Komentari

skalich.blog.hr

Dodaj komentar (21)

Marketing


  • gawrun

    i, što si izabrao?

    avatar

    07.10.2006. (02:37)    -   -   -   -  

  • zgdnevnik

    Uzmi antenski kabel (još jedan ili ne treba ak ti je dotični dovoljno dug), ištekaj ga iz antene (u televizoru ostavi hehe) i zakači negi iznad televizora (gore, lijevo, desno skužil buš). Kraj koji viri malo vrti i naći ćeš bolju sliku nego sa sobnim antenama. Ako nije znatno bolje, u rupicu u sredini išerafi mali šerafić (da viri sredina kabla) ili stavi mali čavao..

    avatar

    07.10.2006. (10:04)    -   -   -   -  

  • pegy

    Znala sam da nije lako biti podstanar, ali ova tvoja priča usmjerila me na pomisao da je to zapravo katastrofično. :)) Šalu na stranu, mislim da ni tebi ni drugima nije nimalo lako pa ti želim što prije veliku plaću da si otplaćuješ stan na kredit. :) Ali vidiš, svako zlo za neko dobro. Nikad ne bi imao tako prisan odnos sa svojom Đurđicom da je drugačije. :)))

    avatar

    07.10.2006. (10:06)    -   -   -   -  

  • Seksualna čokolad@

    Potpuno te razumijemo, jer i same smo podstanarke. I dok ne živiš kao podstanar, nemožeš niti zamisliti što "Podstanare što te snađe, potonule sve ti lađe!!!" doista znači...
    p.s - uvrstili smo te na svoju listu rado posjećenih blogova. nadamo se da ne smeta.

    avatar

    08.10.2006. (12:19)    -   -   -   -  

  • ....Demjan

    amen, sve osim ovoga sa antenom

    avatar

    08.10.2006. (19:18)    -   -   -   -  

  • tritočkice

    ja sam podstanar već 3 godine u istom stanu i mogu reći da sam blagoslovljena s gazdaricom. što god treba kupi mi, ako mi navecer pozli mogu ju nazvati (živi u zgradi preko puta), ako treba pricuvati kucnog ljubimca na par dana, moze kod nje...a zena mlada, ima obitelj i sve...fenomenalno! a da ne spominjem da je stancic bas simpa, sve su preuredili prije nego sam se ja uselila...eto,morala sam je pohvaliti pred svekolikim pucanstvom na ovom blogu. :) zelim svakom podstanaru da si nadje ovakav stan...dok nije vlastiti.

    avatar

    08.10.2006. (20:13)    -   -   -   -  

  • Athena Air

    Oh, muke po anteni su i mene mučile pred nekoliko mjeseci. Sad sam blagoslovljena s čak 5 zemaljskih programa, od kojih se samo prvi zaista i vidi. I teletekst! A riblja kost mi stoji u sobi na podu. Više me muči to što radijatori koji su me dočekali pri proljetnom useljenju izgleda ne rade. A bura dere. Divni podstanarski problemi...

    avatar

    08.10.2006. (20:45)    -   -   -   -  

  • Sadako's apprentice

    pridružujem se jauku i leleku :D
    koliko gazda ima godina? moj je premašio 80. žensko je. zna biti dobra duša (a ja sam slab na takve stvari, čitaj pizda) a ponekad zna tako ići na živce da bih se pokupio bez riječi.
    ili uz salvu psovki. ah, u što smo upali... :)

    avatar

    08.10.2006. (20:52)    -   -   -   -  

  • Ire

    čitaš knjigu :) gledaš divikse na kompu :)) baciš televizor na gazdu kad prolazi ispod balkona :)))

    avatar

    08.10.2006. (20:55)    -   -   -   -  

  • kujica_na_kub

    sve će se to tebi vratiti jednog dana..ćeš imat sam svoju kućerinu na usamljenoj obali..dok će ti prsata plavuša sjedit u krilu i nalijevat ti pivo u grlo.. U KUĆERINI ;))

    avatar

    08.10.2006. (21:50)    -   -   -   -  

  • stefica

    nisi ni dosa, a vec kukas!ccc...i mozda ce te utijesit..mi imamo 300 programa, a opet nemam sta gledat!nije to do antene!

    avatar

    09.10.2006. (04:13)    -   -   -   -  

  • SonJa

    A kak se spajaš na net? Modemom? I kaj će ti TV ak imaš internet?

    avatar

    09.10.2006. (08:36)    -   -   -   -  

  • 012 STATION posada

    Ja ću bacit jedan diplomatski komentar. Ima svakakvih stanodavaca, ali bogami i podstanara. Podstanar sam/smo već petnaestu godinu i svega sam se nagledao i naslušao. Poanta je moraš tražiti dok ne nađeš ono što ti paše. Zar treba čekat da voda dođe do ušiju? Reagira se na prvi znak sranja i seli odatle. Najbolje je kad se baba nakon što joj kažeš da izlaziš sljedeći mjesec, skameni i kaže - pa nisam ja to ozbiljno mislila. Jebat ga baba, sad se možeš žalit upravi vodovoda ;)

    avatar

    09.10.2006. (10:12)    -   -   -   -  

  • Njofra

    ja moren reći da san gazda u cijeloj priči, došao an faks i satrcu srećom kupili stan, pa uvijek uzmem nekoga sa sobom, ona pravila koja vrijede za mene vrijede i za cimera/cimericu, pto se tiče potrošnje svega, svejedno i tako plačaju pola. a susjedi, prvih mjesec dana mi stalno zvali starce

    avatar

    09.10.2006. (10:45)    -   -   -   -  

  • LaRamie

    poznata mi je točka 2. sa gazdama koji znaju "samo ponekad" doći u stan..je, moš mislit...a, onda platiš sve režije, i za njjih i za sebe, a oni ih znaju nabiti...
    al, dobro, izlaz iz toga-novi stan ;)
    jeee, stvarno se moraš uvjeriti u sve da bi znal kakav je stvarno podstanarski život...

    avatar

    09.10.2006. (10:47)    -   -   -   -  

  • aMB

    imala sam gazdaricu koja je htjela da joj se placa za svakog gosta koji dodje u posjetu. imala je i dnevnu cifru. sta kazes na to? ja sam rekla..djenja.

    avatar

    09.10.2006. (11:24)    -   -   -   -  

  • Jupiter555

    Imam i ja dosta podstanarskog iskustva i jedno rijesenje je da se ode cim se pocnu krsit dogovri i cim pocnu gnjavaze. Nazalost ima svakakvih bolesnika koji su uvjereni da mogu gnjavit podstanare kako hoce. Najsladje je reci, naso sam bolji stan i idem ... onda ostanu zabezeknuti i blesavo izgledaju.

    avatar

    09.10.2006. (15:16)    -   -   -   -  

  • Mordorella

    Još bi dodala:
    -gazdarica koja smatra da ako živiš u njenom stanu da si nužno i njezina najbolja prijateljica i da je totalno ok da se javlja na telefon i pita "a tko ju treba i zbog čega?"
    -gazda koji misli da ne znam kako se pali svjetlo na šalteru
    -cimeričin "dečko" u 2 ujutro razvaljuje vrata (čelav je i ima zlatni lanac)
    -gazda koji upada u 7 ujutro u stan i broji ljude po krevetima

    avatar

    09.10.2006. (15:56)    -   -   -   -  

  • Ribafish

    sjecam se da je u onoj rupi u končarevoj gazda reko da je cijena malo niža jer ima sitnih problema kad padne kiša. i kad je pala kiša, iz svih rupa izlaze kraljevske kišne gliste. a ja netom naručio utovar...

    avatar

    10.10.2006. (12:43)    -   -   -   -  

  • beštijica

    a da nazoveš onu drugu đurđu, pa zapalite nešto i nekud na cugu umjesto nezaboravnog provoda uz postojeću đurđu?

    avatar

    11.10.2006. (08:50)    -   -   -   -  

  • trill

    U prvije dvije godine rata sam se selila s malom bebom 9 (devet) puta kao podstanar. Mogla bih dosta o tome pričati :)))
    Nego, imam plan. Igram lotto i kad dobijem mislim kupiti stan u Zagrebu i tebe smjestiti u njega da ga čuvaš dok moji klinci ne budu otišli na fakultet. Režije si sam plaćaš, a bome i antenu nabavljaš :))

    avatar

    12.10.2006. (14:24)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...