Komentari

peratovic.blog.hr

Dodaj komentar (4)

Marketing


  • Kapetan Kuka

    Ma Žac, sorry, znaš da ne miješam krušte i jabuke i da kod tebe ne kunem, ali: u pizdu materinu! Dobro, molim te lupi link na Pukijev tekst tjednoga komentara o Zagorcu, njegovom Goričaninu! Dakle ima li išta u životu tog kriminalca što nije laž, što nije prevara, što nije obmana? Cijeli je tekst - jasno, sada kad treba pomoći patronu Petraču - intonirao kao posprdni oproštaj od polusvjeta i kukavelja Zagorca, da bi se ispostavilo da je na račun upravo Pukanićeve rodbine stizala ista ta lova o kojoj bagra govori. Pa ako pogledaš moje tekstove s portala JL-a, vidjet ćeš da sam i to nagovijestio: četiri su godine šutjeli kao ribe ne spominjući tu istragu jer tko zna koliko je takvih računa ispražnjeno, tko zna na kojim je računima lova sada, i, konačno, tko zna koliko su oni uzeli: Pukanić, Petrač, Mesić....Pukanić ne bi mogao opravdati pred financijskom policijom jedan jedini sat iz kolekcije kojom se hvastao, a u svome se kriminalnom glasilu svako malo oprašta od svojih prijatelja, za koje, nevjerojatno nešto, listom nije znao tko su: tako od Santrića (daj i to linkaj), sada od Zagorca, a tko zna od koga sutra, kad mu dogori do noktiju! Bagra!

    avatar

    12.10.2006. (14:39)    -   -   -   -  

  • Glas tisine

    Naputak za samostalno proučavanje:
    Dragi studente obavještajizma, zamjeti kako svako štiti svoje. Feral štiti Mesića od sasvim logičnih konzekvenci njegova druženja s polusvijetom i oslanjanja na udbaške strukture. Jedna dnevna novina trpa Zagorcu, a druga Petraču, što je sasvim logično ako znamo da su Petračevi dečki na vrijeme našli novo udomljenje... A Perković je još uvijek ispod i unutar svega, poput zloćudne varijante Broja 1. 24 za to vrijeme piše o teletu sa 4 glave, što je također jedan politički stav sam po sebi.
    Za ideale ginu budale.

    avatar

    12.10.2006. (15:35)    -   -   -   -  

  • Kapetan Kuka

    Nevjerojatno je kako ta ekipa stalno sugerira da će im Nobilo srediti stvari! Izgleda da je sva tajna Nobilova genijalnog jurističkog uspijeha u njegovom specifičnom položaju u odnosu na današnju vlast i nomenklaturu.

    avatar

    12.10.2006. (21:00)    -   -   -   -  

  • Kapetan Kuka

    Ajmo sada analizirati ovu analizu: jedna novina trpa Zagorcu, to je Jutarnji. Druga Petraču, to je Večernji. Potonje je logično, ako znamo da su Petračevi dečki našli novo uhljebljenje. Dakle, Večernji piše protiv Petrača, jer su njegovi dečki prešli na protivničku stranu, stranu čije je glasilo Večernji list. Pitanje glasi: Zna li netko tko su ti dečki za koje rade Petračevi dečki, otkako su napustili Petrača? Koja je to ekipa tajnih donova, arhekriminalaca, odmetnutih obavještajaca i sl.? Može li malo jasnije, dragi naš Ryokan?

    avatar

    12.10.2006. (23:26)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...