Komentari

illuminati.blog.hr

Dodaj komentar (4)

Marketing


  • moonlight shadow

    ...dijelom vezano i za tvoj novi post... prvi put za chemtrails-e sam pročitao na tvom blogu (prije nekih godinu dana) i od onda me je ta tematika počela zanimati, dosta sam informacija i slika našao na internetu i skoro svakodnevno pogledavam prema nebu. ... i zabrinjava me ono šta vidim. Zadnjih otprilike dva mjeseca skoro svakodnevno iznad Istre i kvarnera avioni ostavljaju chemtrails-e (sad ih mogu raspoznati od contrails-a i znam više o nastajanju jednih i drugih), par puta se dogodilo da su pokrili cijelo nebo. Neznam kako je u drugim krajevima Hrvatske, ali ovdje se definitivno nešto događa. Pretpostavljam da ti avioni polijeću iz baza u italiji jer su i kod njih chemtrails-i učestala pojava (materijali na www.chemtrails.it)... nadam se da nisam izgnjavio s dugim postom.... pozdrav...

    avatar

    21.09.2006. (07:53)    -   -   -   -  

  • Zašto nas drže ofcama????

    Poznati su mi podaci za Istru, počelo je gadno i dole. Nije ni u Zagrebu puno bolje, nebo zna biti toliko zasićeno chem-ovima, da cijelo nebo izgleda sivo-bijelo, kao da je netko navukao neki poluprozirni plašt preko nas.

    Počeo sam lagano sumnjati da ti avioni uopće od nekuda polijeću, jer ti avioni ne ispuštaju nikakav zvuk prilikom preleta, što je jako čudno. Ima jedna od teorija da su to zapravo cloak-ani UFO-i. Tj., UFO koji se nama prikazuje u obliku aviona. Možda?

    Italija, kao i Španjolska su, koliko je meni zasada poznato, u najvećoj gabuli glede zaprašivanja u Europi.

    avatar

    21.09.2006. (15:00)    -   -   -   -  

  • moonlight shadow

    pokušao sam na netu naći nešto o koridorima leta aviona, ali apsolutno ništa nisam mogao nać. Znam da se avioni moraju držat svojih "cesta" - koridora, a ovi lete ama baš svakako. Netko u HR mora valjda pratiti prelete iznad državnog neba, evo jučer su mi tu iznad glave, na vrhu Učke potajno pustili radar u pogon - čemu onda takve naprave služe.
    Pročitao sam negdje da su u Kanadi, izluđeni chem-ovima potaknuli građansku inicijativu da im se objasni šta je to, pa se je čak rasprava održala i u parlamentu.
    Nikako da se sjetim uzet fotoaparat da poslikam ta sranja. Već sam mogao imat pravu fotogaleriju... pozdrav...

    avatar

    22.09.2006. (08:29)    -   -   -   -  

  • Zašto nas drže ofcama????

    Slažem se s tobom. Lete kako žele. Po nekim informacijama, navodno te letjelice bivaju nevidljive za zemaljske radare (neprovjerena informacija). A ako je tako, onda se nemaš na temelju čega ni žaliti, jer zapisa o nekom povećanom prometu (i to još izvan koridora) nema. Po meni, bilo koji zrakoplov koji leti izvan koridora i to još neprijavljeno, može se smatrati agresijom (što ovo zapravo i jest).

    avatar

    22.09.2006. (21:41)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...