Komentari

romanticus.blog.hr

Dodaj komentar (11)

Marketing


  • ericca_35

    Pa ovo je predivno! I opet sam propustila sve te lijepe prizore jer moja boleština ove godine prelazi svaku granicu. Zaista je sve apsolutno romanitčno, a ja živim za iduću godinu u kojoj se nadam dobrom zdravlju. Pusa

    avatar

    17.09.2006. (09:48)    -   -   -   -  

  • šumarKA

    Slika Triglava po noći je mrak. :-) Stvarno ste imali lijepo vrijeme. Slijedeći put iskušaj sjeverni prilaz i Tominškovu pot. Ako ti se svidio uspon na vrh i ovaj put će te oduševiti. Inače, nešto slično sa spavanjem se i meni desilo, i to baš u Domu Planika prilikom mojeg prvog uspona na vrh davne 1990. Stiglo nas deset na dom, a kada tamo susret planinara željezničara bivše yu. Ajme, nigdje mjesta za spavanje, blagavaonica je već bila popunjena. Spavali smo vani u vrečama za spavanje. Čekam s nestrpljenjem slijedeći, ovako iscrpan, izvještaj s izleta.

    avatar

    17.09.2006. (17:39)    -   -   -   -  

  • gogoo

    Imali ste lijepo vrijeme i napravio si krasne slike. Dobro si mi napisao u komentaru, mnogi su propustili ovakve ljepote i fizičku aktivnost na raznim fitnesima i pilatesima. Bio sam triput na Triglavu, ali nikad nisam išao ovim putem, a gužvi je uvijek. Drž' se svog stola i na i pod stol.

    avatar

    17.09.2006. (21:03)    -   -   -   -  

  • galerije, priroda, kretanje...

    Krasno. Kada smo mi bili, nije bilo lijepo vrijeme, pa sada vidim ono što sam propustio:)

    avatar

    18.09.2006. (14:16)    -   -   -   -  

  • romanticus

    #Ericca - Ne brini, idemo mi dogodine opet na Triglav, tako nešto kao i druge slasti vrijedi više puta ponoviti. ;-)
    #šumarKA - Jasno da je slika Triglava po noći mrak kada je i slikana po mraku, hihi. :-)). Kako sam rekao i Ericci, dobro bi bilo ponovo tamo otići pa probati i druge prilaze. Spavanje vani je i nama bila zadnja varijanta, no kad je pala noć, bili smo ipak sretni da smo se uspjeli ugurati unutra. Jako mi je drago da ti se sviđaju moji izvještaji, sad sam opet pun sebe k'o da sam se najeo govedine. :-))))
    #Gogoo - Vrijeme je bilo takvo da su i vodiči iz GRS-a koji su vodili žene i sto puta bili gore rekli da nikada nije bilo tako lijepo. I ja sam čuo da u okolnim domovima vikendom, a pogotovo u srpnju i kolovozu nikada nema mjesta, dakle i stol je premija. :-)
    # Welcome2 - Drago mi je da su ti moje slike malo proširile triglavske vidike, ali mislim da je za one tvoje trebalo puno više vještine i hrabrosti. :)

    avatar

    19.09.2006. (10:48)    -   -   -   -  

  • Drazen

    Ja sam vise puta bio na Triglavu ali ovakvo vrijeme je stvarno rijetkost. Fotke su ti odlične!! Otkrij mi, molim te koji ti je to fotoaparat (uz dužno poštovanje fotografu).

    avatar

    19.09.2006. (12:18)    -   -   -   -  

  • romanticus

    # Drazen - Izgleda da je ovako lijepo vrijeme bila početnička sreća jer sam tek kratko vrijeme u planinarstvu. Drago mi je da ti se sviđaju slike. :-) Aparat je SONY DSC H-1, 5 Mpx, 12x optički zoom. Kupio sam ga početkom godine, ali se više ne proizvodi, sada ima novi model H-5 od 7 Mpx i Carl Zeiss optikom, ostalo je sve više-manje isto. Pozdrav! :-)

    avatar

    19.09.2006. (12:56)    -   -   -   -  

  • Mario

    Cestitke na uspjesnom planinarskom podhvatu. Fotografije su fantasticne. Stvarno fenomenalna priroda. Sad mi nedistaju planine poslije ovih slika :).

    avatar

    20.09.2006. (02:21)    -   -   -   -  

  • Vinci

    ostao sam bez teksta! nakon ovih fotografija se osjećam kao da sam se s tobom penjao na Triglav. šteta samo što to ipak nije istina, ali si nam ovom galerijom pružio bez sumnje nevjerojatan užitak uspona na Triglav.

    avatar

    20.09.2006. (14:21)    -   -   -   -  

  • borut

    Samo ti nastavi planinarit i postavljat ovako dobre fotografije!

    avatar

    21.09.2006. (05:23)    -   -   -   -  

  • romanticus

    #Mario - Hvala na čestitkama, priroda nas svojim čarima uvijek može privući i inspirirati.
    #Da_Vinci - Drago mi je ako sam slikama uspio barem donekle dočarati doživljaj Triglava.
    #Borut - Hvala na poticaju, namjeravam to i dalje činiti.

    avatar

    22.09.2006. (08:07)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...