Komentari

mama44.blog.hr

Dodaj komentar (16)

Marketing


  • lorraine

    Bogme nije ni tebi lako,i mene je odmah zeludac zabolio,sve vise je kretenskih roditelja.Vrag zna sta mene ovdje jos ceka,nemoj se cuditi ako pocnem pisati da sam se pobila s kakvim Meksama ili crncima;)....bit ce sve ok...djeca....hard,hard, pusa tebi!

    avatar

    26.09.2006. (17:46)    -   -   -   -  

  • shosannadreyfus

    joj, joj, bas ti nije ni lagano, ali mam predlog sad kad se onaj gospodin sto je tvoj zakoniti vrati ti lijepo uzmi odmor pa put Zimbabveja, ovdje je sve mnogo lezernije i opustenije ( a djeca... snaci ce uz oca, nemas pojma kako su ti mali stvorovi snalazljivi, i jos nesto ma za koliko kuna taj Tisak tebe teretio mi to ne priznajemo u nikakvu kriminalnu radnju, a ovdje je i pravda malo sporija mozes mirne duse provest par godina uzivajuci u slapovima da te ne izruce maticnoj republici...pozdravljam te i sta reci draga moja ti stvarno moras imati mnogo zivaca i strpljena i ja ti se divim: biti dobra majka je mnogo teze nego biti samo majka, ali tebi ovo prvo polazi dobro za rukom...

    avatar

    26.09.2006. (18:30)    -   -   -   -  

  • ledenaicy

    Izgleda, na žalost, da dječji svijet preslikava onaj odraslih..par nasilnika ugnjetava šutljivu većinu.
    A da probaš na minisarstvo prosvjete direktno, direktno u Zgb na socijalnu službu..pa tako zaobići sve ove selske fiškale. Oni najviše mrze i boje se kada dobiju po prstima od onih iz Zagreba..ne znam pametnije, evo, držim ti fige i mislim na tebe. Ako ću na Krk, javit ću se, pa eto rame za plakanje..
    Pozdrav...

    avatar

    26.09.2006. (18:59)    -   -   -   -  

  • hotmama

    tvoj me je blog privukao svojim imenom. mama 4. put. i prije nego sto sam procitala tvoj post znala sam da ti nije lako, a to je sada i potvrdjeno. nastavi se boriti za prava svoje djece, jer strah i zlostavljanje koje tvoj sin dozivljava u skoli je neprihvatljivo i moze ostaviti dukorocne posljedice. Pozdrav!!!!

    avatar

    26.09.2006. (19:14)    -   -   -   -  

  • LittleMissG

    sto reci nego strasno... imam osjecaj da ti se bas sve nekako "poklopilo", imas puno briga i odgovornosti. Mislim ipak da si dovoljno jaka, ne daj se!

    avatar

    26.09.2006. (19:38)    -   -   -   -  

  • grintavac

    A evo mamice vidin da je kod tebe sve po starom sve u redu..pozdrav

    avatar

    26.09.2006. (19:40)    -   -   -   -  

  • Kenguur

    mama draga, pa znas da sam lijen i da ne mogu pisati svaki dan :))
    Mi tebi ne zamjerimo. Vidimo da si u Q pa cutimo :)))
    Pozdrav mama do oporavka :)

    avatar

    26.09.2006. (20:01)    -   -   -   -  

  • lady66

    Samo, da Te pozdravim..obrisala sam blog.....sada se bolje osječam.....poljubček!!

    avatar

    26.09.2006. (20:41)    -   -   -   -  

  • seoska idila

    i nama je jučer pokušala Nasljednikova razrednica objasniti taj vražji HNOS.. grupni rad i sl. - pa to sam ja imala u svojoj školi.. radili smo u grupama eng., davnih kasnih 70-ih!!!

    avatar

    26.09.2006. (21:23)    -   -   -   -  

  • fanny

    Dakle, kad sam ovo pročitala...Tamo je stvarno živi Texas. Onda je u školi kod moje kćeri još super. Otkako su dobili novog ravnatelja, situacija se sredila, zna se red i bome za takve svinjarije nema milosti. Ravnatelj za svakoga ima vremena, ali taj ravnatelj je radio prije nego je postao ravnatelj - tridesetak godina kao učitelj. Svinjarije se dešavaju, ali i kažnjavaju. Drž' se nije ti lako, samo se ti izjadaj. Pozdrav i pusa velika :)))

    avatar

    26.09.2006. (22:06)    -   -   -   -  

  • MENTINA

    ajoj kod tebe svakakvih dogadjanja!!! E fakat nije lako biti roditelj i mogu si misliti tvoje nerviranje i brigu! A kaj reci, cuvaj zivce a zeludac posebno koliko god je to moguce (znam da uglavnom nije moguce :( ) Pussa

    avatar

    26.09.2006. (22:20)    -   -   -   -  

  • serbus

    avatar

    26.09.2006. (23:06)    -   -   -   -  

  • slatko grko

    Mogu ti reć da sam sretna što su moji izašli iz te faze inače bi i ja ludila ko i ti,a nema mi mrže stvari nego kad znam da sam u pravu a osjećam se bespomoćno i zbog takvih kretena ko što je to dijete delikvent ti moraš razbijat glavu kako će se tvoje dijete vratit doma,hoće li se što dogodit.Evo i ja sam se počela ljutit,imaš pravo ja bi zbilja progovorila na onu stvar,ali moram sve izvest na čistac,a to me često stoji bolova u želucu.Pozdrav i poljubac i nastoj pazit na sebe.

    avatar

    26.09.2006. (23:06)    -   -   -   -  

  • slatko grko

    Ne mogu vjerovat da je cijeli komentar nestao osim nicka.
    Ma ko će ponavljat,svakako sam ljuta u tvoje ime,i žao mi je što dobra djeca ispaštaju i što se moraš brinut.Pozdrav i poljubac i pazi na sebe,znam kako boli želudac

    avatar

    26.09.2006. (23:09)    -   -   -   -  

  • serbus

    Pojelo komentar, ali blaženi Word, pa ponavljam :) Znam da bezobrazno zvuči, ali ponekada se i od dobra dobro odmoriti, a kamoli ne od lošega, ali ako je čovjek sam to je često neizvedivo, a gdje smo tu mi sami, pita li itko? Osmjeh, sjetan, na granici tuge i odustajanja, jer toliko je slijeposti, toliko gluhoće, na žalost ponekada i potpune bezosjećajnosti, a to zaista nije lako podnositi. … pozdrav :)

    avatar

    26.09.2006. (23:14)    -   -   -   -  

  • katrida

    ............pozdravić........nisam uspila pročitati sve,...........kasnije ću .......škola,buđenje........

    avatar

    27.09.2006. (06:55)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...