Komentari

derzafanistori.blog.hr

Dodaj komentar (4)

Marketing


  • Završit ćeš ko i ona, (travel freak) ponovo pročitaj njen blog.

    avatar

    13.10.2006. (09:24)    -   -   -   -  

  • Travel Freak

    Hej, lijepo da nudis odgovore na moja pitanja na svom blogu :) Cini se da si dosta dobro organizirana. Ali znas u cemu je stvar. Sudeci po opisu tvoga dana, ti ne radis i to stvari ipak cini puno laksima. Ja MORAM raditi svaki dan od 8.30 do 5, doma sam tek oko 6, a uz to imam i sve ostale obaveze: kuhanje, pranje, ciscenje itd. Tako da imam jako malo slobodnog vremena. U svakom slucaju me zanimaju SSK olaksavaci :) Pozdrav i citamo se!

    avatar

    13.10.2006. (12:20)    -   -   -   -  

  • slonic

    Sve lijepo razrađeno.....živjeti treba spontano, mi si moramo biti na prvom mjestu da bi bili sretni i zadovoljni, a onda automatski ćemo biti dobri i drugima. Tu je glavna greška svih nas depresivnih. Glumiti da je sve ok- zbog koga?- sve stići napraviti- zbog koga?- ne stići se naspavati- zbog koga? S godinama je čovjek pametniji ali i "pohabaniji" ako se ne čuva. Zato se i ti naspavaj koji put duže, odmori se, što će dijete biti starije a ti se nećeš paziti, ode sve lijepo vrit......pozdrav

    avatar

    13.10.2006. (14:27)    -   -   -   -  

  • DerzaFanistori

    Hej slonicu, pa to je upravo moja deviza: Kad sam ja zadovoljna, i mogu više dati ljudima oko sebe. Ovo gore je prvenstveno primjer i vrlo vrlo specifičan uski komadić života, ali kao što i piše, ne može tako svaki dan; ipak treba napraviti distinkciju između onog što bi mi htjeli stići i onog što se može stići a da se ne ugrožava svoje mentalno i fizičko zdravlje. A odgovor na ono "za koga?, zbog koga?" meni glasi: za mene. Samo čovjek sam sebi može biti metar uspjeha, ne može se mjeriti sebe na mjeri prijateljice/mame/uzora. Uzori su tu da nam daju ideje, a ne da nam stvaraju opterećenje.

    avatar

    15.10.2006. (13:00)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...