu

    Na zalost, ovog puta niste pobijedili. Ali vise srece slijedeci put kupite li jos jedan primjerak ovog regala. Odnosno, slijedeci put manje laprdanja o parketima, vise akcije. Sifra: laktovima do konacne pobjede. Ili u mom slucaju, sisama. Hm, da, sise uvijek pobjedjuju. Sisata teorija zavjere. Idem se opet stropostat u krevet.

    avatar

    19.10.2006. (09:35)    -   -   -   -  

  • Bugenvilija

    Slijedeći puta ćeš valjda uspjeti na vrijeme odšacati situaciju i pobjeći na zahod ili neko još skrovitije mjesto, a ne se ovako blamirati pred kamerama ;))

    avatar

    19.10.2006. (10:10)    -   -   -   -  

  • Rock Roll

    Uf, zbog ovakvih sranja mrzim vjenčanja. Mrzim ih zbog glupih igara zbog kojih se stalno moram skrivati da me ne prozovu na sudjelovanje, zbog toga što me uvijek nanova netko pokušava natjerati na plesni podij, zbog toga što se mladencima poklanja kutija od barem jednog kubnom metra, ispunjena glupostima uz koje su naravno zaljepljene i još gluplje mudre misli, zbog pregovora ispred kuće od mlade, zbog slavonskog običaja da se sve na vjenčanju plaća, zbog muzike koja je tako neopisivo iritantna, da mi se Narodni radio čini kao bolja alternativa, i posebno zbog toga što uvijek nekakav pijani rođak u četvrtom i pol koljenu ima potrebu doći objašnjavati kako te zna od kad si bio/bila mala ko štruca i sjetno se prisjetiti neke anegdote s tobom kad si imao/imala 5, koje se ne sjećaš, ali kao da da, jer ti se je spominje barem na svakoj svadbi. Mrzim ih i zbog riže koju se baca po novim skupim odjelima mladenaca, i zbog lupanja beštekom po tanjurima i čašama kako bi se mladenci morali poljubiti, i zbog toga što me me uvijek nanovo netko pokušava nagovoriti da osvanem na plesnom podiju (znam da sam to već naglasio, ali važno je pa ne škodi još jednom). Taj faken buket bi trebale ići hvatati one dvije osobe među 15-ak neudatih koje se žele udati.

    avatar

    19.10.2006. (10:11)    -   -   -   -  

  • aMB

    svejedno sam misljenja da je bilo onih koje bi se najradije potukle za buket.

    avatar

    19.10.2006. (10:25)    -   -   -   -  

  • beštijica

    jezdo, zajebala si se svjetski! istu stvar smo jedna moja i ja napravile na svadbi naše najbolje prije i od te noći kola su mi nizbrdo krenula. N-I-Z-B-R-D-O. sad se itam, bacam, grabim, čupam, laktarim i umirem za hvatanjem buketa, al neće sudba kleta u moje ruke. neće!!!

    avatar

    19.10.2006. (10:54)    -   -   -   -  

  • rahatli

    draga moja jezdi, ja sam bila na svadbi na kojoj se komadić žene (180 cm, 120 kg žive vage) bacio i s drugog kraja prostorije strateški se odrazivši na kraju ženske gungule, preletio par ništaneslutećih glava i zgrabio buketlin usput potpeticom dohvativši rahatli koja je (kamera je odlično zabilježila), bježala u smjeru suprotnom od buketa. imala sam crni podljev na bedru još mjesec dana poslije:)
    na jednoj drugoj svadbi fino sam ja bježala od buketa, a još sam i u zadnji red utekla jer sam lojtra od žene, a isti je, mamicu mu poljubim, sletio u moje ručice. NO - gledala sam jednom i kako su se dva tipa pobila oko podvezice, imam i foto materijal kao dokaz:)

    avatar

    19.10.2006. (11:00)    -   -   -   -  

  • Imejl99

    ovde malda baca buket sa stepenista kad izlazi iz crkve. kako oko crkve uvek ima cigancica kad je svadba dogodilo se da je buketic u letu uhvatilo cigance i pobeglo :)))

    avatar

    19.10.2006. (11:16)    -   -   -   -  

  • jezdi

    @rojal, plodovi tvog truda bivaju svakodnevno konzumirani. however, negativne posljedice istoga za sad se uspješno izbjegavaju ;)

    @xiola, sva sreća što si majušna - da si velika i s tim sisama, Aleksandar Veliki bi se nagutao tvoje prašine!

    @bugi, ugrubo, plan je takav, da... ;)))

    @rock, nemoj me povlačiti za jezik glede svih tih drugih pizdarija. rečenica najčešće izgovorena od strane mojih usta tijekom te noći bila je 'Ja ne želim svadbu. Ja stvarno jako jako ne želim svadbu. Jel možemo pobjeći u Vegas, ha? Ha? Ha?!?' Sad svi misle da imam cold feet od udaje, ali ja stvarno samo jako jako NE ŽELIM SVADBU!!!

    @amb, mišljenje ti je točno, hvala bogu pa se uvijek nađe tih koje spase stvar za nas buketofobične :)

    @beštijo, e vidiš, razmišljala sam i o tome. možda moja buketofobija (copyright by Jezdimir) izvire iz mojih mladih godina. možda, kada zakoračim u ozbiljnije godine, a jubavnajveća još uvijek ništa ne pita, možda ću se baš ja bacati po podiju i oblačiti ekstra-klizave satenske i svilene opravice kako bih bolje letjela. možda. al zasad - manite me se s tim! :D

    @rahatli, sad kad razmišljam, jedino gore što se moglo dogoditi jest da je buket sletio meni na glavu, umjesto Ančiki. ili, još gore, kako veliš, u ručice... brrr...

    @imejl99, ha-ha-ha, genijalno, mladenka mora da pizdi kad takvu scenu gleda na snimci vjenčanja :)))))

    avatar

    19.10.2006. (11:20)    -   -   -   -  

  • rahatli

    jezdi, ja nisam imala svadbu. ja sam došla doma i rekla: AJMO POBJEĆ:) on je obnevidio od sreće:) utekli smo na hvar, on ja, moja kuma, njen muž, njegov kum, kumova cura i matičarka luši. pola sata prije svadbe pitala sam dragog jel oće da se idemo vjenčat ili da odemo pit:)

    avatar

    19.10.2006. (11:28)    -   -   -   -  

  • vretenac

    Stara moja znam kako ti je bilo. I ja sam prošla svadbe i svadbe. Tri sam hvala bogu uhvatila. Moraš dignuti ruke da te ta prokletinja ne pogodi u glavu i ne zarije se u oko i tako imam tri. A moj mili, ništ. Skupa smo već deset godina. I.... dobro nam je

    avatar

    19.10.2006. (12:20)    -   -   -   -  

  • jezdi

    @rahatli, ah, na For! Divota! jedan moj poznanik je napravio istu stvar sa svojom današnjom gospođom i kaže da im je bilo divno, i da su to napravili zato što na taj Veliki Dan nisu htjeli razmišljati ni o čemu drugome nego o njima samima. čisto da eliminiramo mogućnost da se radi o istim osobama - ti nisi provela zadnjih par godina u inozemstvu na doktoratu, kaj ne? :)

    @vretenac, tri?! pa ti nisi ni imala šanse da se izvučeš od braka! ;)

    @neutrino, hvala što si se zamalo ugušio zbog mene, ljepši kompliment nisam mogla dobiti :))))

    avatar

    19.10.2006. (15:34)    -   -   -   -  

  • Tajpvrajter

    Eeee, vidiš kakva si. Od toga bježiš ko vrag od tamjana, a sigurno se sva raspekmeziš kad se Jubav Najveća vrati s kiticom s placa.

    avatar

    19.10.2006. (17:18)    -   -   -   -  

  • Big Vern

    Jest ti dobra i efektivna ova taktika, vec sam udata zenturaca pa mi nece trebati na vjencanim proslavama ali mozda mi bude hendi iduci puta kad sef na poslu bude trazio 'volontera' za extra rad. Ode sad malo razgledat po oficu da snimim ko je navisi i 'najsiri' iza koga se moze dobro sakrit.

    avatar

    19.10.2006. (17:39)    -   -   -   -  

  • Crazy girl2x

    super ti je blog

    avatar

    19.10.2006. (18:57)    -   -   -   -  

  • jezdi

    @tajp, čekaj, hoćeš reći da drugi muški idu na plac, i još s istog ženama nose KITICE?!? *tup* (To Jezdi pade u nesvjesno stanje.)

    @big vern, oh, pa to je klasična taktika 'mišje rupe' - kad si prevelik da staneš u mišju rupu ili rupe nema nigdje na vidiku, skutri se iza dežurne debele, visoke ili plećate Berte :))) nego, skužih da sam ti refleksno skoro napisala 'jao, blago ti se, ti si udata, pa te bacanja buketa ne diraju', ali to bi zapravo ispalo kontradiktorno. bježim od buketa, jer se ne želim udati, a kad se buket baca, najradije bi bila udata! još se nije rodio tko bi Jezdimirki udovoljio :D

    avatar

    19.10.2006. (19:47)    -   -   -   -  

  • Cranberrie

    ja sam imala malu svadbu, malecku. i buket sam fino humano predala svjoj kumi u ruke. nek joj krasi stan jer sam ja odmah poslije išla na putovanje. i sad sam rastavljena. rastavljene više ne moraju loviti te nesretne bukete, jel tak? recite mi da je tak... pls...

    avatar

    19.10.2006. (20:51)    -   -   -   -  

  • Rubia

    Zameo ih vjetar i Zagor -style u jednom postu. Fenomentastično.
    Ne želim vjerovati da je Jezdimir imala podignutu frizuru. Vjerovat ću da sam krivo shvatila taj dio posta. :D

    avatar

    19.10.2006. (22:26)    -   -   -   -  

  • anspik.

    ma ne znam čemu panika oko tih buketića kad je sasvim razvidno što i ova priča potvrđuje da uvijek postoji neočekivana usidjelička sila koja spašava dan :D

    avatar

    20.10.2006. (01:05)    -   -   -   -  

  • wayti2

    Jezdilico, da te nema trebalo bi te izmislit!!!
    Tolko sam se grohotala i kopitala od smijeha
    da su me kolege poslali na pauzu.
    U 9 ujutro!!!!!
    Pročitala sam sve tvoje postove u zadnjih par mjeseci i na svaki se odvalila.
    Pogotovo na onaj o zajedničkom gledanju tekme i uzvicima "Sudac, Pederu!"
    Famozna si!!!!!

    avatar

    20.10.2006. (08:54)    -   -   -   -  

  • jezdi

    @cranberrie, koliko sam uspjela primijetiti, niti jedna razvedena nije morala skakati za buketom. očito te, kad jednom ispucaš svoju porciju ženidbe, puste s udice... :)

    @rubia, kao što pretpostavljaš, ja je mogu podići samo u Sex Pistols Green Day kinda stilu :D dakle, to se ipak nije odnosilo na mene...

    @anspik, ...and for that, dear Lord, we thank you!!! :D

    @YT, jao, ma daj, hajde, pretjeruješ, crvenim se! *još! još!* ;)))

    avatar

    20.10.2006. (15:49)    -   -   -   -  

  • Tajpvrajter

    Da. Naprimjer, ja.

    avatar

    20.10.2006. (17:53)    -   -   -   -  

  • zizifus -zbrčkane škrabotine jednog grma

    Ovaj post je više nego istina.Na zadnjoj svadbi na kojoj sam bila cure su se tolio odmakle da mlada nije mogla toliko snažno zamahnut,onda su nas starije babe okružile da nemamo gdje.Na svu sreću buket je ipak pao daleko od mene

    avatar

    22.10.2006. (02:25)    -   -   -   -  

  • gawrun

    to su ti lijepi narodni običaji zbog kojih narod izumire

    avatar

    22.10.2006. (03:52)    -   -   -   -  

  • Cordelia

    Ja sam ona u divljem braku. Da ta koja se opire, rukama, nogama i visokom frizurom. Ona jadnica koja je mislila da joj je život s dragim osim ostalih ljepota donio i tu da više ne mora stajati u skupini neudatih cura koje biježe od buketa. Ali nećeš majci, odvuku me uprkos krvavim otiscima koje moji nokti ostavljaju na površini stola. Hude li moje sudbine. Šmrc. Ali uvijek mi ostaje da nađem neku svoju plečatu Ančiku, a u svakoj dvorani postoji i poneki stup (mada se teško sakriti iza njega kad to pokušava osim tebe još najmanje 5-6 cura)

    avatar

    22.10.2006. (12:39)    -   -   -   -  

učitavam...