Komentari

zmajkovito.blog.hr

Dodaj komentar (18)

Marketing


  • lazy daysleeper

    Nema veze za hladne nožice, glavno da je srce vruće!

    avatar

    17.10.2006. (14:43)    -   -   -   -  

  • Irida

    evo jedan zagrljaj da te malo ugrije....., a sutra se ipak toplije obuci..

    avatar

    17.10.2006. (15:05)    -   -   -   -  

  • varosanka

    Najteze se presaltati iz ljeta u zimu.Ja bi volila da proljece vjecno traje,volim i ljeto, ali bez vlage.Volim i zimu, ali ne sada kada imam troje malene djece koje treba oblaciti, jer su jos svi smotani.

    avatar

    17.10.2006. (15:39)    -   -   -   -  

  • katrida

    .........ja sam se jutros probudila u 10.........

    avatar

    17.10.2006. (17:55)    -   -   -   -  

  • Irida

    samo da te podsjetim, sutra će biti hladnije i uzvratim dobre želje i pozitivne vibre...puuuuusa!

    avatar

    17.10.2006. (19:20)    -   -   -   -  

  • Majstorica s mora

    Normalno da ti je hladno kad si se prije neki dan kupala, pa ti je preveliki skok...šalim se, i ja izigravam ljeto još uvijek...
    Nego, mislim da mi nešto nije u redu s blogom, nešto sam zeznula, jer sam brisala post, pa ponovno stavljala, kako si mi ostavila komentar na novi post? Ja kad otvorim blog je stari post, a kad pritisnem na komentare pojavi se novi, ali kad hoću pogledati komentare odmah me izbaci, uopće ne mogu komentirati...a tvoj komentar sam vidjela pod ono "objavljeni postovi"...nije mi jasno kako si ti vidjela novi post, a ja ga ne vidim...?
    A što se tiče L. Hay, prijateljica psihologica mi rekla i stvarno me nije mrzilo da ispunim bilježnicu, ponekad mi je bilo glupo, ali sam ispunila do kraja, iznenadilo me je što sam sve napisala...a roman? Ma nisam ništa očekivala, idejno je dobar, izveden moguće nedovoljno kvalitetno, ne znam, svima se dopao pa sam dobila volju da ga šaljem, ne, nije kraj slanju, poslat ću ga još negdje a onda pohraniti, važno mi je da je izašao iz mene i da sam istrajala do kraja, a savršeno dobro znam da nisam pisac, prošlih godina sam pecala a ove pisala, ma da ne razglabam...
    Sutra je novi dan u jesenjoj garderobi....

    avatar

    17.10.2006. (21:26)    -   -   -   -  

  • Majstorica s mora

    Zaboravih još nešto: i ja čitam tvoje komentare po drugim blogovima i uvijek me uspiješ nasmijati svojom direktnošću, samo tako naprijed....

    avatar

    17.10.2006. (21:36)    -   -   -   -  

  • zmajka

    ***draga majstorice: kad idem na tvoj blog otvori mi se post od 17.10. - Nagrada ili kazna.
    Njega sam komentirala. A blog inače "šizi" ovih dana...
    Velika sam ti poklonica L Hay, imam sve njene knjige objavljene u HR, i radnu bilježnicu, još neispunjenu (prestrašena sama sebe!)
    Držim ti fige od srca, gdje god mogu figu držat, (osim u džepu :) ), da ti uspije i da objaviš.
    Prije više od deset godina počela sam raditi ovaj posao za jednog privatnika, a naš poslovni partner iz Italije, moj dobar prijatelj, rekao mi je tada: a zašto radiš za drugoga, radi to za sebe. Gledala sam ga kao da je s Marsa pao i kao da ja nikako ne mogu biti u stanju zaista biti samostalna, (niski nivo samovrednovanja? Možda.) Život me je sam vodio vlastitom poduzeću, koliko god sam u sebi mislila da nisam u stanju. Vlastite sposobnosti ponekad te mogu prestraviti...Ali, to su lijepi trenuci...toga ćemo se sjećati jednog dana.
    A što se tiče direktnosti...ponekad ispadne kao da uživam soliti pamet ljudima, ali nije tako. Poludim kad vidim šta žene rade same sebi ... i jedna drugoj. Što majka radi kćeri i kćer majci... Gdje su muški u toj priči? Negdje usput.
    Prava vrijednost ljubavi za mene se pokaže tek kad se sve svede na skuhanu hranu i oprani i ispeglani veš. Ako i tada ima sjaja u očima i topline u rukama...onda vrijedi.
    Opet filozofiram, odoh u krevet pročitat dva reda, prije nego zaspem.

    avatar

    17.10.2006. (22:04)    -   -   -   -  

  • kora-kri

    Ufa Zmajka, dala si se u duboke dileme. Necu nastaviti, kasno je, mislim da cu i ja ubrzo tvojim stopama, u krevet. A dosla sam ti samo reci da je danas zaista bilo hladno, ocito proslo bablje ljeto. I sad ce ona duga, preduga zima i brrrr, hladnoca. Evo ja veceras upalila klimu. Prvi put ove godine. Naravno, okrenula sam na grijanje, hladjenje do daljnjeg mozemo zaboraviti.
    Nadam se da ti je lijepo toplo u tvom krevetu. Na mom zasjao novi jorgan. Idem ga isprobati. Con tutti gusti. Buona notte.

    avatar

    17.10.2006. (23:04)    -   -   -   -  

  • baca iva

    Draga moja Zmajka, pa ti to hoćeš izigravati curicu. Ta šalim se, nemoj se ljutiti. Da ljeto je definitivno prošlo, jesen je dobro zakoracala. Ove godine, bar do sada, imamo lijepu jesen, sunčanu, šarenu. Ali et u jutro i na večer hladnu. Zato se čuvaj, draga moja. Sada se najlakše prehladiti. Želim ti dane bez prehlade, noći sanene, jutra sunčana, dane bezbrižne. Puno te i od srca pozdravljam!

    avatar

    18.10.2006. (17:27)    -   -   -   -  

  • Majstorica s mora

    A ja se pitala ko je sad pa to, mada me stil nekako podsjećao na tebe...danas sam te poslušala, obukla se toplije, i onda morala na Krk u podne, prosvirao mi mozak od sunca, od sutra kao Talijani slojevito odjevanje...

    avatar

    18.10.2006. (17:31)    -   -   -   -  

  • armin

    ti nisi koncentrirana. moraš se smrznuti. nije čudno.

    avatar

    18.10.2006. (18:33)    -   -   -   -  

  • neki me zovu anđelom....

    a da pitaš Farenhajta?On će bolje znati......hahhahah...............kiss..........
    obožavam smiješne postove i duhovite ljude.................

    avatar

    18.10.2006. (23:54)    -   -   -   -  

  • playera

    Ili nisam nikad bila na ovom blogu ili sam zaboravila da sam ga otvarala, kako god, sad nemam vremena pročitati sve postove, ali ono što sam stigla me oduševilo.
    Nadam se da ću popodne uspjeti nadoknaditi propušteno. Makar, kod mene doma doć do kompa...prvo ih sve moram razgrnuti :)
    Pozdrav ti veliki

    avatar

    19.10.2006. (06:15)    -   -   -   -  

  • BW

    UPALI GRIJANJE U AUTU...ILI TEBE GRIJE LJUBAV, BIT ĆE U PITANJU LOVE ZATO I IDEŠ U TANKOJ MAJIČICI...MOJE KOSTI TO NE PODNOSE I JA VEĆ PALIM GRIJANJE GDJE GOD SE MOŽE UPALITI....PUSA TEBI.

    avatar

    19.10.2006. (09:17)    -   -   -   -  

  • Jana

    Noci i jutra su vec hladni, a dani su jos uvijek topli, svi se jos tako oblacimo...

    avatar

    19.10.2006. (10:29)    -   -   -   -  

  • lucija9

    @zmajka, dobar ti dan želim! Veseli me što mi je majstorica otvorila put do tebe, i društva koje me dočeka na komentarima. A i divim vam se kako si dajete savjete kako iskoristiti mogućnosti tehnike što net i komp ima. Ja sam tu na nivou: piši, stisni, priljepi u okviru onoga što su mi prijatelji naštimali. Naravno, sadržaj postova i komentara me privlaći da ne znam kako ću izaći na kraj s vremenom. Pozdrav!

    avatar

    19.10.2006. (10:40)    -   -   -   -  

  • ledenaicy

    Kod nas već tri dana ujutro bude oko nule. A ja još uvijek hodam u tankoj jaknici i cipelicama. Isti slučaj, sve mi je prenaglo došlo...

    avatar

    19.10.2006. (12:07)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...