Komentari

peratovic.blog.hr

Dodaj komentar (4)

Marketing


  • Wanda

    pa čak ne mislim da jest. više mislim da je nekako... pozer. a nek gušta dok može...

    avatar

    29.09.2006. (20:43)    -   -   -   -  

  • 45lines

    @Wanda, bilo bi to u granicama civiliziranosti da je riječ samo o njegovom pozerstvu. Evo ga i kod Stankovića u Nedjeljom u 2 nastavio se uplitati u sudski proces napadajući Zagorca, neizravno, ali snažno, dajući podršku Hrvoju Petraču. Pa je još pored obračuna s "ustašoidima" u Večernjaku, raspalio i po Mladenu Plešeu, glavnom uredniku Slobodne Dalmacije, da je "novinarski plaćenik". Pa da, za Plešea bi bilo neprilično reći da je ustašoid jer Mesić dobro zna da je Pilašev stari bio velika faca u JNA, a nedavno je Hrvatski list objavio da je glodur Slobodne bio doušnik Udbe. Nije Mesić baš toliko blesav.

    avatar

    02.10.2006. (12:16)    -   -   -   -  

  • 45 lines - 1

    Mladen Pleše, glavni urednik Slobodne Dalmacije je "novinarski plaćenik" i to nije novost jer se treba sjetiti nedavno zabranjenog intervjua predsjednice DC-a Vesne Škare Ožbolt jer je ista u intervjuu ukazala na Sanaderovu kontrolu medija. Intervju koji je trebao biti objavljen 12.kolovoza ustupljen je Miomiru Žužulu koji je metafora za korupciju nove hdz-ove vrhuške u niz afera kao što su Bechtel, Verona i prodaja Plive, neplaćeni porezi ne nekretnine itd.itd.

    avatar

    04.10.2006. (20:43)    -   -   -   -  

  • 45lines

    Baš ti je fora polukrivo se predstavljati. Ne vjerujem da Mesić baš mnogo drži do Vesne Škare-Ožbolt. Mesić je prvi provalio da je Hrvoje Petrač u Izraelu, a za curenje te informacije bila je optužena Škare-Ožbolt. Dakle, nemoj preko nje derat po Plešeu jer Mesić i u njenom slučaju ima najviše putra na glavi.

    avatar

    05.10.2006. (02:44)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...