Komentari

staffsula.blog.hr

Dodaj komentar (9)

Marketing


  • rottweiler

    Jako nas veseli tvoj blog, samo tako nastavi. Nadam se da ćeš uspjeti okupiti ljubitelje ove pasmine i isto tako upoznati malo bolje ostale sa staffordima prema kojima nažalost ljudi imaju mnogo neutemeljenih predrasuda. Možda se baš netko pročitavši tvoj blog odluči za ovu sjajnu pasminu ;)

    avatar

    05.10.2006. (07:45)    -   -   -   -  

  • American staffordshire terrier

    Hvala ti puno na dobrim zeljama. Trenutno je ovo samo pocetak, bit ce tu jos raznoraznih tema, slikica i svega sto je vezano uz stafforde, samo da ulovim malo vise vremena. Veliki pozdrav tebi i Orkici.

    avatar

    09.10.2006. (20:37)    -   -   -   -  

  • ¤bRuNcY¤

    bok super blog!ja isto imam psića zika koji je jako dobar sa orkicokm,ziko je mops.pzz bruna i ziko!!!!

    avatar

    30.03.2007. (14:45)    -   -   -   -  

  • doVla

    Hej blog ti je super,meni si prvim recenicama razbila predrasude,i sad sam siguran da hocu staffa,daj mi reci di bi ga mogao nabavit,po kojoj cijeni..pozzz

    avatar

    08.04.2007. (10:53)    -   -   -   -  

  • vjerniprijatelj

    Prvo svaka pohvala za jedini blog koji sam ja pronasao što se tiče opisa i približavanje ljudima ove pasmine!Evo ja sam napravio blog tako da si probam još više približit ovu pasminu iako već malo više od godinu dana sam veliki obožavatelj i ako bog da budući vlasnik jednog stafa!!!Mogu reč da sam dosta naučio i od tvog bloga!pozdrav

    avatar

    10.04.2007. (13:53)    -   -   -   -  

  • vjerniprijatelj

    hvala na pohvalama blog će zaživjet isto kao i moja zanimanje za staforde....osobno ja bi htio čistokrvnog staforda znači bes terijer :) neznam od kud ste...ali ima u utrinama staf pod imenom abba i u travnom staf terijer pod imenom šarki i puno mi se više sviđao abač nego šarki....niži jače izgleda možda je to zbog toga što je abba izložbeni,a moža i nije,zbog toga jednostavnije je manji i ljepši izgled od terijeri koji su malo viši i njuška je drugačija!!!a igra abača i 2 mala staf terijera je bila preljepa za gledat,dok šarki i nije baš za igru!!!ako može pitanje kao veterinarku?jel je istina o staff nije bitno terijer ne terijer da nakon određene dobi da tako rečeno polude??

    avatar

    12.04.2007. (21:34)    -   -   -   -  

  • love4dogs

    Bok! Odličan blog! Staff. je prekrasan pas! Pozz

    avatar

    13.04.2007. (18:31)    -   -   -   -  

  • vjerniprijatelj

    evo kad nađete slobodnog,vremen pogledajte slike moga stafa,imam pitanje?! Nakon ponovljenog cjepiva za šteničnjaka,koliko treba proča da se može igrat sa starijim psima??
    pozdrav

    avatar

    03.09.2007. (19:56)    -   -   -   -  

  • pitbullica

    fora blog
    svrati malo do mene...
    pOZZ

    avatar

    30.10.2007. (09:06)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...