Komentari

stillgreen.blog.hr

Dodaj komentar (4)

Marketing


  • vampiric child

    pliz ak znate dobro bi mi dosao koji vas savjet po pitanju situacije

    avatar

    02.10.2006. (15:36)    -   -   -   -  

  • moljec

    ponosno i svečano izjavljujem da sam cijeli post pročitala. od početka do kraja. i moram napomenuti da sam se negdje na sredini zgubila i morala sam čitat od početka.
    no da, sve to kaj pišeš da oćeš riknut, to ti je za bacit. moraš bit hrabra al fakat hrabra da se oćeš ubit... bar ja tak mislim. a opet ti to niš ne vrijedi kad zguraš do kraja i veliš sama sebi koj sam ja idiot bila... a opet to su normalni tinejdžerski problemi...
    nisam ja tu ništ pametna i nemam prava kaj ti to pričam, al zguzi život il će on tebe... ha ha

    avatar

    05.10.2006. (15:34)    -   -   -   -  

  • ...:::ThE kAtA:::...

    Ajoj..Nemoj podcjenjivat nas koji čitamo tvoj blog..Istina da ja nisam bila sto godina al sad sam opet ovdje..
    I ja sam pročitala cijeli post..
    Mogu ti reći da otprilike znam kak se osjećaš..Ja sam imala sličnu situaciju sa jednim dečkom..Stvar uopće nije tako crna..Samo moraš malo skupit hrabrosti i prići mu.Započeti nekak taj jebeni razgovor.Naravno ako je dečko metalac,jer neznam baš da ćeš kod nekog šminkera imati nekih rezultata.A to što si niska i darkerica te ne treba uopće obeshrabrivat.I ja sam isto vrlo niska i darkerica sam usput pa mi to nije nikakav problem.Ja sam sretna sa svojim tijelom i svojom osobnošću.Trebala bi i ti isto.A ako već nemaš lijepo tijelo kao što kažeš (u što ja sumnjam,al dobro :) ) tu te može spasit osobnost.Otvori se malo,popričaj sa ljudima koje su iste "sorte" ko i ti.S njima ćeš bar imat o čemu pričati..Nemoj se uopće obraćat na te glupe drolje i na njihove komentare..Boli te kurac za njih..To samo ignoriraj i našamaraj kak sotona komanduje.. :)
    Za ovu shemu sa starcima..To totalno razumijem i znam kak ti je.Meni stara isto stalno sere što slušam tu vrstu glazbe.Konta ona da je to malo povezano sa sotonizmom,ali ja sam njoj lijepo objasnila da mene boli kurac i da ja neću biti neka ušminkana šminkerica samo da bi ona bila sretna..
    Uglavnom,mislim da ti je glavno riješenje to da malo pokažeš zube.Nemoj uvijek prešutit ono što ti se ne sviđa i s čim se ne slažeš..Pokaži ljudima tko si i kakvog si mišljenja.Više će te cijeniti.
    Eto,ja ti to savjetujem.
    Nemoj se ljutit zbog malo povećeg komentara.. :)
    kiss

    avatar

    16.10.2006. (18:23)    -   -   -   -  

  • moljec

    da!!!
    I ja sam niska! metar i 60!
    ajde dobro nisam darkerica, al imam crnu kosu, može to proć??? :0)
    ja sam mislila da nemam dobro tijelo, da su mi bokovi preeebig, ali frendice su me razuvijerile i sad volim svoje tijelo i imam više samopouzdanja...
    a kaj se dečkiča tiče, sve bu sjelo na svoje mjesto... jel da? hm, da...

    avatar

    18.10.2006. (20:36)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...