Komentari

horrormovies.blog.hr

Dodaj komentar (4)

Marketing


  • Dragonrage

    Uuuuhhh...kako je meni ovaj film loš...totalna dosada, nit ima atmosferu, efekti su preloši...apsolutno ništa me nije zaintrigiralo u filmu...skoro sam zaspao gledajući ga. Troduplo mi je lošiji od Harllinovog, koji isto nije baš Bog zna kaj, ali se barem da pogledat bez da je naporan, no ovo...katastrofa...nije ni čudo što je Schrader dobio otkaz...i ja bih mu ga dao.

    avatar

    25.09.2006. (14:41)    -   -   -   -  

  • seventhseal

    Nabavio sam ih oba samo zbog imena i prevario se. Nekima je Harllinov dinamičniji, nekima ovaj bliži jedinici, a meni nije dobar ni jedan. Ne bi mu odmah dao neku slabu ocjenu, fakat nekome se može sviđat ako nije gledao prva tri, film za subotu uvečer. A i tko ga ne pogleda ništa ne propušta.

    avatar

    26.09.2006. (11:28)    -   -   -   -  

  • Dečko koji obečava

    meni je prvi exorcist možda i najbolji horror ikada, nevjerovatno je da i nakon 30 godina izgleda odlično i i dalje zastrašujuće, a 2 i 3 su mi jako loši, a ovaj i tu drugu verziju "prethodnika" još nisam pogledao ali namjeravam, nema veze što su sranja, jednostavno to moram vidjeti, volim tu temu. nego nešto me kopka: zašto si dao veću ocjenu zato što bi se mogao svidjeti nekome tko nije gledao prva tri? jebemu pa ovo je tvoj blog, ocijeni film kako se tebi svidio!

    avatar

    24.11.2006. (23:00)    -   -   -   -  

  • seventhseal

    Recimo, ocijenim ga kao da nisam pogledao prva tri. Bez prethodno stvorenih stavova.

    avatar

    26.11.2006. (01:45)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...